Ocağınıza Düştüm 😋

Eklentiler

• 20191007_103300.jpg
    20191007_103300.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 20

Yaptım ben ama bebişlik bi tarif olmayabilir bilemedim. :)

Yine de tarifi yazayım, bebeğe yedirmeseniz bile kendinize yapın valla çok güzel oluyor. :) Ben de burada bir hanımdan almıştım tarifi.

Zeytinyağı ve tereyağını tencereye alıp önce 1 adet kuru soğan ve 1 havucu soteleyin. Ardından 1 yemek kaşığı unu kokusu çıkana kadar kavurun. Ardından balkabaklarını ekleyin. Yeteri kadar tuz, karabiber ve azıcık da zerdeçal koyun. Üzerini geçecek kadar sıcak su. 10-15 dkda pişiyor, hemen blenderdan geçirin. 1 çay bardağından biraz az sütü de ekleyip bir taşım kaynattıktan sonra enfes bir çorba oluyor.

Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun. :)

Yine de tarifi yazayım, bebeğe yedirmeseniz bile kendinize yapın valla çok güzel oluyor. :) Ben de burada bir hanımdan almıştım tarifi.

Zeytinyağı ve tereyağını tencereye alıp önce 1 adet kuru soğan ve 1 havucu soteleyin. Ardından 1 yemek kaşığı unu kokusu çıkana kadar kavurun. Ardından balkabaklarını ekleyin. Yeteri kadar tuz, karabiber ve azıcık da zerdeçal koyun. Üzerini geçecek kadar sıcak su. 10-15 dkda pişiyor, hemen blenderdan geçirin. 1 çay bardağından biraz az sütü de ekleyip bir taşım kaynattıktan sonra enfes bir çorba oluyor.

Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun. :)
Teşekkür ederim. 🤗🤗

Canım yemek topiginde mama yarışması oldu sanırım orda vardı kabak tarifi de bir bak istersen aklıma o geldi orda nefis mamalar vardı :))

Ben bugün hastanedeyim bise belli değil eve gideyim bi bakalım 😉

Bulamadım canım yaaa :KK43:

Eline sağlık canım afiyetle yiyin 😋 bugün bizde taze fasulye ve pilav var 😍

Sular kesik bekle bekle gelmedi :işsiz:
Küçük bir tencere su koydum biraz haslayacagim. Rondodan geçirip yedirmeye çalışırım artık 🤷‍♀️

X