• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Obama Türkiye’deyken eşinin yaptığı bu dans olay oldu

ne başörtüsüymüş :KK53: çok şükür şimdiki halimize:KK200:

konuya yorum yapıp çıkmak çok zor nedense :KK48::KK48::KK48:

illa bi ironi merakı illa bi sataşma:KK70::KK59:

konuyada yorum yapayım bari

iyi eğlenceler cicim :cool:

Bizim Türk kadınları olarak gülmemiz bile göze batıyor kaldı ki dans ? Komik..

Konuyu Emine Erdoğan' ın başörtüsüne getiren arkadaşlar öncelikle sizi tebrik ediyorum. Bu konuyla başörtüsünün ne alakası var ?

Ayrıca Emine hanım her zaman gülümseyen bir kadın.. Mağaza kapatmasını konuşacağınıza yardımlarını ve yaptıklarını birazda konuşsanız daha hakkaniyetli davranırsınız.

Burada yine başka bir ülkeyle kendinizi kıyaslamışsınız. Ne çok seviyorsunuz Türkiye 'yi böyle?

Kıyaslanacak birileri varsa yine kendi ülkesinde eski firstlerdir..

Oynamış afferin ne büyük iş yapmış öyle.

Konu Türkiye olsa sorunda:KK53:
Amerika olunca bence bir sorun yok kadın eğlemek istemiş eglenmiş kocasınıda harb seferine göndermemiş sonuçta emin ellerde niye eğlenmesin :)

Konuyu Emine Erdoğan' ın başörtüsüne getiren arkadaşlar öncelikle sizi tebrik ediyorum. Bu konuyla başörtüsünün ne alakası var ?

Ayrıca Emine hanım her zaman gülümseyen bir kadın.. Mağaza kapatmasını konuşacağınıza yardımlarını ve yaptıklarını birazda konuşsanız daha hakkaniyetli davranırsınız.

Burada yine başka bir ülkeyle kendinizi kıyaslamışsınız. Ne çok seviyorsunuz Türkiye 'yi böyle?

Kıyaslanacak birileri varsa yine kendi ülkesinde eski firstlerdir..

Oynamış afferin ne büyük iş yapmış öyle.
Bizimkiler ne yapsa tü kaka, onlar dans bile etse vaaayyyss... Batı hayranlığı var diyince de inkar ediyorlar :)

Bizimkiler ne yapsa tü kaka, onlar dans bile etse vaaayyyss... Batı hayranlığı var diyince de inkar ediyorlar :)

Batı hayranlığı değil zeynep,burada kadının makamının dışında özel hayatında bile ne kadar özgür ve rahat olduğu tanısı var.
Bzimkiler öylemi,hiç gördünmü bizim lady'leri bu şekilde,ben görmedim görmek isterdim açıkcası..

Batı hayranlığı değil zeynep,burada kadının makamının dışında özel hayatında bile ne kadar özgür ve rahat olduğu tanısı var.
Bzimkiler öylemi,hiç gördünmü bizim lady'leri bu şekilde,ben görmedim görmek isterdim açıkcası..
işte benim de dediğim; illaki basına böyle bi fotoğraf mı yansıması gerekiyor? bilemeyiz belki onun da kendine göre eğlenceleri vardır? bir de bence Emine Erdoğanın göbek atarken fotoğrafını görseniz hiç de aynı yorumları yapmazdınız! "ohh, vatan elden gidiyor, hergün şehit haberleri, millet açlıktan ölüyor kadın zevkinde sefasında" derdiniz. kabul et, bunu kesinlikle derdiniz :) kadın belçikada bir iki dükkan gezeyim dedi, edilmeyen laf kalmadı!

işte benim de dediğim; illaki basına böyle bi fotoğraf mı yansıması gerekiyor? bilemeyiz belki onun da kendine göre eğlenceleri vardır? bir de bence Emine Erdoğanın göbek atarken fotoğrafını görseniz hiç de aynı yorumları yapmazdınız! "ohh, vatan elden gidiyor, hergün şehit haberleri, millet açlıktan ölüyor kadın zevkinde sefasında" derdiniz. kabul et, bunu kesinlikle derdiniz :) kadın belçikada bir iki dükkan gezeyim dedi, edilmeyen laf kalmadı!

Onlara göre bunlar çok normal değilmi,lady olmasının dışında kendi özel hayatı var sonuçta..
Böyle davranarak Amerikan halkınında hoşuna gidiyor,sırf makam peşinde değil kadın.
Emine Erdoğan'ı da görsem göbek atarak kendi adıma hoşuma gider,derim ki lady bile eğlenmeyi seviyor biliyor.
Tabi acılı günlerde olupta basına yansırsa herkes tepki gösterir buna,dükkan kapatma olayına gelirsek hiç hoş değildi.
Bunu kim yaparsa yapsın bana göre yanlış..

Eminim ki görseniz bu defa , ya ülkenin haline bak ona bak derler , ya da başörtüsüne bak oyununa bak derler.

Eşi burada terör olaylarını konuşurken kendisi orada dans göstesi yapmış. Bu da taktir ediliyor ve hatta konu E.Erdoğanın başörtüsüne kadar dokunduruluyor.

Konu Emine Hanım değilken bile bu kadar kendisine yürünüyorsa konu kendi olursa ne olur acaba ?

Çok doğal çok hoş bir kadın =))
Böyle kadınlara hayranım .
Kendini hiç kasmıyor bizimkiler gibi kocasının yanında yarım gülümsemeyle dikilmiyor sadece .

Back