coşmuş coşmuş özgürlükler ülkesi amerikada ister kocalarının yanında ister değil fark etmez ki
obama yanında da olsa karısına karışmazdı bence
canım lafım sana değil ki zaten yanlış anlama ,gerçekten senin yazdığını ima etmek aklımın ucundan bile geçmediya canım şakasına yazdım, tabii ki fark etmezdi
Basına fotoğrafı sızmıyor diye hiç eglenmiyor mudur? Başörtülü kadinlar helal ortamda tahmin edilemiyor ne yaptıklarıkadın özgürlüğünü ve doğallığını dibine kadar yaşamış.. benim çok hoşuma gitti
emine hanımcığımız kafasına türlü türlü kat kat eşarp ve boneler takıp, kafasını sağa sola çeviremeyecek kadar çok meşgul
bu hatuna dans yakışıyorrr..Antalya'daki G-20 zirvesine katılan ABD Başkanı Obama'nın eşi Michelle Obama'nın bu görüntüleri olay oldu.
Sitene Ekle
ABD Başkanı Barack Obama, G-20 zirvesi için Antalya’da iken Beyaz Saray’da ilginç görüntüler yaşandı. First Lady Michelle Obama, aktör Josh Segara ve koreograf Sergio Trujillo ile öğrenciler için Beyaz Saray’da düzenlenen bir atölye çalışmasında Conga dansı yaptı.
İşte Michelle Obama'nın o dansı:
http://www.milliyet.com.tr/obama-turkiye-deyken-esinin/dunya/detay/2148953/default.htm
cümlemde sadece eğlenmekten bahsetmedim ki ben. Doğallıktan da bahsettim.. Bir tebessüm.. Bir konuşma da bana göre bunun ölçüdür... Ben bunları da göremedim kendisinde.Basına fotoğrafı sızmıyor diye hiç eglenmiyor mudur? Başörtülü kadinlar helal ortamda tahmin edilemiyor ne yaptıkları
Tüüüü, first ladye bak. Sen nasıl first ladysin be kadın, dimdik durup minimum hareket ederek etrafa zoraki bir gülümseme sunman gerekiyor. First ladylik bunu gerektirir. Bi de kocası yokken ortalıkta hareketlere tavırlara bak. Rezalet... Kadın dediğin kıcasının yanında olur, her yere birlikte gider.
Basına fotoğrafı sızmıyor diye hiç eglenmiyor mudur? Başörtülü kadinlar helal ortamda tahmin edilemiyor ne yaptıkları
Ben öyle demek istemedim. Başörtülü olmayıp ama haram ortama girmeme hassasiyetini gösterenler de var, tam tersi de var. (Başörtülü olup gobek atan da var, başı acik olup, edebinden oturan da vs...) Benim demek istediğim dışardan öyle hiç eglenmiyormuş gibi göründüğüne bakma, bilemeyiz kendi dünyasında ne eglencelere katiliyordur...Ufffs zeynep, başörtülü kadınlar helal ortam ne alaka?
Düğünlere gidip kadınlı erkekli halay çeken başörtülü kadınlar ne oluyor? Annelerimiz de başörtülü ama eğlence ortamlarına giriyor, Emine Erdoğan da giriyor.
Ayrıca helal haramı başörtüye indirgemesen sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?