O küçük cinnete bugün çok yaklaştım

Eşim yanımda durmuyor diyemem. Duruyor da diyemem. Gel git akıllı. Hak verdiği durumlar oluyor, vermediği de oluyor.

Tuvalet temizliğini kvnin yanında değilde esinle basbasayken soyleseydin karışmazdi en azından ayrıca esin sana hak veriyor ama vermekle kalıyor, kendisi de en az kvniz kadar sizi umursamiyor. Pazar günü butun islerle beraber tuvaleti de yine size birakmis.
Esin biraz kıymet verseydi sana kV laf söylese de bu durumda olmazdın.

Eşim yanımda durmuyor diyemem. Duruyor da diyemem. Gel git akıllı. Hak verdiği durumlar oluyor, vermediği de oluyor.
Olsun yine de eşinizi o yönden kaybetmeyin, onunla annesi için tartışmamaya çalışın, şımarık bir çocuk gibi herşeyi ona şikayet etmeyin ama bence kadınsınız sonuçta hep yanınızda yardımcı destekçi olarak bulundurabilirsiniz

Haklısınız teşekkür ederim

valla feminist haliniz buysa diye icimden gecirdim.

hic bir guc bana faranjitken baskalarinin kullandigi WC yi temizletemez (isim bu degilse elbette)

ancak cocuklarim icin tabi ki istisna yapabilirim su durumda, o da hani cocuklar kucuk ve kendileri yapamazlar diye.

ancak konuda ben kayinvalideye pek suc bulamadim,
neticede yasli kadin,
elinden geleni yapiyor anladigim kadariyla da,

sorun este, kayinda,
onlarin boyle pasa pasa oturmalarinda,
sorun sizde,
nasil izin veriyorsunuz, hani feminist naralari atmissiniz ama baya baya esiniz ve kardesiniz pasa soyundan gibi davraniyorsunuz evdeki iki kadin olarak.

Kv yaşlı değil. 50 yaşına bile gelmedi daha.

Öff ne çok yüklenmişsiniz kadına be, ben bunaldım burda mesajları okurken . Tebdilimekancım sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez. Sürekli hastayım halsizim de, git yat. Ayrıca eve de temizliğe kadın al. Kocan ödesin

Kv yaşlı değil. 50 yaşına bile gelmedi daha.

yani yasli sonucta,
evde kendinden genc 3 kisi varken bu kadina yasli diyebiliriz ve hos gorebiliriz bence.

ben size hak veriyorum genel olarak aslinda,
ama su konuda haklilik siralamasi yapsam, sizden sonra kayinvalideniz gelir.

Esiniz ve kayniniz asil zayif halkalar

Tesekkur ederim mesajiniz icin. Sizin o dediginizi kv yapiyor. Surekli hastayim ayaga kalkinca basim dönüyor diyor. Tansiyon olcuyoruz 12 8. Esim bile biseyin yok anne demeye basladi. Kv ye bakip biraz numara ogrenmem lazim sanirim.

Hoş geldin sevgili gelin. Ben de aynılarını yaşadım ve yaşıyorum. Erkek anneleri oğulları kendilerine hizmet etsin ister ama eşlerine biraz yardım etsin gözlerine batar. Aslinda sana bu tasarımlarınla alakalı anlatacak çok şeyim var ama nedense anlatamıyorum.

Özelden yazabilirsiniz

Aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor da. Ben de bir ana baba çocuğuyum, ben de bir insanım ama kayınvalide için varsa yoksa kendi ve çocukları. Biz ikinci sınıf insan.
Cok haklisiniz. Allah'a havale edin. Ayni evde yasamiyorsaniz kapinizi kapatınca disarda kaliyolar. Bosverin.

Çoğu kişi gibi bende eşinizi suçlayacağım ama siz kv denize takmışsınız. Sizin Eşiniz problem. Daha öncede yazmıştım. Niye oturuyor paşa. Onun ailesi onun daha çok uğraşması gerekmez mi? Anasının ve kardeşinin pisliğini size temizletmeye utanmıyor mu? Sofrayı olduğu gibi bırakmak ne demek? Şok içindeyim. Ben o sofrayı eşimin başına geçiririm.

Sizin gibisini bulsam bende kaçırmam gerçekten. Hem çalış hem evde hizmet et. Bari temizlikçi tutun. Gerçi belki de rahatsız olur paşanız. Başka bir arkadaşında dediği gibi o evde hiç bir işe yaramayan eşiniz ve kardeşi. Pes diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…