O Yatağın İçinden Çık Çık Çık!

Selam!

Birkaç aydır yazmamışım.

Düzenli olarak terapiye gitmeye başladım. Kısmen iyi geliyor, iyi olacağıma çok inanıyorum.

Bakım konusunda sanırım bş miktar topladım kendini. Yeni iş yerinde çiçek gibi kızlar var, onları gördükçe daha da dikkat etmeye başladım.

Bir de uyku sorununu bi miktar topladım galiba. Eskisi kadar uykum gelmiyor. Mümkün olduğunca evde kalmamaya çalışıyorum. Eskiden tek çıkmazdım ama şimdi genelde tek çıkıyorum ve bu durum çok hoşuma gidiyor. Tek başıma kahve içip bi şeyler yazıp okumaktan büyük keyif alıyorum. Spor, kurs, terapi, kitaplar olan vaktimi bunlara yani kendime harcadığım için de iyiyim.

Bir de kendimi daha çok sevmeye başladım.

ne kadar güzel. canım benim sana tavsiyem genç yaşının tadını çıkarman yoksa zaman geçiyor ve yapmak istediklerini yapıcak enerjin azalıyor, üzerine çocuk da yapınca hayatını çocua endeksliyorsun. bu yüzden vahiç durma

Selamlar, sınavıma 2 aydan kısa bi zaman kaldı. Bi yandan ona çalışmaya çalışıyorum. Ama zorlayınca her şey daha da berbat oluyor gibi geliyor.
*Aşırı olmasa da çok zayıfım. Fizik olarak iyi ama yüzüm çok zayıf duruyor. Bunlardan ve sağlık olarak da beni güçsüz bıraktığı için kilo almaya çalışıyorum. Sporla ve düzgün beslenerek kilo almışım. İstediğim kiloya gelmeme az kalmış. Çok sevindim :))))))

*Eskiden çok kitap okurdum bi süredir başka şeylere yoğunlaştığım için hiç düzen oturtamadım okuma konusunda. Bu ara gerçekten keyif ala ala kitap okuyorum. Hatta üstüne araştırma yapıp, yazı bile yazıyorum kitaplarla ilgili.

Ama hala olmayan şeyler var gibi. Takıntılarım o kadar çoğaldı ki bu acayip huzursuz ediyor.

Hiç ertelemeyin çok rahat oluyormuş :)) istanbuldaysaniz gittiğim yeri söyleyebilirim, seans başı ücret aldıkları için bana güven verdi acıkcasi :)
Merhaba:) Memnun kaldıysanız bana da atabilir mısınız? Ben Anadolu yakasındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…