- Konu Sahibi littlemermaid
-
arkadaşlar tekrar merhaba
konuyla pek ilenen yok galiba ama ben tecrübelerimi payşacağım yinede..çünkü ben konu ile ilgli olarak pek bilgi bulamıyorum.ilk kullanacak olanlar da ne ile karşılaşacaklarını bilebilsinler diye yazıyorum.
obagi kullanalı 10 günden fazla oldu.ilk 10 gündeki yanmış gibi kızaran :)suratım biraz biraz sakinleşmeye başladı.hala zaman zaman kızarıyor ,ve soyulma hala devam ediyor..bir de bunlara ek olarak yüzüm sanki bir ton koyulaştı ve lekelerim hafif arttı gibi.bıyık bölgem falan ..hemen uzman arkadaşımı aradım.bu neyin nesi diye..kıazrıklık ve pullanmaya hazırdım ama kararma korkuttu beni..telaşa gerek yok dedi.o lekeli tabakayı yukarı çıkartıyor ondan dedi.yılmadan devam..
mrb bende obagı serumu dün dermatologun tavsıyesıyle basladım aslında doğum lekelerımden sıkayetcıyım mevsım yaz başı oldugu ıcın soydurma yapamayacgız bun ıcınde renk acıcı serumu verdı bakalım ınsallah 1-2 ton acılsın su yazı gecırene kadar ona bıle razıyım sız memnun kaldınızmı yoksa lekeler dahada arttımı, ben unıtone-4 kullandım lekem 1 ken 5 oldu dahada cok kötu gorunuyorum umarım obagı sıze faydası olmuştur
bana hiç faydası olmadı..çok daha kötü oldu..bu marka abartıldığı gibi değil hiç inanmıyor ve güvenmiyorum artık...4,5 ay kullandım bıraktım.
sende belki işe yarar..
kabullenip kendi haline bırakıyorum artık..
ben bu tür ilaçların mantıgını anladım, acele edıyoruz kullandıkca cabuk gecsın dıye hergun bazen gunde ıkı-uc kere suruyordum ve yaktı kemrelestı dahada bellı oldu, bu ılacları kullanırken sakin davranacaksın az az ve sık kullanılacak aksi halde cok daha kötu sonuclar ortaya cıkıyor, unıtone kullandım o dahada mahvettı, bu tür tepkıler gostermeyen ılac trıtone ford kesınlıkle cok rahat kullanılabılır asla yakmıyor kızartmıyor ve zamanla hafıfletıyor ama daha az etkılı tabı, benım önerım sakın olmak en başta
Merhaba,Merhaba
Obagi kullanmaya devam ediyomusunuz son durum nasıl memnun kaldınızmı tavsiye edermisiniz.
Cilt bakımı uzmanımda obagiyi tavsiye etti fakat kararsız kaldım hem kızarıklık durumu için hemde lekelerin
dahada artmasından korktuğum için.Sizden ricam bilgi verebilirmisiniz.
İyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?