1 1_sen Ziyaretçi 6 Mayıs 2007 Konu Sahibi ozlem_sim #21 tebrikler..Allah hepinize hayirli evlatlar nasip etsin...insallah saglikla kucaklariniza alirsiniz bebislerinizi:1yes2:
tebrikler..Allah hepinize hayirli evlatlar nasip etsin...insallah saglikla kucaklariniza alirsiniz bebislerinizi:1yes2:
O ozlem_sim Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2007 35 0 6 Mayıs 2007 Konu Sahibi ozlem_sim #22 amin allahım herkese nasip et bu duyguyu yaşamayı
sekinci Guru Kayıtlı Üye 9 Kasım 2006 240 47 40 6 Mayıs 2007 Konu Sahibi ozlem_sim #23 benim testimde hala duruyu kırmızı bir mendile sardım kırmızı kurdaleyle bagladım sakladım.bebişim ilk ordan müjde verdi bana saklamazmıyım hiç
benim testimde hala duruyu kırmızı bir mendile sardım kırmızı kurdaleyle bagladım sakladım.bebişim ilk ordan müjde verdi bana saklamazmıyım hiç
O ozlem_sim Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2007 35 0 6 Mayıs 2007 Konu Sahibi ozlem_sim #24 ben de saklıycam ömür boyu valla
koalayim Guru Kayıtlı Üye 28 Mart 2007 961 332 43 6 Mayıs 2007 Konu Sahibi ozlem_sim #25 Özlemcim neler hissettiğimi biliyorsun senin için allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel anne adayımız bizim:)
Özlemcim neler hissettiğimi biliyorsun senin için allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel anne adayımız bizim:)
tatarxixm Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2006 1.282 3 48 6 Mayıs 2007 Konu Sahibi ozlem_sim #26 canım tbrkl hayırlısıyla gelir inşalah dünyaya
hilarya Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.951 8 42 6 Mayıs 2007 Konu Sahibi ozlem_sim #27 özlem sim Bugün senin günün:teytey: :dance: Bugünün tadını çıkar Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahh Tabi en kısa zamanda bize de bu mutluluğu nasip etsin diye de sen bizler için de dua et Çok sevindim Darısı başıma
özlem sim Bugün senin günün:teytey: :dance: Bugünün tadını çıkar Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahh Tabi en kısa zamanda bize de bu mutluluğu nasip etsin diye de sen bizler için de dua et Çok sevindim Darısı başıma
E EU1 Ziyaretçi 6 Mayıs 2007 Konu Sahibi ozlem_sim #28 gözünaydın cnm.ağlama sakın hisseder bebiş.maşallah maşallah çok sevindim yaaa...
Y yazgxuxlxuxm.. canım kızım allaha emanet Kayıtlı Üye 28 Mart 2007 1.019 24 43 6 Mayıs 2007 Konu Sahibi ozlem_sim #29 canım ya tebrik ederim.allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.darısı banan ve tüm isteyenlerin başına aaammmiiinnnnn...
canım ya tebrik ederim.allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.darısı banan ve tüm isteyenlerin başına aaammmiiinnnnn...
karamio Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2007 462 282 6 Mayıs 2007 Konu Sahibi ozlem_sim #30 hayırlı uğurlu olsun canım.Allah analı babalı büyütsün ve olmayanlarada nasip etsin.dualarını eksik etme bizim için.....
hayırlı uğurlu olsun canım.Allah analı babalı büyütsün ve olmayanlarada nasip etsin.dualarını eksik etme bizim için.....
E EU1 Ziyaretçi 6 Mayıs 2007 Konu Sahibi ozlem_sim #31 tebrikler cnm allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
N nehirim024 Ziyaretçi 6 Mayıs 2007 Konu Sahibi ozlem_sim #32 canım benim sende anne oluyosun haa çoook sevindiiim inan çooooookk kendine çok iyi bak minik bebişinede
canım benim sende anne oluyosun haa çoook sevindiiim inan çooooookk kendine çok iyi bak minik bebişinede
iremik Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2007 300 3 43 6 Mayıs 2007 Konu Sahibi ozlem_sim #33 gözün aydın canım allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına
O ozlem_sim Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2007 35 0 6 Mayıs 2007 Konu Sahibi ozlem_sim #34 kızlar hepinize çok teşekkür ederim allahım işallah herkese nasip eder hepiniz için dua edicem
E ebis Ziyaretçi 7 Mayıs 2007 Konu Sahibi ozlem_sim #35 Tebrik ederim canım mutluluğunu bizlerle paylaştığın için sağol kendine ve bebişine iyi davran.
KADXIXS aşksın sen cansın sen:) Kayıtlı Üye 15 Eylül 2006 3.329 2 43 7 Mayıs 2007 Konu Sahibi ozlem_sim #36 özlemcim tebrikler bir tane daha hamişimiz oldu ayyy ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı naisp etsin canım
özlemcim tebrikler bir tane daha hamişimiz oldu ayyy ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı naisp etsin canım
sevorane Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2007 586 4 7 Mayıs 2007 Konu Sahibi ozlem_sim #37 tebrikler özlemcim.hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah.
D duyalp Ziyaretçi 7 Mayıs 2007 Konu Sahibi ozlem_sim #38 özlem tebrik ederım,allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsın inşallah..darısı bizlerin başına..sevgiler
özlem tebrik ederım,allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsın inşallah..darısı bizlerin başına..sevgiler
EYLXUXL NAZ Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Nisan 2007 49 0 7 Mayıs 2007 Konu Sahibi ozlem_sim #39 gözün aydın özlemciğim ya çok sevindim. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza sen de bize dua et tamam mı?
gözün aydın özlemciğim ya çok sevindim. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza sen de bize dua et tamam mı?
*mavili* ...:::Ruzişim:::... Kayıtlı Üye 26 Şubat 2007 3.597 10 40 7 Mayıs 2007 Konu Sahibi ozlem_sim #40 hayırlı olsun bebebğin.aramıza hoş geldin. inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına ilk üç ay çok önemli çok dikkat et ben 10 gündür ne sıkıntılar çekiyorum çok dikkat et canım....
hayırlı olsun bebebğin.aramıza hoş geldin. inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına ilk üç ay çok önemli çok dikkat et ben 10 gündür ne sıkıntılar çekiyorum çok dikkat et canım....