- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #19.161
Maşallah , dolu dolu bir gün geçirmişsin.Konuyu zor buldum, bildirim de gelmediFeslegen Kokulu Nane banlandin mi diye dusundum.
16:30 gibi yuruyuse ciktim, 19 da dondum. Evde yemek yok, karniyarik pilav cacik yaptim hemen 21 de yemek yedikEsim 20:30 da evde oluyor zaten, 30 dk rotar oldu. Neyse sorun degil. 10000 adim attim bugun. Hareket etmemekten her gunun ayni olmasindan cok bezmistim, yasama istegim kaybolmustu. İyi geldi bu yuruyus. Tabi yuruyuse bir amac kattim, esim pazarci olunca yanina yurudum evin pazar alisverisini de yaptim.
Yaptigim yemeklerden esime de koyuyorum pazara ogle yemegi goturuyor. Yarini dusunuyorum simdiden ne yapayim diye. Kuru fasulye yapabilirimOnceki gunbatbunya pilaki yaptim biraz ara versem sonra fasulye yapsam iyi olacak ama aklima da bir sey gelmiyor. Yuruyus yaparken sesli dinledigim kitabi da bitirdim.
simdi de yesilcayimi yaptim kitap okuyacagim biraz. Bebegi annem uyuyuyor Allah tan da sooooyleee bir nefes alip dinlenebiliyorum
burayi da gunluk formatina soktum, masallah bana
Hosgeldn cnmSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Arama kurtarma çalışmaları bittiği için yazıyorum. Ölenlere Allah'tan rahmet kalanlara sabır yaralılara şifa diliyorum. İnşallah böyle bir acı yaşamayız bir daha.
Öğlen için havuç köftesi ve tarhana çorbası yapıyorum. Akşama da yeter sanırım. Yetmezse kahvaltı ederiz. Allah bereket versin. Siz neler yaptınız?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Hoşgeldin canım.Afiyet olsun etli türlü yapacağım yanına makarna ya da salata olabilir.henüz düşünemedim.Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Arama kurtarma çalışmaları bittiği için yazıyorum. Ölenlere Allah'tan rahmet kalanlara sabır yaralılara şifa diliyorum. İnşallah böyle bir acı yaşamayız bir daha.
Öğlen için havuç köftesi ve tarhana çorbası yapıyorum. Akşama da yeter sanırım. Yetmezse kahvaltı ederiz. Allah bereket versin. Siz neler yaptınız?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Allah sabır versin ailelerine inşallahSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Arama kurtarma çalışmaları bittiği için yazıyorum. Ölenlere Allah'tan rahmet kalanlara sabır yaralılara şifa diliyorum. İnşallah böyle bir acı yaşamayız bir daha.
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
As canım. Ben hastayım biliyorsun kaç gündür dışardan yiyoruz. Allah kuvvet versinSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Arama kurtarma çalışmaları bittiği için yazıyorum. Ölenlere Allah'tan rahmet kalanlara sabır yaralılara şifa diliyorum. İnşallah böyle bir acı yaşamayız bir daha.
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Teşekkür ederim canım. İlk defa yaptım ben de. 4 tane havucu rendeledim, soğanla beraber kavurdum. Küçük boy 7 8 tane patatesi haşladım ezdim. Ikisini birbirine karistirdim. Tuzunu baharatını ekledim. Köfte şekli verdim. Mısır ununda yuvarladım. Kızarttım. Ama bir şeyi eksikti bir arada tutamadım. Galeta unu kullansam sanki daha iyi olurdu.Hosgeldn cnm
Havuc kofte ilk kez duydum afiyet olsun
Benimde mercimek corba ile taze fasulye var ama bol sarimsakli yogurtlu makarna istiyor cnm aksama onu dusunuyorm.
Kolay gelsin canım. Bence ikisini de yap. Güzel giderHoşgeldin canım.Afiyet olsun etli türlü yapacağım yanına makarna ya da salata olabilir.henüz düşünemedim.
Afiyet olsun canım.Allah sabır versin ailelerine inşallah
Ben daha evime gitmedim bizdede çorba ve kayseri yağlaması var
Aminnn canım. Inşallah sadece grip olmuşsunuzdur.As canım. Ben hastayım biliyorsun kaç gündür dışardan yiyoruz. Allah kuvvet versin
Afiyet olsun canımsemizotu yemegi yapacagim.
ben onla yogurtlu semizotu yiyecegim.
Sağol canım bi gayret mercimek çorbası koydum ocağa. Evin yanında market var tavuk aldırayım da fırına atayım en kolayıAminnn canım. Inşallah sadece grip olmuşsunuzdur.
Geçmiş olsun canım umarım bir sorun yokturSağol canım bi gayret mercimek çorbası koydum ocağa. Evin yanında market var tavuk aldırayım da fırına atayım en kolayı
Ellerine sağlık canım.Kabak mücver
Mercimekli bulgur pilavı
Salata
Kakaolu puding
Allah iyiliğini versinbizde mercimek koftesi var bugün. oglene de mercimek corbasi yapmistim cocuklara yaptiktan sonra farkettim mercimek mercimek olduğunu :/ kaynanam da yaprak verdi sararsin diye bayada cok.suya isladim da hiç gozum kesmiyo yarina kalacak sanirim
bi cesit daha iyi olurdu da kendimi yorgun hissediyorum yaa
Cankuş covid pozitifmişiz eşim de ben de. Yine de mercimek çorbası ve fırında tavuklu patates yapabildim çok şükürAminnn canım. Inşallah sadece grip olmuşsunuzdur.
Covid pozitifmişiz maalesefGeçmiş olsun canım umarım bir sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?