- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #3.001
Ne elleyeceğim kız?Elleme beni 3 bucuk aydir ilk defa kahvaltiya annemlere gelebildim... memleketteydiler
Sen dün dünyanın yemeğini yapmıştımKurufasulye pilav dunden kalma yogurtlu havuc var.. birazda salata yaparim. Kadayif var borek var. Cocuklarada pudibg vardi dolapta birer tane yeter
Beni de ekmek ve cola mahvediyor,,, canım aslında Leslie programını bi kere telefona kaydetsen sürekli nete gerek kalmazBeni de mahveden tatlilar cikolatalar yemek ekmek duskunu degilim .. evde leslie diyorlar o da int. Paketm yok oyle dakikalarca acip izleyemiyorum
Ne yapıyorsun bacım sen ya sırtımdan bıçakla daha iyi bir haftadır kepek ekmeği kemiyorum yarım bardak yoğurtla 8 kaşık yemekYanina karisik kizartma yakistiriyorjm ben ohh bol domates soslu
Deme yaaNe yapıyorsun bacım sen ya sırtımdan bıçakla daha iyi bir haftadır kepek ekmeği kemiyorum yarım bardak yoğurtla 8 kaşık yemek
Bir kilo bile gitmemiş
Sen kızartma diyorsun sos diyorsun
Valla bugün tepem attı kepek ekmeği ile kuşburnu marmelatina batırdım batırdım yedimDeme yaaay bilerek soylesem boyle olmazdi
Demek ondan kilo veremiyon senValla bugün tepem attı kepek ekmeği ile kuşburnu marmelatina batırdım batırdım yedim
Çok kaçırıyorum arada gözüm dönüyorDemek ondan kilo veremiyon sen
Haklisin valla ne desenÇok kaçırıyorum arada gözüm dönüyor
Dün eşim gitmis 3 tane yarım döner yaptırmış 20 liralık dondurma almış gelmiş çok canım istedi diyor .aaa adam sana ne diyeyim :/Haklisin valla ne desen
Valla nefsine hakim olcan.. yoksa terazide goruyon.. ya dibe vurcan ya cikacak, goriim seniDün eşim gitmis 3 tane yarım döner yaptırmış 20 liralık dondurma almış gelmiş çok canım istedi diyor .aaa adam sana ne diyeyim :/
Bir daha ki ayın 22 sinde hesaplasacaz zati diyetisyenleValla nefsine hakim olcan.. yoksa terazide goruyon.. ya dibe vurcan ya cikacak, goriim seni
Bende bugün yeşil mercimek yemeği ile erişte yapacağım. Yoğurtla yeriz.Herkese günaydın
Dün eşimin üşengeçliği tuttu, balik almadi.
Ben de kemikli et ile bulgur pilavı. Yanına salata yaptım. Bugün onlar var. Bir de çorba yaptım mı tamamdır.
Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
BBlair
@Blue_Perii
@Ayiyogi
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@samdan
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia taze annecik nasılsın
@MelodiminEsi
@Scss94 dün etiket yapmayı unutmusum tatlım
@beybisi35 nerelerdesin
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@pembepepe08
@maralalmila
Afiyet olsun.Bende bugün yeşil mercimek yemeği ile erişte yapacağım. Yoğurtla yeriz.
Çok sıçrıyor canımBugünkü menü patlıcan kebabı
Ama fırına ilk sürerken fırın kağıdı yada folyo örtüldüğünü gördüm hep
Benim şuan yok direk üstü açık fırına sürsem kurur mu acaba
İlk defa yapıcam inşallah tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?