• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Objektifimden Moskova manzaraları

tarçxixn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2006
40
0
86
54
Rusya
9 yıldır Moskova'da yaşıyorum ve mesleğim nedeniyle de çokça fotağraf çekiyorum... Sizlerle bazılarını paylaşmak istiyorum. İyi seyirler ;)

Elbette ilk olarak Moskova'nın kalbi...Kızıl Meydan ve civarı...

Link Silinmiştir.Link Silinmiştir.Link Silinmiştir.Link Silinmiştir.Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.Link Silinmiştir.Link Silinmiştir.Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.Link Silinmiştir.Link Silinmiştir.Link Silinmiştir.Link Silinmiştir.Link Silinmiştir.

Bu park ve içindeki müze 2. dünya savaşı anısına yapılmış. Ana tema tüm din dil ve ırktan insanların eşitliği. Bu nedenle parkın içinde bir cami bir ortadoks, bir katolik kilisesi ve bir de sinegog var. Çok büyük bir park ama beni parkta en çok etkileyen şey Zurab Tseretelli'nin yaptığı bir heykel. Savaş sırasında gaz odalarına götürülen insanları tasfir ediyor.

Okuldan mezun olan tüm gençler ve yeni evlenmiş tüm çiftler ilk olarak buraya gelir ve saygılarını belirtirler...

Link Silinmiştir. Link Silinmiştir. Link Silinmiştir. Link Silinmiştir. Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir. Link Silinmiştir. Link Silinmiştir. Link Silinmiştir. Link Silinmiştir.

Teşekkürler paylaşım için... Ellerinize sağlık...
Moskova ve özellikle de St. Petersburg görmek istediğim kentler..

Eğer yeniden uğrarsanız diye, size ricada bulunmak istiyorum.

Eğer mümkün olursa; aşağıda numaralarını verdiğim fotoğraflarınızın büyük hallerini görebilir miyim?

Mesaj No : 2
Foto No : sol üst 1

Mesaj No : 3
Foto No : soldan 5

Mesaj No : 4
Foto No : Alt soldan 4

Şimdiden teşekkürler.. a.s.

Back