- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #3.541
Iste o 1 cama degme ihtimali var sade dedmya oyle yagarda islatirsa aynnennn direk kuruluyorum bende senin gbiAfiyet olsun.
Benim önceki evimde yağmur camlari dovercesine yağardı. Camlarım bir temiz olurdu ki sorma. Ben de bir bezle kurulardım
Ya benmde pirincim degissin pilavim tutmuyor alisana kadr 3 4 pilav geciyoruyuz oluyorum bu arada oglunun dogumgnu kutlu olsn canim
Sağol cnm. Grip öksürük ve baş ağrısı sinüzitim var.. kafamı kaldıramıyorum. Allahtan kızım 2 buçuktan beri uyuyor.. bende dinlendim biraz ama yemek falan yapamadım..Geçmiş olsun canım? Neyin var?
Muayyen gün mü yoksa grip falan mı?
Çok geçmiş olsun canım.Sağol cnm. Grip öksürük ve baş ağrısı sinüzitim var.. kafamı kaldıramıyorum. Allahtan kızım 2 buçuktan beri uyuyor.. bende dinlendim biraz ama yemek falan yapamadım..
Valiz hazırlama ve boşaltma kısmından hiç hoşlanmıyorum.Öyle yapariz buyuk ihtimalle canim zaten daha iyi olmadım getirdiklerimi yerleştirdim camasir yikadim kıyafetleri yerleştirdim yoruldum baya
Ne marka kullaniyoduntesekkur ederiz teyzesipirinci mumkun mertebe degistirmiyorum bende : )
nereye gittinki kuzum sen?Öyle yapariz buyuk ihtimalle canim zaten daha iyi olmadım getirdiklerimi yerleştirdim camasir yikadim kıyafetleri yerleştirdim yoruldum baya
tosyaNe marka kullaniyodun
ohaaa ohaaa ohaaa en sevdigim sutlu tatli: ) ellerine saglikkk
Keske birlikte afiyet olabilseydi kuzumohaaa ohaaa ohaaa en sevdigim sutlu tatli: ) ellerine saglikkk
Hep sen mi resim atacaksınohaaa ohaaa ohaaa en sevdigim sutlu tatli: ) ellerine saglikkk
He yaa o pizzalar hala gozumde yapsam cok yerim diye yapmiyorumHep sen mi resim atacaksın
Yarın yaparsın o zamanAslnda mercimek corbasi yapasmda var ama
Eline sağlık canım..Pancar ekşili sarimsakli
Taze fasulye buzlukta n
Birde mantı
Aynen cnm salgın var.. kar yağsada havayı temizlese artıkÇok geçmiş olsun canım.
Salgın var galiba herkes hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?