- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #18.861
Ben eklemiyorum salçayı da çok az koyuyorumTamam su eklemeyecekmiyiz salcali su
Teşekkür ederim canım. Senin de ellerine sağlık. Keki görünce gözlerim 👁👁 böyle açıldıNe güzel menüben dünden patatesli fasulye yemeğim vardı yanına kuskus pilavı yapcam.çayın yanına da cevizli havuçlu tarçınlıı kekim var.
Kolay gelsin canım.Kmsl Hnd bana soyle guzel bir kemiksiz tavuklu firin yemegi onerirmisin
Patates sogan domates tavuk sarimsak vs oyle bi yemek yapasim varrr koksun buram buramm
Yanina pirinc pilavi cacik yapacagim
Aglayan pasta yaptim dun aksam bugun ve yarin da yeter sanirim
Ben patatesi yarım ay şeklinde doğruyorum. Tepsinin altına diziyorum. Üstüne tavukları. Sosu sana kalmış. Bol sıvı yağ gezdiriyorum. Bir de tuz. Onlar biraz pişiyor. Sonra soğanı domatesi ve kapya biberi tam koyuyorum. Köz gibi oluyor. Patates tavuk da çıtır çıtır oluyorBen sarimsakta koyup firin yemegj seklinde kemiksiz istiyorum ama .
Kremali istemiyor cnm bugun ya neyse tsk ederm yine de
Kıymayı bol kullansan,As canım.....Bizde kıymalı makarna var yanına salata ama bi şey daha eklerim muhtemelen oğlum için döner olabilir ayrıca
Ben eklemiyorumTamam su eklemeyecekmiyiz salcali su
Ellerine sağlık canım. Bu aradaBende menümü yazayım
Sebzeli mücver
Nuget
Cacık
Beyaz lahana salatası
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım. Bu aradaO1deren87 iyi mi ?
Onun iki tane bir de. Ben bir taneyle baş edemiyorumTeşekkür ederim canım
Evet iyi
Çocukların eba sı filan oluyor ondan giremiyor
Evet canım kız 1 e başladı oğlan da 6 hiç zamanı yetiştiremiyorOnun iki tane bir de. Ben bir taneyle baş edemiyorum
Selam söyle
En zoru birinci sınıf. Allah yardımcısı olsun.Evet canım kız 1 e başladı oğlan da 6 hiç zamanı yetiştiremiyor
Söylerim canım as
Kıymayı bol kullansan,
Tabii ki o banko zaten. Makarna 1 kilo kıyma 750 grKıymayı bol kullansan,
Bende yarım kilo makarnaya yarım kilo kuyma koyuyorum çok lezzetli oluyor bol domates sossluuu hımmmmmm canım çekti vallahiTabii ki o banko zaten. Makarna 1 kilo kıyma 750 gr. Maaşta Aslan payı oğluşa
Afiyet şifa olsun kuzuya annesi. Rabbim hayırlısıyla şifa versin. Allah canlarına sağlık versin de ne yapalımTabii ki o banko zaten. Makarna 1 kilo kıyma 750 gr. Maaşta Aslan payı oğluşa
Afiyet şifa olsun canım. Ben çok severim, inşallah siz de seversiniz.Tesekkur ederim canlar
Feslegen Kokulu Nane
Kmsl Hnd
Malzemelerimi aldim geldim aksama yapacagim insallah fikrimi beyan ederimm
Afiyet olsun canım. Brokoli gördüm geçen. Çok üzüldüm kış gelmiş diyeBende yazayım hemen;
Terbiyeli sebze çorbası
Taze fasülye
Makarna
Brokoli
Ohooo ispanak pirasa brokoli karnibahar lahana hepsi geldi pazaraAfiyet olsun canım. Brokoli gördüm geçen. Çok üzüldüm kış gelmiş diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?