- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #2.981
Patatesle soğan yemeği yap.yiyecek bişi yok sebze napcaz
Ben birazzdx an kahvaltiya annemlere gidecegim , aksam ds orda olurumHerkese günaydın
Dün eşimin üşengeçliği tuttu, balik almadi.
Ben de kemikli et ile bulgur pilavı. Yanına salata yaptım. Bugün onlar var. Bir de çorba yaptım mı tamamdır.
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
Blue_Peri
@Ayiyogi
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia taze annecik nasılsın
MelodiminEsi
Scss94 dün etiket yapmayı unutmusum tatlım
@beybisi35 nerelerdesin
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@pembepepe08
@maralalmila
Bir tane daha anneciBen birazzdx an kahvaltiya annemlere gidecegim , aksam ds orda olurum
Sağol canım hasta olmayanlar dikkat etsin hasta olmayın amanDün zaten iyi degildin
Sana da çok geçmiş olsun
Inşallah olmayız da okullar başlayınca engellemek pek mümkün olmuyorSağol canım hasta olmayanlar dikkat etsin hasta olmayın aman
GünaydınHerkese günaydın
Ben de kemikli et ile bulgur pilavı. Yanına salata yaptım. Bugün onlar var. Bir de çorba yaptım mı tamamdır.
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
Blue_Peri
@Ayiyogi
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
MelodiminEsi
@beybisi35 nerelerdesin
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@pembepepe08
@maralalmila
Topik bugün hep anneci nedenseGünaydınbugün kocacağızım gündüz de pazara gidemedim annemin gözlerine bakacam
Pazartesi sendromu yaşıyoruz evlerdeTopik bugün hep anneci nedense
Afiyet olsun canımBugün tavuk patates ve çorba var menüde plavda yaparım salata ile tamamdır
Teşekkür ederim canım benimÇok geçmiş olsun canım
Çok Teşekkür ederım canım benimÇok geçmiş olsun
Kurufasulye pilav dunden kalma yogurtlu havuc var.. birazda salata yaparim. Kadayif var borek var. Cocuklarada pudibg vardi dolapta birer tane yeterHerkese günaydın
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
Blue_Peri
@Ayiyogi
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
MelodiminEsi
@beybisi35 nerelerdesin
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@pembepepe08
@maralalmila
Yanina karisik kizartma yakistiriyorjm ben ohh bol domates sosluDunden mercimek çorbası var yanına ne yapsam blmiyorim belki burdan fikir olur evde olanlarla yaparım kendime sebze yapamazsan dondurucu da taze fasulye var onu çıkarırım
Evde yap spor canim.. valla bazen benim oyle tatli krizlerim tutuyoki aman dusman basinaYa varya ev hayatina gectm.geceli iste dogmdan beri resmen keyif icin yiyorum bunu farkettim . Aciktigimiz zaman yesek sadece zten bukdr sorun da olmaz bence ama... birde en azndan yuruyus yapabiosek ama cockla zor iste benmki 3 yasnda bebek arabasyla itsem kollarim agriyor yokus inip cikmam gerekiyor yurutsem ona yazik ... ben ki yurumeyi ne kadar seven bi insanim isime filan hep yuruyerek gidip gelirdim keyifle ... kizim bebekkende cok yuruduk bebek arabasyla zaten 49 kg a kdr dusmustum hic ozel bisey yapmadan smdi 60 ik boyum kisa gobek cok cirkin duruyo
Elleme beni 3 bucuk aydir ilk defa kahvaltiya annemlere gelebildim... memleketteydilerBir tane daha anneci
Beni de mahveden tatlilar cikolatalar yemek ekmek duskunu degilim .. evde leslie diyorlar o da int. Paketm yok oyle dakikalarca acip izleyemiyorumEvde yap spor canim.. valla bazen benim oyle tatli krizlerim tutuyoki aman dusman basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?