Seninki de güzel olmuş, ben de bir ara o şekilde denerim. Ellerine sağlık
Tavsiye ederim canım.
Hiç sorma. Biz de okul alışverişi yaptık. Küçük kızım ağladı, bağırdı, her şeye saldırdı
Sinir küpü oluo geri geldik
Benimki aslında sakince durur aklınca kendine birşeyler falan seçer ama bu sefer uyku saatine denk geldi birde babası alıp dışarı çıkarmıştı beni göremeyince ağlamış biraz..acil olanlardan kaptım biraz kalanları netten falan alırım artık..

Selam misafirlerim vardı menüm

Çiğköfte
Ispanaklı gül böreği
Simit poğaça

Ağlayan pasta
Çikolatalı toplar

Akşam yemeğe kayınvalideme gidecektik mangala çağırdılar ama eşim süpriz yapıp geldi boşver abbemlere gitmeyelim dedi başbaşa dışarı çıkalım yiyelim

Şimdi hazırlandık yemeğe gidiyoruz

Benimki tüm rafları aşağı indirmeye çalışıyor

Eşin şehir dışında mıydı? Gözün aydın olsun o zaman

As canım. Makarna, kuru köfte ayrıca domatesli salçalı kıyma kavurdum yufka ekmek arasında çok lezzetli oldu....

gunaydin kizlar. dunden tavuk but ve pilavım var. cocuklara yeter az biseyde mercimek corbasi yapabilirim.
kendimede hamur isi yapabilirim bakiyim biseyler bulursam :] kahvalti yapmadigim icin hamur isi kurtariyor hemde esim gec geldigi icin atistiriveriyor gelince kek borek tarzi.

Ellerine sağlık, afiyet olsun canım

Ohhh mis en temizi ... çocuk da yok galiba sende. Pazar pazar ne toplantısı bacım? Ayyy ben temizlik maratonundayım kaçmam lazım sonra görüşürüz

İyi eğlenceler size

Ohhh mis en temizi ... çocuk da yok galiba sende. Pazar pazar ne toplantısı bacım? Ayyy ben temizlik maratonundayım kaçmam lazım sonra görüşürüz
Ahaha sorma yaa aynı soruyu ben de sordum pazar pazar mı diye ama emir demiri kesiyor aynen çocuk yok 2 kişilik mini aile sana kolay gelsin görüşürüz
İyi eğlenceler size
Teşekkürler toplantı kısmı sıkıcı ama insallah akşama eşimle gezmeye halim kalır

usenmedim sonunda mantiyi yaptim :) bos yaptim ama ben. kizlar simdi normal.manti hamuru işte bildgnz gibi un su yumurta. bi kucuk beze artti dolaba koydum simdi karnimiz doydu ya acasim yok aksama kadar fln dursa bozulma fln olur mu? en fazla ne kadar dayanir ?

ben tatilimi dun yaptim o yuzden bugun halihazirfa tazr fasulyem var salata spagetti vr tarhana corbasi yapmayi dusunuyorum. Esim ekler almisti o da var

Mutlu huzurlu gunler hepjnize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…