• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

obezite cerrahisi hakkında düşünceleriniz nedir? olmalı mıyım?

Ameliyat kesin çözüm değil ki?Bir çok riski var.Geçenlerde mide kelepçesi nedeni ile sorun yaşayan bir ünlü ile ilgili haber vardı.

Kilo vermek ne zaman başlıyor biliyor musun?Kafaya takmadığın zaman.

Sen kendine sağlıklı bir hayat planla ve bir yerden başla sonra zamanla verdiğin kilolara sen bile inanamayacaksın.

Kolay gelsin.

Cerrahiyi düşünme bile. Benim kafama oturmuyor şahsen, cerrahi operasyon geçirince yiyemeyip zayıflıyorsun, e baştan yeme direk zayıfla niye acı çekesin? Belki de benim sığlığım, bilemem.

4 ayda, sağlıklı bir şekilde, aç kalmadan, metabolizma hızlandıra hızlandıra 25 kilo verdim. Ki hem şekerim hem tiroidim var. Kilo vermem bayağı zor olur sandım, verdikçe gerisi geldi. Diyeti bırakalı 5 ay oldu, geri almadım. Spor yapacak bir insan değildim, hala da değilim üşenirim. Evde her gün leslie yapardım diyet süresince. Çok işe yarıyor.

Diyetim süresince kk'da diyet gruplarına katılmıştım, motivasyon açısından çok çok iyiydi.

Konu hortmuş :/

Merhaba ben tüp miğde oldum oldum ellerde 2 ayda sıkı takiple 30 kilo verdim cok mutlu yum

Eklentiler

• b278b1eb-6d56-4a8e-b16e-99caf79f9861.jpg
    b278b1eb-6d56-4a8e-b16e-99caf79f9861.jpg
    665,6 KB · Görüntüleme: 122
obezite cerrahisi ile kilo vermek çok kolay. tüp mide dediğimiz obezite cerrahisi ile 45 dakikada sorunsuz ameliyat olabilirsin. deneyimli doktorlar var. laporoskopik yani kapalı ameliyat oluyorsun. hem vücutta izde kalmıyor. diyet ile zayıflamak çok zor. ama tabi yapabiliyorsan önce diyet. bildiğim bazı hastaneler ücretsiz sadece sağlık güvencesi ile yapıyor. o konuda yardımcı olabilirim istersen. ama önce endokrin uzmanından obesite cerrahisi ameliyatı olabilirisin diye rapor almalısın.

Ameliyatla kilo vermek çok kolay, ama komplikasyon geliştiği anda ölmek de çok kolay.. Kaç genç öldü bu şekilde. Önce tüm seçenekleri tüket son çaren bu olsun.

Ameliyattan sonra verilen beslenme düzenini şuan uygulasan bile kilo verebilirsin.

Bence bir doktorla görüşmek lazım. Bu şekilde artarak devam edecekse neden olmasın? Ama mutlaka işin ehline görünmelisin.

tüp mide ameliyatından önce mideye balon takılabilir. yakın arkadaşım balon taktırdı, çok memnun kaldı. denemediği diyet ve diyetisyen kalmamıştı. 4 ayda 85 kilodan 70 e indi. hiçbir rahatsızlık yaşamadı.

merhaba obesite cerrahisi hakkında artık çok gelişmiş ileri düzey tedaviler yer almaktadır.izmirde bununla ilgili çok başarılı doktorlar bulunmaktadır.bilgilenmek isteyenler bana ulaşabilirler sizleri doktorla görüştürebilirim

Back