- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #3.841
Mübalağa etti sanırımSiz beraber mi yaşıyorsunuz canım
O kasap dükkanı mı kız eti kavur kavur yesinlersende kendine göre yap bişeyler hergün giyemiyorsan ben hergün et tavuk yerim valla
Aynen canım napim kiGit tabi.
İmkânın varken bol bol, çok çok git
Yaaa bende gerçek sandımMübalağa etti sanırım
Hee ben esim.gelince yapiyorum o el ayak yikayana wc den.cikana kadr cok severimm gercekten ben pirincten dha cok hatta.Yemekten yarım saat önce bile yapılır.
Çok basit.
Kayınvalide yemek pişirmeyi unutmuş galiba
Ayyyyy evet kızzzzz
Yok canm altlı üstlüyüz. Her gun et tavuk mu yenirSiz beraber mi yaşıyorsunuz canım
O kasap dükkanı mı kız eti kavur kavur yesinlersende kendine göre yap bişeyler hergün giyemiyorsan ben hergün et tavuk yerim valla
Hummm canım zaten bebek doğunca çok fazla çıkamazsın evde ona göre düzen ayarlarmış olursun o yüzden hiç kendine stres yapmaYok canm altlı üstlüyüz. Her gun et tavuk mu yenirvalla getirsinler yapayim ancak esim getirir onada kıyamam bizimde birikim yapmamiz lazm artk
Yok düşünüyorum artik canm esimle konuscam oda kabul etmek zorunda artk karnim burnumda yukari in cik yapamam kp kaynımın yaninda rahat edemem çünkü. Hatta suan bile degiim yani uzanmak istiyom sacimi acip gezmek istiyom onlar var olmyo.evime incem yanj-Adel- canim seninnicin ileride de zor olacak bebegin olacak duzenin icin ayrilip herkes kendi evinde yese guzel olmaz mi cok bozulurlar mi kayinvaldengil ne bileyim ben bu seylere cok uyuz oluyorum yeri gelir esinle yumurta kirar yersiniz yemekte esinle sohbet edersin simdi birlik yiyince cay meyve fasli ya birlik olur eve sade yatmaya mi ayriliyor millet
Annemde oyle diyo canm. Sonuçta bu evi boşuna esyalamadk kiHummm canım zaten bebek doğunca çok fazla çıkamazsın evde ona göre düzen ayarlarmış olursun o yüzden hiç kendine stres yapma
Bence güzel olur, türlüye de çevirebilsin. Hem fazla uğraştırmaz.Hee ben esim.gelince yapiyorum o el ayak yikayana wc den.cikana kadr cok severimm gercekten ben pirincten dha cok hatta.
Bisey dicem dun aksam et soteden azcik kaldi patates ve patlican biber dograyip az yag ve tuzla firinda kizartsam sonra ustune etleri ekleyip domates ve salcali su ekip bidha firina.sursem.nasil olur sizce
İnşallah tatsızlık çıkmadan hallolur.yapar yapar da yiyen yok kocası ve kendisinin yediği yemeklerden yapar ogullari yemez e onları da ben düşünüyorum. Bi kac güne kendi evimde yiyecem esimle konuşayım
Bencede evlenip yuva kurmussunuz birlikte yiyip icip aksami hep bir gecirdikten sonra cokta bi sey olmuyor yani bana gore evlilik sade tek bisey degilki evde birlikte gecircek zamaniniz kalmiyordur bu seklde ... ayrca yemek knusu sknti sac acma uzanma dedgn gbi sknti tabiki ... esin istemiyormu annesigilden ayrilmayi bu erkekleride anlamiyorumki bazenYok düşünüyorum artik canm esimle konuscam oda kabul etmek zorunda artk karnim burnumda yukari in cik yapamam kp kaynımın yaninda rahat edemem çünkü. Hatta suan bile degiim yani uzanmak istiyom sacimi acip gezmek istiyom onlar var olmyo.evime incem yanj
tatsizlik çıkcak bi durum yok vallaİnşallah tatsızlık çıkmadan hallolur.
Firinda degl tencerede mi yaniBence güzel olur, türlüye de çevirebilsin. Hem fazla uğraştırmaz.
Keske en bastan kabul edilmese su birlik yeme olaylari sonradan ayrilanlar dha zorlaniyor alinip ediyo karsi taraf anlayisla pek karsilamiyorlartatsizlik çıkcak bi durum yok valla20 basamak asagida olcam
Bence de yok da biliyorsun kaynana kayınpeder durumlarını.tatsizlik çıkcak bi durum yok valla20 basamak asagida olcam
20 basamak asagidayiz canım istemeyecek bise yokki yine çıkarım kv gelir yani. Uzakta olsam neysede alt kattayim yaniBencede evlenip yuva kurmussunuz birlikte yiyip icip aksami hep bir gecirdikten sonra cokta bi sey olmuyor yani bana gore evlilik sade tek bisey degilki evde birlikte gecircek zamaniniz kalmiyordur bu seklde ... ayrca yemek knusu sknti sac acma uzanma dedgn gbi sknti tabiki ... esin istemiyormu annesigilden ayrilmayi bu erkekleride anlamiyorumki bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?