pisirme tekniginle ilgili olabilir canim, celik tencerede yapismaz normal sartlarda.

eskiden delirene kadar pirinci kavururdum ben, simdi azicik kavuruyorum. pilav kesinlikle daha guzel oluyor
Bilmiyorum vallahi. Bayağı yapışıyor
Hatta su döküp bekletiyorum, sonra da onlarla çorba yapıyorum ziyan olmasın diye.

Tereyagla sıvı yağı karıştırıp kavuruyorum ama yağı çok koymam. Dininden süzülünce midemiz almıyor eşimle.
canim zaten pilav yagli olurda hani icinde yuzecek gibi olsa kimsenin ici almaz oyle

farkli tencerelerdede denemissindir herhalde..

ben pisirmesini celik tencerede yaparim, isitmasini mikrodalgada.

canim zaten pilav yagli olurda hani icinde yuzecek gibi olsa kimsenin ici almaz oyle

farkli tencerelerdede denemissindir herhalde..

ben pisirmesini celik tencerede yaparim, isitmasini mikrodalgada.
Iki tane çelik pilav tenceresi var. Ikisinde de yapıştı.
Ama şimdi granitte yapıyorum. Yapışma derdinden kurtuldum..

pisirme tekniginle ilgili olabilir canim, celik tencerede yapismaz normal sartlarda.

eskiden delirene kadar pirinci kavururdum ben, simdi azicik kavuruyorum. pilav kesinlikle daha guzel oluyor
Ya benmde pirincim degissin pilavim tutmuyor alisana kadr 3 4 pilav geciyor uyuz oluyorum bu arada oglunun dogumgnu kutlu olsn canim

Bende dun sildim ama olsun camlarimdan tek 1 tanesine yagmur degme ihtimali var mis gbi evmde cay demledim iciyorm oh
Afiyet olsun.
Benim önceki evimde yağmur camlari dovercesine yağardı. Camlarım bir temiz olurdu ki sorma. Ben de bir bezle kurulardım

Bence hiçbir şey yapma. Hem alışveriş hem yemek getirmek nu saatten sonra. Bugünlük dışardan idare edin.
Öyle yapariz buyuk ihtimalle canim zaten daha iyi olmadım getirdiklerimi yerleştirdim camasir yikadim kıyafetleri yerleştirdim yoruldum baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…