- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #19.001
Aleyküm selam canım. Salçalı kıyma fazlaydı tekrar makarna haşladım karıştırıp kavurdum...kıymalı makarna olduSelamun aleykum kızlar. Kızımın ödevini yaptırıyorum. Yemek düşünmeye fırsatım olmadı. Dışardan yemek istiyorum ama bakalım. Herkese iyi tatiller. Bugün herkes tatil yapsın
Kmsl Hnd
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
@Elhan
@sekersizcikolata
Wilma11
@Sumeyye07
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@kumru00115599
Ben de cumartesi pazar yemek pişirmek istemiyorum. Tatil moduna giriyorumDışarıdan lahmacun söyledik bugün. Zaten pazarları genelde dışarıdan yeme günümüz oluyor. Yarının yemeğini bugünden yapıyorum. Karnıyarık yapacağım, pilavı da yarın eşim yapar.
Afiyet olsun canım. Pazar günleri dokturmene alışmıştımAleyküm selam canım. Salçalı kıyma fazlaydı tekrar makarna haşladım karıştırıp kavurdum...kıymalı makarna olduyanına da salata.
Akşama da kahveli parfe yaptım.
Afiyet şifa olsun canım. Yarın için fikir verdin banaAleyküm selam. Taze fasulye ve pilav yaptı
İki gün yap kız ne olacak sankiben tatilimi dun yaptim o yuzden bugun halihazirfa tazr fasulyem var salata spagetti vr tarhana corbasi yapmayi dusunuyorum. Esim ekler almisti o da var
Mutlu huzurlu gunler hepjnize
Belgeselde seyrettim. Gece sırdan mumbar yeniyormuş. Cok sasirmistimSelam dün akşam dışardan yedik
Eşim de gece yine acıkınca eve şırdan. Mumbar paça filan söyledik yedik
Mumbarı fazla söyledik akşama yeter yemek derdim yok
Ellerine sağlık canım. Bence dolapta bir şey olmaz.usenmedim sonunda mantiyi yaptim :) bos yaptim ama ben. kizlar simdi normal.manti hamuru işte bildgnz gibi un su yumurta. bi kucuk beze artti dolaba koydum simdi karnimiz doydu ya acasim yokaksama kadar fln dursa bozulma fln olur mu? en fazla ne kadar dayanir ?
Çocuklarla ne tatili değil miPalamut tava ve salata düşünüyorum ben tatil hak getire :)
Ahahahahahahah evet gerçekten öyle şırdan tezgahları akşamdan sonra kuruluyor özellikle gece yerizBelgeselde seyrettim. Gece sırdan mumbar yeniyormuş. Cok sasirmistim
Hayat gece başlıyor yani.
Afiyet olsun canım.
Hayirlii isler sen baya gaza gelmissin bugunİki gün yap kız ne olacak sanki
Yemek de yarına kalırdı.
Afiyet olsun canım
Yaaa ben onu yiyemem kiz seklindenAhahahahahahah evet gerçekten öyle şırdan tezgahları akşamdan sonra kuruluyor özellikle gece yeriz
Küçük kızıma hamileyken eşim gece çalışıyordu gece gelşrken eve şırdan paça mumbar hergün getirirdi uykudan uyanıp yerdim kız karnımda resmen takla atardı hala çok seviyor öğlen büyük tabak mumbar yedi bize kalmadı
Ayy maşallah. Benimki ağzına bile sürmezAhahahahahahah evet gerçekten öyle şırdan tezgahları akşamdan sonra kuruluyor özellikle gece yeriz
Küçük kızıma hamileyken eşim gece çalışıyordu gece gelşrken eve şırdan paça mumbar hergün getirirdi uykudan uyanıp yerdim kız karnımda resmen takla atardı hala çok seviyor öğlen büyük tabak mumbar yedi bize kalmadı
Afiyet olsun canım. Ben de çocukları uyutma faslına geçtim.Hayirlii isler sen baya gaza gelmissin bugun
Bugunde istesem yapardm ama oyle bi istegm dusuncem olmadi yedik cay faslndayuz
Bilmeyenler ön yargı ile yaklaşıyor o yüzden sevemiyorlar ama gerçekten çok lezzetliYaaa ben onu yiyemem kiz seklinden
Ama seven cok seviyor
Sizde bir adanalı olsaydınız yerdinizAyy maşallah. Benimki ağzına bile sürmez
Bak onu doğru dedinBilmeyenler ön yargı ile yaklaşıyor o yüzden sevemiyorlar ama gerçekten çok lezzetli
Sizde bir adanalı olsaydınız yerdinizk
Hele sirdannnBilmeyenler ön yargı ile yaklaşıyor o yüzden sevemiyorlar ama gerçekten çok lezzetli
Sizde bir adanalı olsaydınız yerdiniz
Çok güzel fikirmiş. Ellerine sağlık canım.günaydin..:)
dün mezgit balığı yedik.
yanina somates soğan roka.
bide tarhana çorbasi vardi.:)
bugün de patlıcan yemegi düşünüyorum.
bu sabahkahvaltıda önceden peynir altı suyulu hamurundan bazlama yapmışım ondan pizza yaptım yedim .:)
bundan sonra öyle yaparım çok güzel oluyor ya.
Çok güzel fikirmiş. Ellerine sağlık canım.günaydin..:)
dün mezgit balığı yedik.
yanina somates soğan roka.
bide tarhana çorbasi vardi.:)
bugün de patlıcan yemegi düşünüyorum.
bu sabahkahvaltıda önceden peynir altı suyulu hamurundan bazlama yapmışım ondan pizza yaptım yedim .:)
bundan sonra öyle yaparım çok güzel oluyor ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?