- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #3.021
Sağol cnm.. ben terayağda az kavuruyorum sonra üzerine su döküyorum pilav gibi pişiyor.. üzerine peynir yada domates sosla servis yapıyorum. Normal makarna gibi haşlamıyorum. Öyle yapınca çok yapıştılar birbirine..Afiyet olsun.
Ben erişte yapmayı hiç beceremiyorum
Geçen ben fırına az yağlayarak sürdüm benim fırın guzel psirimedigi için bayağı uğraştım kuruma olmadı ama güzel psiiren bir firin güzel kozartir sanirimBugünkü menü patlıcan kebabı
Ama fırına ilk sürerken fırın kağıdı yada folyo örtüldüğünü gördüm hep
Benim şuan yok direk üstü açık fırına sürsem kurur mu acaba
İlk defa yapıcam inşallah tutar
Cidden kız denedim ama olmadı.Sağol cnm.. ben terayağda az kavuruyorum sonra üzerine su döküyorum pilav gibi pişiyor.. üzerine peynir yada domates sosla servis yapıyorum. Normal makarna gibi haşlamıyorum. Öyle yapınca çok yapıştılar birbirine..
Ben burda ilk sayfalarda bir şeyi yapamadığımı söylediğimde bana biz kadınların yapamayacağı şey yoktur demiştiniz:)) o yüzden sende yapıyorsundur mutlaka..
Kolay gelsin canım.iyi haftalar canlar
bende pirinc pilavi ile patates yemegi yaptim yaninada salata yaparim diye dusunuyorum
Sagol canim sanada kolay gelsinKolay gelsin canım.
Çok sıçrıyor canım
Geçen ben fırına az yağlayarak sürdüm benim fırın guzel psirimedigi için bayağı uğraştım kuruma olmadı ama güzel psiiren bir firin güzel kozartir sanirim
İyileştin mi canım?Ben yoğurt corbası yaptım kızıma.
Bide eşim gelince menemen yapcam kızlar.3-4 gündür kahvaltılık tarz gidiyorm ben ya napim cocuk uyuyunca ne ymk yapiym diye düsünürken, uyanıyobiraz kopya cekiyim de yarın için güzel bi menü yapiyim
Allah muaffak etsin bacimBir daha ki ayın 22 sinde hesaplasacaz zati diyetisyenle
Ben yoğurt corbası yaptım kızıma.
Bide eşim gelince menemen yapcam kızlar.3-4 gündür kahvaltılık tarz gidiyorm ben ya napim cocuk uyuyunca ne ymk yapiym diye düsünürken, uyanıyobiraz kopya cekiyim de yarın için güzel bi menü yapiyim
Çok teşekkür ederimmNesi varki menun gayet guzelEline saglik
Biraz toparladim bugün canim ay aklıma geldi aslnda bugün gitcektim evli olan görümcem gelmiş çoluk cocuk kalabalıktı bende kızımı yolladim yanlarına oğlumda yatıyodu kafa dinledimİyileştin mi canım?
Eğer hala iyi değilsen kaynanan ve görümcenin başına ekşi
Kaç gündür kahvaltılık yiyoruz. Torun yeğen diyorsunuz da iki kap yemek yapmadınız falan de. Bir güzel yemek yapsınlar sana
Afiyet olsun canım.Geç oldu ama bu akşam yeşil mercimek pilavı yaptım yanına cacık ve turşu
Sağ ol canım hepimize :)Afiyet olsun canım.
Canım şnitzel mercimek çorbası salataHerkese günaydın
Dün eşimin üşengeçliği tuttu, balik almadi.
Ben de kemikli et ile bulgur pilavı. Yanına salata yaptım. Bugün onlar var. Bir de çorba yaptım mı tamamdır.
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
BBlair
@Blue_Perii
1 1mirac
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@samdan
tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia taze annecik nasılsın
@MelodiminEsi
Scss94 dün etiket yapmayı unutmusum tatlım
@beybisi35 nerelerdesin
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@pembepepe08
@maralalmila
Afiyet olsun canım çok da yorma kendini dinlenBen yoğurt corbası yaptım kızıma.
Kız valla ben senin yerinde olsam onlar gelmeden ben giderim biraz çok git bıksınlar belki o kadar zırt pırt gelmezlerBiraz toparladim bugün canim ay aklıma geldi aslnda bugün gitcektim evli olan görümcem gelmiş çoluk cocuk kalabalıktı bende kızımı yolladim yanlarına oğlumda yatıyodu kafa dinledimnormalde 5 dk sonra getirirlerdi bugun 1-2 saat durdu demekki gelmek istemedi valla devrildim yattım bende hâla yatıyorum :))
Afiyet olsun canım çok geçmiş olsun oğlana da şifa olsunnn❤❤Karnabaharı kızarttı annem yanina tarhana çorbası ogluma şifa olsun karnabahar yedi burnu koku almiyo ya garibim hasta olunca yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?