ÖABT'ci var mı ?

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.412
13.746
Gk-Gy erken bitirdim ama unutmalar oldu. Alanım sınıf biyolojiyi bitirdim kimya ya yeni basladım fiziği erteledim. Birkac alan eğitimi dersini de bitirdim. Eğitim bilimlerininde %25ini bitirdim. 3 sınav birden calisinca konu calissam soru kaloyor deneme cözsem günüm bitiyor soru cözsem konu eksiğim kalıyor. Öabt kısa sürüyor ama gk-gy icin vakit ayiramıyorum. Feleğim şastı napıcam ? Siz nasıl yapiyorsunuz

Gk-Gy erken bitirdim ama unutmalar oldu. Alanım sınıf biyolojiyi bitirdim kimya ya yeni basladım fiziği erteledim. Birkac alan eğitimi dersini de bitirdim. Eğitim bilimlerininde %25ini bitirdim. 3 sınav birden calisinca konu calissam soru kaloyor deneme cözsem günüm bitiyor soru cözsem konu eksiğim kalıyor. Öabt kısa sürüyor ama gk-gy icin vakit ayiramıyorum. Feleğim şastı napıcam ? Siz nasıl yapiyorsunuz
Ben baslamadim bile motivasyonum sifir ingilizce ogretmeniyim nasil bir strateji izlemeliyim ne yapmaliyim hic bilmiyorum aciyorum video dinliyorum bi kulagimdan girip digerinden cikiyo yetisir mi onuda bilmiyorum soruya soruyla yanit vermek gibi oldu ama beni biraz aydinlatir misin😪😪

Ben baslamadim bile motivasyonum sifir ingilizce ogretmeniyim nasil bir strateji izlemeliyim ne yapmaliyim hic bilmiyorum aciyorum video dinliyorum bi kulagimdan girip digerinden cikiyo yetisir mi onuda bilmiyorum soruya soruyla yanit vermek gibi oldu ama beni biraz aydinlatir misin😪😪
Bence yetişir neden yetişmesin. Zaten gk-gy biraz altyapiniz varsa yaparsiniz. Eğitim bilimleri icin tavsiye veremeyeceğim kelin ilaci olsa basina sürer derler :) Alan icinde cikmis soru analizi yapın atiyorum paragraftan kac tane tenselerden kaç tane vocabularyden kaç tane çıkmış. Gecmis yillari inceleyin dönüp dolaşıp sorduğu kelimeler vardır illaki. Bir de ayt ingilizceleri de çözün. Yds'yi ösym hazırlıyorsa onu da çözün.

Al benden de o kadar. Bu hafta plan yaptım artık 2 gün öabt 2 gün gky 1 gün eğitim 1 gün deneme şeklinde. Bakalım umarım sürdürebilirim

Hergün öabt gunun diğer yarısında bir gün Egitim bir gün gy gk yapın

X