o zaman sıra bende ; "HAMİLEYİM"

tebrikler..Allah hepinize hayirli evlatlar nasip etsin...insallah saglikla kucaklariniza alirsiniz bebislerinizi:1yes2:

benim testimde hala duruyu kırmızı bir mendile sardım kırmızı kurdaleyle bagladım sakladım.bebişim ilk ordan müjde verdi bana saklamazmıyım hiç

Özlemcim neler hissettiğimi biliyorsun senin için
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
güzel anne adayımız bizim:)

özlem sim
Bugün senin günün:teytey: :dance: Bugünün tadını çıkar

Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahh

Tabi en kısa zamanda bize de bu mutluluğu nasip etsin diye de sen bizler için de dua et

Çok sevindim Darısı başıma

gözünaydın cnm.ağlama sakın hisseder bebiş.maşallah maşallah çok sevindim yaaa...

canım ya tebrik ederim.allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.darısı banan ve tüm isteyenlerin başına
aaammmiiinnnnn...

hayırlı uğurlu olsun canım.Allah analı babalı büyütsün ve olmayanlarada nasip etsin.dualarını eksik etme bizim için.....

canım benim sende anne oluyosun haa çoook sevindiiim inan çooooookk kendine çok iyi bak minik bebişinede

Tebrik ederim canım mutluluğunu bizlerle paylaştığın için sağol kendine ve bebişine iyi davran.

özlemcim tebrikler bir tane daha hamişimiz oldu ayyy ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı naisp etsin canım

özlem tebrik ederım,allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsın inşallah..darısı bizlerin başına..sevgiler

gözün aydın özlemciğim ya çok sevindim. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza sen de bize dua et tamam mı?

hayırlı olsun bebebğin.aramıza hoş geldin. inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına ilk üç ay çok önemli çok dikkat et ben 10 gündür ne sıkıntılar çekiyorum çok dikkat et canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…