Yok değilim ama üniversiteyi karadenizde okudum. Yemeklerini çok iyi bilirim

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Bugünkü yemeğim tarhana çorbası, ıspanağın hepsini böreğe katmamıştım, onu eşime kavuracağım, çocuklarla da kendime zeytinyağlı pırasa yaptım. Rabbim bereket versin. Yemeğini yapanların ellerine kollarına sağlık, yapmayanlara da kolay gelsin ❤❤❤

Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Amazing family

Ellerine saglik bende ispanak yikayacagim suya basaym biraz dursun da pisirmesi deglde yikamasi usendiriyor
Yanina salcali makarna yaptim aksam esimin cani istemisti ondan var . Salata yapacagim . Bir de biskuvi pastasi yaptim . Ama kendim bugunden itibaren yeme isini 6 da bitirecegim hafta icleri en azndan .

Dünden yemek kalmıştı az nohut yemeği pişirdim. Birde mercimek köftesi yaptim. Alakasız oldu ama canım çok çekti

Afiyet olsun kuzum
Fırında Tavuk patates ,başka naparim fikrim yok

Dünden yemek kalmıştı az nohut yemeği pişirdim. Birde mercimek köftesi yaptim. Alakasız oldu ama canım çok çekti
Alakasız olurmu mercimek köftesi ooo duymamış olayimmm

Dünden az bulgur pilavı kalmıştı da onunla yanyana düşününce alakasız gibi gelmişti. Ama sen böyle yazınca birbirleri için yaratildiklarini anlamiş oldum
kimsecikler duymasın yinede

Aleyküm selam Ispanak ve çorba

Ben bugün manti yapıcam kızlar, sabah uyandığımda çok kararliydim ve canım çekiyordu. Şimdi işten çıkmadan bu satışları yazarken hazır mantı mı yapsam acaba diye düşünmeye başladım valla kıyma çıkartmıştım günün sonu kıymalı yumurta olmaz inşallah

Dunden kuru fasulye ve yoğurt çorbası var bizde ama esim kizartma istedi kizartma ve salata:》 oyle yedik corbayi filanda çocuklar icti. buaralar gun nasi bitiyo hic anlamiyorum ben yaaa :/ hicbisey yapamadan aksam oluyo gibii

As canım. İyiyiz çok şükür.....
Ayyy sabahtan beri canım nasıl tarhana çekiyor kokusu burnuma geldi.
Yemek şnitzel, kabak, salçalı makarna, soğan halkası yanında yeşillik ve domates eşliğinde

As canım. İyiyiz çok şükür.....
Ayyy sabahtan beri canım nasıl tarhana çekiyor kokusu burnuma geldi.
Yemek şnitzel, kabak, salçalı makarna, soğan halkası yanında yeşillik ve domates eşliğinde
Hakkini helal et canım yaaa

Selam kizlar. Ben de bugun somon yapacaktim. Malum tarif istemiştim. Balikcida somon yoktu o yuzden malesef baska zamana kaldi.
Bugunku menu tekir ve hamsi tava, salata.
Herkese afiyet olsun. Allah olmayanlara da versin
Afiyet olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…