Maşallah , dolu dolu bir gün geçirmişsin.
Evin içinde çok adım atıyorum ama yürüyüş yapmak gibi olmuyor.

Depremden dolayı yemek paylaşmak içimden gelmedi. O insanların göçük altında ac susuz usumus bir halde olmasi mahvetti beni. O yüzden etiket yapmadım. Rabbim ölenlere rahmet eylesin, yaralılara da şifa versin.
Arama kurtarma çalışmaları bitti. Yarın etiket yaparım Allah nasip ederse.

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Arama kurtarma çalışmaları bittiği için yazıyorum. Ölenlere Allah'tan rahmet kalanlara sabır yaralılara şifa diliyorum. İnşallah böyle bir acı yaşamayız bir daha.

Öğlen için havuç köftesi ve tarhana çorbası yapıyorum. Akşama da yeter sanırım. Yetmezse kahvaltı ederiz. Allah bereket versin. Siz neler yaptınız?

Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599

Hosgeldn cnm
Havuc kofte ilk kez duydum afiyet olsun

Benimde mercimek corba ile taze fasulye var ama bol sarimsakli yogurtlu makarna istiyor cnm aksama onu dusunuyorm.

Hoşgeldin canım.Afiyet olsun etli türlü yapacağım yanına makarna ya da salata olabilir.henüz düşünemedim.

Allah sabır versin ailelerine inşallah
Ben daha evime gitmedim bizdede çorba ve kayseri yağlaması var

As canım. Ben hastayım biliyorsun kaç gündür dışardan yiyoruz. Allah kuvvet versin

Hosgeldn cnm
Havuc kofte ilk kez duydum afiyet olsun

Benimde mercimek corba ile taze fasulye var ama bol sarimsakli yogurtlu makarna istiyor cnm aksama onu dusunuyorm.
Teşekkür ederim canım. İlk defa yaptım ben de. 4 tane havucu rendeledim, soğanla beraber kavurdum. Küçük boy 7 8 tane patatesi haşladım ezdim. Ikisini birbirine karistirdim. Tuzunu baharatını ekledim. Köfte şekli verdim. Mısır ununda yuvarladım. Kızarttım. Ama bir şeyi eksikti bir arada tutamadım. Galeta unu kullansam sanki daha iyi olurdu.

Sana da kolay gelsin.

bizde mercimek koftesi var bugün. oglene de mercimek corbasi yapmistim cocuklara yaptiktan sonra farkettim mercimek mercimek olduğunu :/ kaynanam da yaprak verdi sararsin diye bayada cok.suya isladim da hiç gozum kesmiyo yarina kalacak sanirim
bi cesit daha iyi olurdu da kendimi yorgun hissediyorum yaa

Allah iyiliğini versin
Neyse birini yarına kaldır. Kısır ya da makarna salatası yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…