Selamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Kızım pazartesi salı gidiyor. O yüzden kahvaltı yapmadan önce yemeğe başladım
Sütlü havuç çorbasını ocağa koydum, etli taze fasulye ve erişte yapacağım yanına inşallah. Siz nasılsınız? Erkenden bitirelim yemek işini

Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599

Daha yatak mood ilerleyen saatlerde inşallah:)

Sutlu tathana corbasi yaptim aksam
Bugun de makarna ve salata eklerim heralde dha kahvalti yapmadim kiz

Çıtır tavuk butu
Patates kızartması
Yoğurtlu kereviz salatası
Erişteli mercimekli çorba

Günaydın. Bir taraftan buraya yazarken diğer elimle yayla çorbası karıştıriyorum. Yanına ne yapacağına karar vermedim karnabahar olabilir..

Merhaba arkadaşlar. Yorum alacaktım :)
KV mi iftara çağırdım. Oruçmus hemde halı yıkamış. Şöyle bir menü düşündüm ama acaba olur mu?
Yoğurt çorbası
Tavuklu karnabahar yemeği
Mini kıymalı pide
Tatlı olarakta
Sütlaç

Uygun mudur bilemedim. İlk kez yemeğe misafirim gelecek birde ağır şeyler yaparsam kızar kayınvalidem :)

Merhaba
Menü çok güzel. Sadece tavuklu karnabahar kısmını düşündüm yerine ne olabilir diye.
Karnabaharı kızartıp mini pideyle servis etsen olur mu acaba?
Bir de pilav türü olarak bir şey yapmak ister misin?

Günaydın. Bir taraftan buraya yazarken diğer elimle yayla çorbası karıştıriyorum. Yanına ne yapacağına karar vermedim karnabahar olabilir..
Kolay gelsin canım o zaman. Karnabaharı tavuklu yapabilirsin. Sebzeli protein olmuş olur

Teşekkür ederim cevabınız için. Ben karnabahar kizartmasini çok severim. Ama eşim yemiyor sevmiyor malesef. Pilav düşündüm ama neyin yanında verebilirim bilemedim. Rus salatası mi yapsam acaba pilav niyetine

Kolay gelsin canım o zaman. Karnabaharı tavuklu yapabilirsin. Sebzeli protein olmuş olur
Sağol canım marketten tavuk alıp geldim ama eşim karnabahar yemiyor onu ayrı bir şey yapmam lazım. Tavada kizartirim belki bir sorayım artık canı nasıl isterse

Benim menü de yoğurtlu ıspanak var gerisi belli değil

İlk defa misafiriniz yemeğe gelecekse karnabahar yemeği yapmayın bence. Mini kıymalı pide aperatif gibi yenebilir. İlla karnabahar yapacaksanız graten yapabilirsiniz beşamel soslu. Tavuğu ızgara yaparsınız. Ortaya salata tamam.

Teşekkür ederim cevabınız için. Ben karnabahar kizartmasini çok severim. Ama eşim yemiyor sevmiyor malesef. Pilav düşündüm ama neyin yanında verebilirim bilemedim. Rus salatası mi yapsam acaba pilav niyetine
Şehriyeli pirinç pilavı olabilir. Veya erişte olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…