- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #18.941
Ben de düşünüyorum. Biraz dolastirayim kızlarıAynen rahatim sukur hava da guzel kizimla yuruyuse cikarm biraz temzlk yapaymda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de düşünüyorum. Biraz dolastirayim kızlarıAynen rahatim sukur hava da guzel kizimla yuruyuse cikarm biraz temzlk yapaymda
Afiyet olsun canım da bizim yazı stilleri nereye gittiEpeydir gelemiyorum ...
Buguj paça corbasi istedi babam kelle paça çorbası var
Ve somon almış somon baligi var salata turşu yanına
Güncelleme ile değişti sanırımAfiyet olsun canım da bizim yazı stilleri nereye gitti
Teşekkür ederiz canım. Size de afiyet olsun.Selam kızlar. Ben bugün tarhana çorbası, ızgara köfte ve salata yapacağım. Hepimizin şimdiden ellerine sağlık
Burada hava cok guzel bugunBen de düşünüyorum. Biraz dolastirayim kızları
Ben hiç yapmadım canım.Hayırlı cumalar.. öğlen için kızıma şehriye çorbası yaptım ondan kaldı. Yine kıza sulu köfte yaptım. Bizede fırında patates oturtma yapacağım ama kremada koymak istiyorum. Nasıl olur bilemedim. Krema patates ve kiymayla nasıl birşey yapabilirim bilen var mı acaba
Bende deneme yapacağım bakalım nasıl olcakBen hiç yapmadım canım.
Çok güzel olur canim. Sen patateslerini halka halka doğra. Krema ve karabiber ekle fırınla. Sonra tavada soğanlı, biberli, az salçalı kıyma kavur. Sonra patates pişince fırından al, kıymayı üstüne dök. Üstüne kaşar rendele kaşar kızarana kadar pişir. MisssHayırlı cumalar.. öğlen için kızıma şehriye çorbası yaptım ondan kaldı. Yine kıza sulu köfte yaptım. Bizede fırında patates oturtma yapacağım ama kremada koymak istiyorum. Nasıl olur bilemedim. Krema patates ve kiymayla nasıl birşey yapabilirim bilen var mı acaba
Tamam canım çok teşekkür ederim.. şimdi başlıyorumÇok güzel olur canim. Sen patateslerini halka halka doğra. Krema ve karabiber ekle fırınla. Sonra tavada soğanlı, biberli, az salçalı kıyma kavur. Sonra patates pişince fırından al, kıymayı üstüne dök. Üstüne kaşar rendele kaşar kızarana kadar pişir. Misss
Afiyet olsun, geç oldu ama inşallah beğenmişsinizdirTamam canım çok teşekkür ederim.. şimdi başlıyorum
Bugün yemek yapmak istamiyorum atıştırmalık birşeyler yaperım belki kısır vs gibiSelamun aleykum kızlar. Kahvaltıda gözleme yedik.
Ortalığı toplayıp hemen yemeğe geçtim. Bugün fırında tüm tavuk yapacağım inşallah. İçi çiğ kaldığı için düdüklüde haşlayıp sonra fırına atacağım. Allah bereket versin
Siz nasılsınız? Yemekte ne var bugün ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Çok güzel oluyor. Kısır yanına da kek ve çayBugün yemek yapmak istamiyorum atıştırmalık birşeyler yaperım belki kısır vs gibi
Ben gezmelerdeyim ya ne yapılırsa onu yiyomSelamun aleykum kızlar. Kahvaltıda gözleme yedik.
Ortalığı toplayıp hemen yemeğe geçtim. Bugün fırında tüm tavuk yapacağım inşallah. İçi çiğ kaldığı için düdüklüde haşlayıp sonra fırına atacağım. Allah bereket versin
Siz nasılsınız? Yemekte ne var bugün ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Ellerine sağlık canım. Çok severim balığıHerkese selaaam
Feslegen Kokulu Nane ben de fırında tavuğu önce haslar, sonra fırınlarım daha lezzetli oluyor
Ben de bugün ızgara palamut, fırında patates ve roka salatası yapacağım
İyi eğlenceler o zamanBende bugn yemek yapmiyorum bakalim esimle smdi disari cikicaz belki yeriz disarda