- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #3.581
Olsunn can sagligi olsunKız bende öyle bi şans var ki Ağustos’un ortasında silsem yine yağıyor
Yaaaaa hiç sırma sinir oldum
Ohhhhh afiyet olsun canım bende kahvemi içtim misssssss ama camlar ıslandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsunn can sagligi olsunKız bende öyle bi şans var ki Ağustos’un ortasında silsem yine yağıyor
Yaaaaa hiç sırma sinir oldum
Ohhhhh afiyet olsun canım bende kahvemi içtim misssssss ama camlar ıslandı
Aynen cqnımOlsunn can sagligi olsun
Afiyet olsunBugün buradaki lahmacunu görüp dışarıdan lahmacun söyledik ehehe. Yarına ne yaparım bilmiyorum sizden kopya çekerim. :)
Patates yemeğim öylece kaldı yarına
Yarında yanına tavuk aldım fırında bütün olarak onu yapicam posette.
Sizin menüleriniz hazırBugün mercimek çorbası yaptim yufka aldim. Yarına sultan kebabı yapicam insallah fırsat bulabilirsem
Evet canım ne zaman sıkışsam bütün tavuk yapıyorm valla kolayima geliyoSizin menüleriniz hazır
Günaydın canım.Kızlar günaydın❤❤
Feslegen Kokulu Nane sen etiket yapmadan ben yazayım
Pastırmalı kuru fasulye
Pirinç pilavı
Yoğurt
Turşu
Ay canım kurabiye istiyor pratik lezzetli kurabiye önerisi olan yazabilir mi
Ben de aynı senin gibiyimbenim elim hızlıdır canım ya.ev işi falan yaparken gergin olduğumu söylerler.özenerek yaparım ama hemen bitsin her taraf biranda toplansın isterim.bazen yavaş yapim kendimi yormadan derim ama sonradan sinir basar.
Teşekkğrler canım güzel görünüyor malzemeleri çıkarayım dolaptan yaparım öğlenGünaydın canım.
Kolay gelsin sana.
Kakaolu kurabiye yapabilirsin.
Denedim çok güzel oluyor.Kakaolu Kurabiye (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri - #3247897
Kakaolu Kurabiye (videolu) Tarifi nasıl yapılır? 10.405 kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.google.com
Yok kız o kadar ağır değil makarna koysam yine yerler yoldan geliyorlar açlar sonuçta mecbur yiyecekler
Bacaklı çorba:
Yeşil mercimeği kaynatiyorsun
İçine uzun kesilmis erişte katiyorsun
Başka tavada soğan salça baharat karıştırıyorsun üstüne dokuyorsun
Oldu bitti...
Ay çok severim ben o çorbayııAaa biz kesme aşı deriz
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor.Gunaydin
Feslegen Kokulu Nane beni etiketlemeden suraya bi dolma birakayim
Kac gundur yapnayi dusundugum dolma.. erkenden yemegin hazir olmasi cok rahat..
Yemek bitmisse butun is bitmistir dimi:) Eki Görüntüle 2550513
Ben de çok seviyorum da küçük cimcime ile hamur açması biraz sıkıntıAy çok severim ben o çorbayıı
Ben hep hazır erişteden yapıyorumBen de çok seviyorum da küçük cimcime ile hamur açması biraz sıkıntı
İyi uykularTeşekkğrler canım güzel görünüyor malzemeleri çıkarayım dolaptan yaparım öğlen
Şimdi biraz yatayım sabah cadı erken kalkmıştı
Olsun kız. Zaten erişte gibi.Ben hep hazır erişteden yapıyorum