- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #19.021
Daha yatak moodSelamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Kızım pazartesi salı gidiyor. O yüzden kahvaltı yapmadan önce yemeğe başladım
Sütlü havuç çorbasını ocağa koydum, etli taze fasulye ve erişte yapacağım yanına inşallah. Siz nasılsınız? Erkenden bitirelim yemek işini
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Sutlu tathana corbasi yaptim aksamSelamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Kızım pazartesi salı gidiyor. O yüzden kahvaltı yapmadan önce yemeğe başladım
Sütlü havuç çorbasını ocağa koydum, etli taze fasulye ve erişte yapacağım yanına inşallah. Siz nasılsınız? Erkenden bitirelim yemek işini
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Çıtır tavuk butuSelamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Kızım pazartesi salı gidiyor. O yüzden kahvaltı yapmadan önce yemeğe başladım
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Günaydın. Bir taraftan buraya yazarken diğer elimle yayla çorbası karıştıriyorum. Yanına ne yapacağına karar vermedim karnabahar olabilir..Selamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Kızım pazartesi salı gidiyor. O yüzden kahvaltı yapmadan önce yemeğe başladım
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
MerhabaMerhaba arkadaşlar. Yorum alacaktım :)
KV mi iftara çağırdım. Oruçmus hemde halı yıkamış. Şöyle bir menü düşündüm ama acaba olur mu?
Yoğurt çorbası
Tavuklu karnabahar yemeği
Mini kıymalı pide
Tatlı olarakta
Sütlaç
Uygun mudur bilemedim. İlk kez yemeğe misafirim gelecek birde ağır şeyler yaparsam kızar kayınvalidem :)
Kolay gelsin canım. Yarısını halletmişsin zatenSutlu tathana corbasi yaptim aksam
Bugun de makarna ve salata eklerim heralde dha kahvalti yapmadim kiz
Ellerine sağlık canım. Bizde kesme çorbası derler. Ben de yapayım ondan bir günÇıtır tavuk butu
Patates kızartması
Yoğurtlu kereviz salatası
Erişteli mercimekli çorba
Kolay gelsin canım o zaman. Karnabaharı tavuklu yapabilirsin. Sebzeli protein olmuş olurGünaydın. Bir taraftan buraya yazarken diğer elimle yayla çorbası karıştıriyorum. Yanına ne yapacağına karar vermedim karnabahar olabilir..
Ayy çok severim.Bugün akşama kuru dolma ve cacık var.
Teşekkür ederim cevabınız için. Ben karnabahar kizartmasini çok severim. Ama eşim yemiyor sevmiyor malesef. Pilav düşündüm ama neyin yanında verebilirim bilemedim. Rus salatası mi yapsam acaba pilav niyetineMerhaba
Menü çok güzel. Sadece tavuklu karnabahar kısmını düşündüm yerine ne olabilir diye.
Karnabaharı kızartıp mini pideyle servis etsen olur mu acaba?
Bir de pilav türü olarak bir şey yapmak ister misin?
Sağol canım marketten tavuk alıp geldim ama eşim karnabahar yemiyor onu ayrı bir şey yapmam lazım. Tavada kizartirim belki bir sorayım artık canı nasıl isterseKolay gelsin canım o zaman. Karnabaharı tavuklu yapabilirsin. Sebzeli protein olmuş olur
Benim menü de yoğurtlu ıspanak var gerisi belli değilSelamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Kızım pazartesi salı gidiyor. O yüzden kahvaltı yapmadan önce yemeğe başladım
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Merhaba arkadaşlar. Yorum alacaktım :)
KV mi iftara çağırdım. Oruçmus hemde halı yıkamış. Şöyle bir menü düşündüm ama acaba olur mu?
Yoğurt çorbası
Tavuklu karnabahar yemeği
Mini kıymalı pide
Tatlı olarakta
Sütlaç
Uygun mudur bilemedim. İlk kez yemeğe misafirim gelecek birde ağır şeyler yaparsam kızar kayınvalidem :)
Şehriyeli pirinç pilavı olabilir. Veya erişte olabilir.Teşekkür ederim cevabınız için. Ben karnabahar kizartmasini çok severim. Ama eşim yemiyor sevmiyor malesef. Pilav düşündüm ama neyin yanında verebilirim bilemedim. Rus salatası mi yapsam acaba pilav niyetine
Allah bereket versinBenim menü de yoğurtlu ıspanak var gerisi belli değil
Afiyet olsun canım.Bugün tarhana çorbası,tavuk ciğeri kavurucam yanına patates kızartması ve marul salatası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?