• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selamun aleykum kızlar. Kahvaltıda gözleme yedik. 😋😋
Ortalığı toplayıp hemen yemeğe geçtim. Bugün fırında tüm tavuk yapacağım inşallah. İçi çiğ kaldığı için düdüklüde haşlayıp sonra fırına atacağım. Allah bereket versin 🤩🤩🤩
Siz nasılsınız? Yemekte ne var bugün ❤❤❤

@Kmsl Hnd
@Cay6
-Adel- -Adel-
@Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi Carinanebulasi
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@kumru00115599

Fırın poşetinde pişirseniz çiğ kalmaz aslında ben hep öyle yapıyorum. Fırını da önceden ısıtırsanız 40-50 dakikada pişiyor.

Ben nefis yemek tariflerinde kıtır ekmekli havuçlu bir çorba gördüm onu yapacağım. Bir de sebzeli et haşlayacağım.

Selam kizlar dun balik vardi bizde bugunde tavuk but aldim kizartsam mi yoksa soganli dizip haslama gibi mi yapsam düşünüyorum yaninda pilavda yaparim

Yoğurtlu salçalı bir sosla soslayıp fırına atın yanına da nohutlu pilav ımhh çok lezzetli olur bence.

Afiyet olsun, geç oldu ama inşallah beğenmişsinizdir🥰
Sağol canim.. ben biraz değiştirdim tarifini krema çok çekmesin diye en son döktüm patates oturtma pişince ekledim yani.. kalorisi çok yükselmesin diye kaşarda koymadım ama çok güzel oldu..🥰🥰

Ortalığı toplayıp hemen yemeğe geçtim. Bugün fırında tüm tavuk yapacağım inşallah. İçi çiğ kaldığı için düdüklüde haşlayıp sonra fırına atacağım. Allah bereket versin 🤩🤩🤩

@Kmsl Hnd
@Cay6
-Adel- -Adel-
@Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
@Elhan
@donashippo
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@kumru00115599
Merhaba canim. Bende haşlıyorum hep.. dışı çıtır içi yumuşak olsun diye..
Biz bugün dışarı çıkmıştık yemekte yeriz diye düşünmüştüm ama kızın uykusu gelince döndük bende kolay olsun diye fırında balık yapacağım eşime de dünden yemek var..

Fırın poşetinde pişirseniz çiğ kalmaz aslında ben hep öyle yapıyorum. Fırını da önceden ısıtırsanız 40-50 dakikada pişiyor.

Ben nefis yemek tariflerinde kıtır ekmekli havuçlu bir çorba gördüm onu yapacağım. Bir de sebzeli et haşlayacağım.
Ellerine sağlık canım.
Fırın poşetinde yaptığımda da çiğ kaldı. 🙄🙄
Düdüklüde haşladım, suyuna da çorba yaptım. Kızım bayıldı çorbaya 🤩🤩

Merhaba canim. Bende haşlıyorum hep.. dışı çıtır içi yumuşak olsun diye..
Biz bugün dışarı çıkmıştık yemekte yeriz diye düşünmüştüm ama kızın uykusu gelince döndük bende kolay olsun diye fırında balık yapacağım eşime de dünden yemek var..
Hadi yaa 🙄🙄
Başka bir sefer gidersiniz belki. Afiyet olsun canım.

Sağol canim.. ben biraz değiştirdim tarifini krema çok çekmesin diye en son döktüm patates oturtma pişince ekledim yani.. kalorisi çok yükselmesin diye kaşarda koymadım ama çok güzel oldu..🥰🥰
Seninki de güzel olmuş, ben de bir ara o şekilde denerim. Ellerine sağlık

@Kmsl Hnd
@Cay6
-Adel- -Adel-
@Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
@Elhan
@donashippo
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@kumru00115599
Merhaba bugün rahatsız hissediyorum kendimi. O yüzden menemen filan yapacağım

Sağol canım. Aynen bende yorulmuştum zaten kızın kışlık alışverişini yaptim. Çocukla çok zor oluyor ..
Hiç sorma. Biz de okul alışverişi yaptık. Küçük kızım ağladı, bağırdı, her şeye saldırdı 🤦‍♀️
Sinir küpü oluo geri geldik

Back