Senin de ellerine sağlık. Ispanağı tuzlu suda beklettigin zaman çamuru dibe çöküyor. Üstünden alıp yıkayınca kolay oluyor.
Bu arada 6 dan sonra yemeğince çok rahat oluyor

Senin de ellerine sağlık. Ispanağı tuzlu suda beklettigin zaman çamuru dibe çöküyor. Üstünden alıp yıkayınca kolay oluyor.
Bu arada 6 dan sonra yemeğince çok rahat oluyor
Aynen gayet iyiyim 5 bucukta yedim bakalm en azndan bu seklde bi sinir koyaym kendime hafta ici .
Ben sirkeli suya birakiyorum 1 saat filan sonra kolay yikiyorm 3 4 su daha zorlanmadim valla mis gibi olmus ozlemisiz ispanagi

Dün söylediniz canım çekti eşim ilk defa yedi bir şey söylemedi inşallah sevmiştir. Kendisi etçi de
Oo o zaman çok iyi olmuş. Tavas yavaş alışır belki sebzelere. Bir yerden sonra et yemeği de ağır geliyor insana.

Kolay gelsin canım. Benim kızımın da canlı dersi yeni bitti. Onunla beraber derse giriyorum onunla beraber dersten çıkıyorum

Selamun aleykum kızlar. Canlı ders yeni bitti sayılır. Dün kızlar ıspanak yediler
Pırasa bugüne kaldı. Eşime de pırasa dokunduğu için makarna yaptım yanina. Rabbim bereket versin
Siz nasılsınız? Neler var neler yok? Hadi herkes mutfağa

Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Amazing family

Kolay gelsin canım. Benim kızımın da canlı dersi yeni bitti. Onunla beraber derse giriyorum onunla beraber dersten çıkıyorum
Sağ ol canım bende aynı valla. 1.sınıf benim oğlan resim dersinde bile yalnız bırakamıyorum o kadar zor ki yanında birisinin destek olması lazım ki öğretmende belirtiyor Veliniz yardımcı olsun diye. E işler öyle duruyor küçük bebeğim var. Bu sene hepimiz için çok zor geçiyor inş böyle devam etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…