Benim eşim sevmez bende yapsam anlar mı acep

ya minik biz yörük olduğumuz için avakado bizim tadimiza uygun degil tabi seven de var.
avakadoyu bende sevmedim cildime sürüyorum onu
Aynen ya

Ben mesela tatlı şeyleri kebapta sevmem böyle bize standart yemek ler güzel geliyor

Kisir yemek mi kiz esim sevmiyor hem onu sade onla da doymaz sevseydide
Benim eşimde kısır sevmez ama yumurtalı çiğ köfteyi ağzı sulari akarak uer herkese itici geliyor ama ben komşulara yaptım hepsi çok beğendi kaç defa yediler

ya minik biz yörük olduğumuz için avakado bizim tadimiza uygun degil tabi seven de var.
avakadoyu bende sevmedim cildime sürüyorum onu
Ahahahah bende yörüğüm yaaaa
dişarda yemek yemedik eşim koronayı bahane ediyor.
zaten bizim ilde çok vaka var.
eşim direk eve geliyor.
Bizde ilk zamanlar yemiyorduk yanda eve söylüyorduk ama biraz biraz yemeye başladık dışardan

Kandiliniz mubarek olsun. Akşam üstü tavuk kizartmistim acıkmadım akşam da yemedik

Ya onu demek istemedim. Öğün olarak sadece kısır nasıl olur dediğin için örnek verdim. Kısır sevmiyorsa sebzeli bulgur pilavı niyetine yesin dedim.
Ama sebzeli bulgur pilaviyla cok fark var kisir arasnda sade sebzeli bulgur pilavi ve yogurt koysam yer severek mesela . Belki ince bulgur sevmiyordur bilemicem

Iyi kandiller kızlar. Ben bugün akşam yemeği yemedim. Öğlen işten çıkınca arkadaşlarımla kahve içmiştim, yanında da Sigara böreği yedim. O beni tuttu. Eşime de dışardan yemek söyledik.

Afiyet olsun. Vejeteryan misin?
Yok değilim ama eti de çok severek yemiyorum. Alternatifim varsa onu tercih ediyorum.

As canım...Tarhana çorbası Ve lahana sarması. Senin sevmediğin kış geldi canım

Merhabalar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.
Ben bugün hazır evdeyken
Mercimek çorbası
Ekşili kuru patlıcan dolması
Cacık yapmayı planlıyorum.
Teşekkür ederiz canım. Ellerine sağlık

As canım...Tarhana çorbası Ve lahana sarması. Senin sevmediğin kış geldi canım
Önceden kışı çok severdim ama kış günü imkanı olmayan insanlar için ne kadar zor olduğunu öğrendikten sonra sevmedim artık.

Selamun aleykum kızlar. Eşim evdeyken şurayı da yapayım burayı da yapayım derken bu saat oldu. Sözde bugün keyif yapacaktık
Yemek de yapmadım. O yüzden bugünkü yemeğimiz dünden kalan ayran çorbası. Allah bereket versin. Bugün de böyle olsun.
Siz nasılsınız? Yemekler ocağa düştü mü?

Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599

Y
YApmadim ama eşim kapya biber dolmasi istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…