o zaman sıra bende ; "HAMİLEYİM"

hayırlı olsun bebebğin.aramıza hoş geldin. inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına ilk üç ay çok önemli çok dikkat et ben 10 gündür ne sıkıntılar çekiyorum çok dikkat et canım....

teşekkür ederim canım
dün biraz sancım oldu nasıl korktum anlatamam
valla bebişimiziçin her zorluğa katlanıcaz artık yeter ki sağlıkla gelsinler

özlem tebrikler canım. Hamişler kervanına hoşgeldiiiiiiinnnnnnnn....Aramıza bir hamiş daha katıldı ne güzel. Hayırlı olsun bebeğin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı tüm isteyenlerin başına...

CNIM SİMDİ KESİN HAMİŞ MİSİN
süper yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
müthişşşşşşşşşşşşşdarısı bizim basımıza

sarı kız ve sevar çok teşekkür ederim bu kadar güzel bi duygu olduğunu tahmin bile edemezdim
çok mutluyum

verdim verdim aynen senin dediğin gibi yaptım yemekte hediye paketini uzattımm hiçbişey söylemeden gözlerinden yaş gelmeye başladı çok güzel bi andı
verdiğin fikir için teşekkürler canım :)

ayyy canim biran kendimi gördüm sanki ne zor cocuk isteyipte sahip olamamak ben 4 yil bekledim senin ve esinin mutlulugunu tahmin edebiliyorum

tebrik etmeyi bile unuttum o kadarki duygulandim allah saglikla kucana almayi nasip etsin esinin ve senin en kötü gününüz böyle olsun ve kurban oldugum allahim isteyen herkese nasip etsin kimsenin actigi elleri bos cevirmesin

Ay Bende çok Sevindim Artik Herseye Dikkat Et.bak Ben Herseye Dikkat Etmeme Ragmen 1 Damla Jkanamam Geldi.15 Gündür Yatiyorum.persembe Kontrole Gitcem

tebrik etmeyi bile unuttum o kadarki duygulandim allah saglikla kucana almayi nasip etsin esinin ve senin en kötü gününüz böyle olsun ve kurban oldugum allahim isteyen herkese nasip etsin kimsenin actigi elleri bos cevirmesin

amin işallah
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
allah bebişinizi de size bağışlasın buarada çok güzel bir bebek

canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve bizede hamişim yazmayı nasip etsin amiinn

hey masallah allah hepinizin istediklerinizi versin insalah allah saglikli bi hamilelik nasip etsin hayirli ve saglikli bebek nasip etsin sana iyi hamilelik donemi diliyorum

cicek canim benim senin de az kalmis allah sana kolay dogum nasip etsin tez vakite kurtulursun insalah :) nur topu gibi bebegin saglikli hayirli bebegin olmasini diliyorum allahtan hepinizi cok seviyorum allah hersey gonlunuzce olsun

X