- 2 Ağustos 2017
- 443
- 757
- 103
- Konu Sahibi Tebdilimekan
-
Eşim yanımda durmuyor diyemem. Duruyor da diyemem. Gel git akıllı. Hak verdiği durumlar oluyor, vermediği de oluyor.Bence kendinizde sorun aramayın. Bende titiz bir insanım. Öyle o yapsın diye rahatça bırakamam anlıyorum sizi o yüzden. Ama zorlayın kendinizi. Yapmayın. Ben yavaş yavaş alışıyorum. Kardeşimle aynı problemleri yaşıyordum o yüzden boşvermeyi öğreniyor insan bir süre sonra. Dayanın. Allah yardımcınız olsun. Allah tan eşiniz biraz yanınızda duruyor en azından
Olsun yine de eşinizi o yönden kaybetmeyin, onunla annesi için tartışmamaya çalışın, şımarık bir çocuk gibi herşeyi ona şikayet etmeyin ama bence kadınsınız sonuçta hep yanınızda yardımcı destekçi olarak bulundurabilirsinizEşim yanımda durmuyor diyemem. Duruyor da diyemem. Gel git akıllı. Hak verdiği durumlar oluyor, vermediği de oluyor.
Haklısınız teşekkür ederimOlsun yine de eşinizi o yönden kaybetmeyin, onunla annesi için tartışmamaya çalışın, şımarık bir çocuk gibi herşeyi ona şikayet etmeyin ama bence kadınsınız sonuçta hep yanınızda yardımcı destekçi olarak bulundurabilirsiniz
Kv yaşlı değil. 50 yaşına bile gelmedi daha.valla feminist haliniz buysa diye icimden gecirdim.
hic bir guc bana faranjitken baskalarinin kullandigi WC yi temizletemez (isim bu degilse elbette)
ancak cocuklarim icin tabi ki istisna yapabilirim su durumda, o da hani cocuklar kucuk ve kendileri yapamazlar diye.
ancak konuda ben kayinvalideye pek suc bulamadim,
neticede yasli kadin,
elinden geleni yapiyor anladigim kadariyla da,
sorun este, kayinda,
onlarin boyle pasa pasa oturmalarinda,
sorun sizde,
nasil izin veriyorsunuz, hani feminist naralari atmissiniz ama baya baya esiniz ve kardesiniz pasa soyundan gibi davraniyorsunuz evdeki iki kadin olarak.
Kv yaşlı değil. 50 yaşına bile gelmedi daha.
Tesekkur ederim mesajiniz icin. Sizin o dediginizi kv yapiyor. Surekli hastayim ayaga kalkinca basim dönüyor diyor. Tansiyon olcuyoruz 12 8. Esim bile biseyin yok anne demeye basladi. Kv ye bakip biraz numara ogrenmem lazim sanirim.Öff ne çok yüklenmişsiniz kadına be, ben bunaldım burda mesajları okurken . Tebdilimekancım sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez. Sürekli hastayım halsizim de, git yat. Ayrıca eve de temizliğe kadın al. Kocan ödesin
Özelden yazabilirsinizHoş geldin sevgili gelin. Ben de aynılarını yaşadım ve yaşıyorum. Erkek anneleri oğulları kendilerine hizmet etsin ister ama eşlerine biraz yardım etsin gözlerine batar. Aslinda sana bu tasarımlarınla alakalı anlatacak çok şeyim var ama nedense anlatamıyorum.
Aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor da. Ben de bir ana baba çocuğuyum, ben de bir insanım ama kayınvalide için varsa yoksa kendi ve çocukları. Biz ikinci sınıf insan.Özelden yazabilirsiniz
Cok haklisiniz. Allah'a havale edin. Ayni evde yasamiyorsaniz kapinizi kapatınca disarda kaliyolar. Bosverin.Aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor da. Ben de bir ana baba çocuğuyum, ben de bir insanım ama kayınvalide için varsa yoksa kendi ve çocukları. Biz ikinci sınıf insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?