- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #18.961
Keyif senin yaniBen gezmelerdeyim ya ne yapılırsa onu yiyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keyif senin yaniBen gezmelerdeyim ya ne yapılırsa onu yiyom
Tabi hiç sormaKeyif senin yani
Selamun aleykum kızlar. Kahvaltıda gözleme yedik.
Ortalığı toplayıp hemen yemeğe geçtim. Bugün fırında tüm tavuk yapacağım inşallah. İçi çiğ kaldığı için düdüklüde haşlayıp sonra fırına atacağım. Allah bereket versin
Siz nasılsınız? Yemekte ne var bugün ❤❤❤
@Kmsl Hnd
@Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@kumru00115599
Selam kizlar dun balik vardi bizde bugunde tavuk but aldim kizartsam mi yoksa soganli dizip haslama gibi mi yapsam düşünüyorum yaninda pilavda yaparim
Evettt cok tesekkur ederim boyle yapayim.buzlukta da birsuru nohut vardi degerlenmis olur:) ♥♡Yoğurtlu salçalı bir sosla soslayıp fırına atın yanına da nohutlu pilav ımhh çok lezzetli olur bence.
Sağol canim.. ben biraz değiştirdim tarifini krema çok çekmesin diye en son döktüm patates oturtma pişince ekledim yani.. kalorisi çok yükselmesin diye kaşarda koymadım ama çok güzel oldu..Afiyet olsun, geç oldu ama inşallah beğenmişsinizdir
Merhaba canim. Bende haşlıyorum hep.. dışı çıtır içi yumuşak olsun diye..Selamun aleykum kızlar. Kahvaltıda gözleme yedik.
Ortalığı toplayıp hemen yemeğe geçtim. Bugün fırında tüm tavuk yapacağım inşallah. İçi çiğ kaldığı için düdüklüde haşlayıp sonra fırına atacağım. Allah bereket versin
@Kmsl Hnd
@Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@kumru00115599
Kızart benceSelam kizlar dun balik vardi bizde bugunde tavuk but aldim kizartsam mi yoksa soganli dizip haslama gibi mi yapsam düşünüyorum yaninda pilavda yaparim
Ellerine sağlık canım.Fırın poşetinde pişirseniz çiğ kalmaz aslında ben hep öyle yapıyorum. Fırını da önceden ısıtırsanız 40-50 dakikada pişiyor.
Ben nefis yemek tariflerinde kıtır ekmekli havuçlu bir çorba gördüm onu yapacağım. Bir de sebzeli et haşlayacağım.
Hadi yaaMerhaba canim. Bende haşlıyorum hep.. dışı çıtır içi yumuşak olsun diye..
Biz bugün dışarı çıkmıştık yemekte yeriz diye düşünmüştüm ama kızın uykusu gelince döndük bende kolay olsun diye fırında balık yapacağım eşime de dünden yemek var..
Sağol canım. Aynen bende yorulmuştum zaten kızın kışlık alışverişini yaptim. Çocukla çok zor oluyor ..Hadi yaa
Başka bir sefer gidersiniz belki. Afiyet olsun canım.
Seninki de güzel olmuş, ben de bir ara o şekilde denerim. Ellerine sağlıkSağol canim.. ben biraz değiştirdim tarifini krema çok çekmesin diye en son döktüm patates oturtma pişince ekledim yani.. kalorisi çok yükselmesin diye kaşarda koymadım ama çok güzel oldu..
Merhaba bugün rahatsız hissediyorum kendimi. O yüzden menemen filan yapacağımSelamun aleykum kızlar. Kahvaltıda gözleme yedik.
@Kmsl Hnd
@Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@kumru00115599
Ellerine sağlık canım.
Fırın poşetinde yaptığımda da çiğ kaldı.
Düdüklüde haşladım, suyuna da çorba yaptım. Kızım bayıldı çorbaya
Geçmiş olsun canım. Havalardan galiba. Hepimiz öyleyiz.Merhaba bugün rahatsız hissediyorum kendimi. O yüzden menemen filan yapacağım
Teşekkür ederiz canım. Size de afiyet olsun.Fırın da tavuk patates, pilav ,salata ,meyvesuyu herkese afiyet olsun
Hiç sorma. Biz de okul alışverişi yaptık. Küçük kızım ağladı, bağırdı, her şeye saldırdıSağol canım. Aynen bende yorulmuştum zaten kızın kışlık alışverişini yaptim. Çocukla çok zor oluyor ..
Teşekkür ederim ❤Elinize sağlık. :)