- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.821
Ellerine sağlık canım. Bu hafta da ıspanak haftası olduAleyküm selam Ispanak ve çorba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık canım. Bu hafta da ıspanak haftası olduAleyküm selam Ispanak ve çorba
Başka bir şeye gerek yok, ortaya koyup yiyin gariAfiyet olsun kuzum
Fırında Tavuk patates ,başka naparim fikrim yok
Afiyet olsun canım.Dünden yemek kalmıştı az nohut yemeği pişirdim. Birde mercimek köftesi yaptim. Alakasız oldu ama canım çok çekti
Senin de ellerine sağlık. Ispanağı tuzlu suda beklettigin zaman çamuru dibe çöküyor. Üstünden alıp yıkayınca kolay oluyor.Ellerine saglik bende ispanak yikayacagim suya basaym biraz dursun da pisirmesi deglde yikamasi usendiriyor
Yanina salcali makarna yaptim aksam esimin cani istemisti ondan var . Salata yapacagim . Bir de biskuvi pastasi yaptim . Ama kendim bugunden itibaren yeme isini 6 da bitirecegim hafta icleri en azndan .
Dün söylediniz canım çekti eşim ilk defa yedi bir şey söylemedi inşallah sevmiştir. Kendisi etçi deEllerine sağlık canım. Bu hafta da ıspanak haftası oldu
Aynen gayet iyiyim 5 bucukta yedim bakalm en azndan bu seklde bi sinir koyaym kendime hafta ici .Senin de ellerine sağlık. Ispanağı tuzlu suda beklettigin zaman çamuru dibe çöküyor. Üstünden alıp yıkayınca kolay oluyor.
Bu arada 6 dan sonra yemeğince çok rahat oluyor
Canım tabii ki helal olsun.karnım doyunca gitti tarhana kokusuHakkini helal et canım yaaa
Oo o zaman çok iyi olmuş. Tavas yavaş alışır belki sebzelere. Bir yerden sonra et yemeği de ağır geliyor insana.Dün söylediniz canım çekti eşim ilk defa yedi bir şey söylemedi inşallah sevmiştir. Kendisi etçi de
Ellerine sağlık canım. Afiyet olsunFırında sebzeli somon ve salata yaptım
Elimde olsa hemen gönderirdim inankiCanım tabii ki helal olsun.karnım doyunca gitti tarhana kokusu
Bilmez miyim cancağazım. Bende de var tarhana hem de glütensiz undan yapılma ... yollamış kadar sevap kazandınElimde olsa hemen gönderirdim inanki
Kolay gelsin canım. Benim kızımın da canlı dersi yeni bitti. Onunla beraber derse giriyorum onunla beraber dersten çıkıyorumAleyküm selam canım
Bugün ki menüm;yoğurt çorbası,pırasa ve tavuk göğsü kızartması olacak inş. Çocuğun canlı dersi yeni bitti şimdi küçüğünü uyutup mutfağa girerim. Hepinize kolay gelsiiin
Ellerine sağlık canım. HoşgeldinKarnabahar yemeği naneli yoğurt çorbası
Teşekkür ederim canımmHoşbuldukk iyiyim çok şükür sen nasılsınEllerine sağlık canım. Hoşgeldin
Nasılsınız
Sağ ol canım bende aynı valla. 1.sınıf benim oğlan resim dersinde bile yalnız bırakamıyorum o kadar zor ki yanında birisinin destek olması lazım ki öğretmende belirtiyor Veliniz yardımcı olsun diye. E işler öyle duruyor küçük bebeğim var. Bu sene hepimiz için çok zor geçiyor inş böyle devam etmezKolay gelsin canım. Benim kızımın da canlı dersi yeni bitti. Onunla beraber derse giriyorum onunla beraber dersten çıkıyorum
Canlı dersimiz vardı. Dersimiz diyorum çünkü kızımla beraber dersteyizTeşekkür ederim canımmHoşbuldukk iyiyim çok şükür sen nasılsın