OABT zamaniii

smykmy

B:78.7 # G:68.6 #H:55
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
4.629
11.275
Gk gy bitti egitim bitti sira bunlari kurtarmak icin oabtye geldi hadi bakalim...:kahve:

Alanda ilk konum bitti simdi yapamadigim sorulari incelicem.allahim sen yardim et .zamanimi bereketlendir

Canim mat yetismedi ya tarih trce anayasa onlari yaptim cok bise yok anlayacagin.alandan ii yaparsam olur insa kurtaririm senin nasildi
Benimde öyle canim ya türkçe çok oyalandim mat a başladım baktım zaman geçiyo diğerlerine hiç bakamayacagim diye gk geçtim geri döndüm biraz matematik yaptım derken süre bitti

Bugun calisamadim .simdi bebegimi uyuttym insa derin uyursa gece kapanisi yaparim :KK66:

Bebegim uyandi uyuttum derse oturdum allahim sen kolaylastir

Selam.sizin alan neydi acaba.bende lise matematik icin kitap tavsiyesi istiyorum. Allah yardimcimiz olsun.

slm kizlar bende alana basladim eksik olan kitaplarimi siparis ettim. gkgy orta halli egitim guzel gelcek ins. gecen yila gore hesaplaninca p10 78 civari geliyo alandan da 38 ustu yaparsam bu is tamamdir. su iki ayi guzel degerlendirirsem yapabilecegime inaniyorum. burdan yine birbirimize destek olalim ins kizlar hepimizin Allah yardimcisi olsun basarilar:KK66:

slm kizlar bende alana basladim eksik olan kitaplarimi siparis ettim. gkgy orta halli egitim guzel gelcek ins. gecen yila gore hesaplaninca p10 78 civari geliyo alandan da 38 ustu yaparsam bu is tamamdir. su iki ayi guzel degerlendirirsem yapabilecegime inaniyorum. burdan yine birbirimize destek olalim ins kizlar hepimizin Allah yardimcisi olsun basarilar:KK66:
Insa beklediginden daha iyi gelir arkadasim son sinav kaldi onada birbirimize yine destek olalim.ben gun ici sabah 9 oglen 3 gece 1 gibi 3 rapor vercem iyi veya kotu.calistim veya calisamadim daha diye.bebegimle elimden geleni yapcam insa

Sabah calisamadim moralim bozuldu.simdi calisiyorum cok sukur :KK66:

Allahim sen kolaylastir sinavi daha ustummden atamadim galiba yaa hep aklimma geliyo

X