bunlar hep atarlı giderli dizi izlemekten
Kayseri mi yazıyor orada aman Allahım bakamayacağım
Şu Akp gençlik kollarına ben de girmek istiyorum. Pankartı hazırlayan arkadaşın işi hazırdır şimdi, pazartesi başlar. Ben de istiyorum.
Tesadüfe bak akşam yemeğinde mantı vardı sana da pisiriyim gelmantı yerim canım ellerine sağlık
Tesadüfe bak akşam yemeğinde mantı vardı sana da pisiriyim gel
Mantı var yersen çay var içersen ben var seversen cınımsafiyet olsun canım, avatarının altındaki mesaj dikkatimi çekti ondan yazdıydım
sende her gördüğünü istiyorsun cogni
Şu Akp gençlik kollarına ben de girmek istiyorum. Pankartı hazırlayan arkadaşın işi hazırdır şimdi, pazartesi başlar. Ben de istiyorum.
Akp kadin kollarina gir cog.Ilce teskilatlari da bicilmis kaftan.
50 kisiyi partiye uye yaparsan bir de oy verme karsiliginda belediyede isin garanti olur.Aktroll'mus gibi davranirsan garantili iş.Valla iyi.
Başvuracağım ilçe yüzde 70-80 Chp zihniyetinin elinde, bu yüzden daha büyük efor sarf ediliyordur kazanım için. Kesinlikle gideyim ben, bakın takım elbise şartı da aranmıyormuş. "Öncelikle giyim kuşamla ilgili herhangi bir kuralımız ya da tarifemiz yok. Hele hele bizim için takım elbise giymenin özel bir anlamı hiç yok"
asdfghjklş
Yok yok giyim kuşam sarti yok cunku her tur insana acigiz felsefesiyle DAVA YOLUNA ciktiklari icin.Bir iki yerel gazetede hukumet propagadasi yap,esnaflari dolas,sosyal medyada isminin basina #AK koy.Belediye baskaninin gittigi esnaf lokantalarina git.Bak bunlarda ciddiyim.Karadenizde calisirken ilcede tanidigim 40 yasini aşmış iş bir abla bu sekilde belediyeye atti kapagi.Hem de 40indan sonra.Gencecik insanlar tirmalasin dursun.Ez onlari cog.Teskilat icin canini disine tak!!
DAVANDA BASARILAR !!
Söz konusu erdoğan olmadığı sürece o partide koltuk kavgası zaten olmaz. Mhpye laf çakmışlar akılları sıra. Ama davutoğlu da yıldırım da güçlü isimler değil. Erdoğan ne derse o olur. Koltuk kavgası yapacak pozisyonları yok yani.
mesele ne demek istedikleri değil yiğen
Hepsini tek tek not alıyorum şimdi, ilk iş olarak burdaki nickimi AKcognitive yapmak olacak. Hatta bence sadece burada propaganda görevini alsam tamamdır. Oh oh master masraflarım için para biriktirme işi de tamam olacak gibi.
Teşekkür ederim bilgiler için, burada forumda teşkilatta görev alan arkadaşlar bu tavsiyeleri vermediler; kendilerine rakip olacağım diye galiba. Neyse sağlık olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?