- Konu Sahibi mavi_pirenses
-
Bence bıçak altına yatmadan önce mutlaka aileni ikna edip Kondisyon bisikleti, yürüyüş bandı gibi bir şey aldırmalısın. 1000 lira gider en fazla. 1000 lira vermemek için senin ameliyat olmanı göze alıyorlar mı? Bence her çareyi denemeden ameliyatı düşünme.
canım benim bir arkadaş diyetyisyene gitti çok kilo verdi
sen diyetisyene gittin mi
Hastalığıma 4 sene once tanı konmuştu. O zaman 50 kilo bile yoktum. Sonra doktorum ameliyattan once ilaç tedavisi uygulayalım dedi. Antibiyotikler kan hapları bi ton ilaç kullandım bi sure iyi oluyordum hastalık nuksettiğinde yatağa yapışıp kalıyordum haftalarca. Geçen sene ameliyat oldum doktor ağır egzersizleri yasakladı sadece yuruyuş yap bisikleti uzun olmamak kaydıyla sur dedi ama ben bunlar bile bikaç ay oncesine kadar yapmamıştım. Kendimin farkına yeni varıyorum ve obez birini goruyorum aynada psikolojim zaten iyi değildi şindi şişman olmayı kabullenemiyorum. Hareketsizlikten 4 sene içindekendiminiki katı oldum. Ne yapacağım bilmiyorum artık kızlar. Odam kuçuk salona da koydurmazlar...
Bir tür doku iltihabı diyeyim dillendirmek istemiyorum hatırlamak iyi gelmiylrne yaşmamı onerirsiniz kızlar imkanlarım bunlar şimdilik...[/QUOTE
spor için illa alet almaya gerek yoki bizim evde bisiklette var kosu bandida var ama kimse kullanmaz özellikle bisikleti tavsiye etmiyorum çok sıkıcı bir alet bence önce yediklerinden başla beyazları çıkar ekmeği sadece tam tahıllı tüket bilgin vardır zaten bu konuda yavaş yavaş porsiyonları küçült aynı zamanda evde step zumba pılates vs bunları yapabilirsin bir süre sonra ünlü diyetlerden bazılarını uygulayabilirsin
Merhaba, ben 22 yaşında 160 boyunda 100 kiloda bir genç kızım ( gerçi öyle durmuyorum ama)kilo vermek için çok uğraştım ilaç tedavisi yuzunden aldım bütün kilolarımı. Son çarem bu op. gibi bir şey artık. Ozgıvenim yok denecek kadar gitti kendimi sevmiyorum. Sizce olmalı mıyım. Gerçi başka çarem de yok yuruyecek alan yok burda hep bina site inşaat. Spor salonu çok uzak. Eve de ailem alet almıyor. Çok mutsuzum kızlar bana yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?