Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamda sinem benimki tekrar tekrar ayni vesveseyi tekrar ediyor,ben kabul etmek istemedigim halde beni rahatsiz ediyor ve bende sübheye düsüyor gibi oluyorum ve sürekli tefekkür icerinde oluyorum gün boyu,ama ertesi gün ayni islem geri basliyor bu normal degil ki.sabit olamiyorum bir türlü.
sengözlerimebaksanabşakkıdı sende kimsin ya okb gel bakim buraya bi sağ bi sol:mymeka:yahu ben yarım kutu şampuanı saçıma harcadığımı bilirim duşda ve bu hergün oluyordu şimdimi biraz ayıp biliyorum amabu vaziyette uzaklaştı gitti
vallahi düsmanimin basina vermesin rabbim.ben´de önce cocuklarima zarar veririm saplantisi vardi.bicagi felan sakliyordum ve kendimi katil zanediyordum olmadigim halde.daha sonra bu takinti cocuklarimla degil simdide allah la beni tehdit ediyor.ben bu halde ölürsem ne olur die korkuyorum bu süphelerle beni allah cennete koar mi diyorum.bazen hemen ölesim geliyor yasamak bile istemiyorum.