O küçük cinnete bugün çok yaklaştım

Ben en çok giderdeki saç kıllarına takıldım.Ben kendi kılımı bile alırken kusuyorum nerdeyse başkasının saç kılını görmeye dayanamam galiba kötü bir durum.

Bir evde 2 kadın cidden olmuyor. Herkesin huyu var. Ben böyle severim şu beni gıcık eder falan olayları. Bir kadın k.v diğeri gelin olunca çok daha zor. Hemen hiç k.v sorunu yaşamadım ama yine de sizi anlıyorum. Anneyle bile çok zor. Çok geçmiş olsun sabredin nasılsa geçici imiş.

Kayınpeder öldü diye kayınvalide ve kayını eve alırsanız olacağı bu aslında. Sizin konunuzu biliyorum onlar evden gitmeden çözüm yok suratımı asar otururdum valla. Bu arada yemeğe de mi hep beraber gidiyorsunuz bari ona başbaşa gidin de biraz yalnız kalın.

çok yüz vermişsin yapmayiver. otur takıl kafana göre..
kv oğluna şikayet etsin sende eşine çok fena laf yapıştır.. pasif biri olduğundan dolayı böle yapıyodur.

annem olsun kv olsun. bende kaldıkları vakit
anne siz yemeği yapın, yeter derdim.hafta sonu da kv eşimle gezmeye çıkarlardı, çağırırlardı gitmezdim temizlik yapmak için.sevıyorum çünkü temizlik yapmayı.
kv- annem bana pinpirikli der huyumu bildikleri için.ama hiç trip atmadım.hem çocuk bak,hem yemek yap birde temizlik yap demeye yüzüm olmaz.

Allah yardımcınız olsun. 4 ay kalmış şurada sabredin bence. Bence siz biraz kendinizi değiştirin ve artık kayınvalidenizi takmayın. Onun rahatsız olduğunuz davranışlarını altan altan söyleyin eşinize. Sürekli şikayet ederseniz ters tepebilir. Her şeyi dört dörtlük onların istediği yapmayın mesela. Biraz kendinizi düşünün, bırakın insanlar size gıcık olsun siz onlara gıcık olacağınıza.

Pasta yapın yapmayın demiyorum ama :) Tabağa alıp çayla karşısına geçip bir güzel keyif yapsaydınız daha anlamlı olurdu.
Duş aldığım yeri temizlemeyen kılını,tüyünü imha etmeyen bırakın k.v annem olsa tepki gösteririm ki ondan daha önemlisi wc.Her gün çamaşır suyu vs ile hijyenik hale getirin veya getirtin lütfen okurken tee benim sinirlerim bozuldu.

Sizin o kadını evden göndermeniz çok zor
Resmen ana oğul tongaya düşürmüşler sizi

Bence tek yanlışınız hastayım deyip yatıp dinlenmek yerine iş tutup bir de üzerine onlar istedi diye pasta yapmak olmuş.. Siz kendinizi düşünmezseniz başkası hiç düşünmez. Demek ki iyi hissediyor yapıyor derler bir de istekte bulunurlar. Sen hastasın yat demezler. Cinnet değil de bari izin gününüzde yatıp dinlenseniz diyorum belki o zaman hasta diye birşeyler yaparlar . En azından kalk pasta yap demezler. Bol sabır diliyorum

Yani alınmayın ama kadına nutuk mu attınız yok 50 sene falan
Yahu diyeceğiniz şey anne görüyorsun hastayım bir Allah’ın kulu da demiyor bu kız hasta tuvaleti başkası yıkasın diye başlayıp ağlayacaktınız, saçları mı gördünüz ağlayıp ben insan değil miyim eşşeeek miyim ben böyle şey mi olur, herkes kullandığı şeyi temiz bırakacak evin hizmetçisi ben değilim diye yaygara koparacaktınız. Tabaklar masada mı, yere atın. Bu evde ben temizlikçi değilim herkes kendi çöpünü temizleyecek diyecektiniz. Ve o tabakları yerden de toplamayın.
3. Günde ağlaya ağlaya giderler. Ortak yaşamaya bilmiyorlar yük oldukları yetmezmiş gibi. Ne var bunda tut işin ucundan.
Ya da gitmeyip kalacaklarsa en azından siz rahat edersiniz.

Gecmis olsun size. Diger konularinizi da biliyorum kayin valide ve kayninizi siz cagirmistiniz diye hatirliyorum eve. Keske ince ince dusunup oyle karat verseydiniz. Benim kaynanam yerdeki yastigi alip koltuga bile koymazdi valla.bir detek seyi merak ettim ben hatta en cok bunu kizmayin bana tuvalet hafta da bir gun mu yikaniyor sadece sizde bes kisi kaliyorsunuz evde

Kadın evini açmış da gelin istediğiniz gibi at sürün dememiş. Ne biçim yorumlar yapmışsınız ne kadınlar var. Aynısı sizin başınıza gelse cinneti bizzat geçirirsiniz öyle kıyısına köşesine de gelmezsiniz. Azıcık insancıl olun da gerçek düşüncelerinizi yazın şuraya

Size gelecek olursam da geçmiş olsun gerçekten. İyilik yapmışsınız ama gören olmamış. Hem beni de annen gibi gör kızım derler kv deler hemde böyle it gibi davranırlar. Madem annesi gibisin hasta olan kızın var azıcık ilgilensen ölmezsin. Böyle kurnazca yaptığı şeyler çok acınası. Allah yardımcınız olsun. Madem öyle davranıyor temizliğe giden kadınlar vs varsa evinize yardıma çağırabilirsiniz yardımcı olur belki size. Ama bu tarz insanlardan kurtulma yolu malesef yok size ders olmuştur. Bir daha çağırmazsınız öyle. Bence evli çiftlerin de öyle uzun süre kv kp ile kalması yanlış. Herkesin evi var. Ev içinde ev olmaz. Az önce benzer bir konu okudum ondan da sinirliyim biraz ağır konuştuysam kusura bakmayın.

Yok estagfurullah. Aksine bana degil beni elestiren arkadaslara verdiniz cevabinizi. Hatta tesekkur ederim. Kadinlar oyle yazdikca bir garip oldum ben de. Nasil yani haksiz miyim diye düşündüm durdum.

Acayip bir kocaniz var ve bu kocayla evli olmak en buyuk hataniz. Kvye diyecek lafim yok,onun sucu da yok.

Bu arada tuvalet haftada bir mi temizleniyor? Evden kacmak icin bu yeterli bence. Afedersiniz esek kadar insanlar,tuvalete giren arkasindan temizleyip cikar yahu bu ne? Pislikte nirvana olmuslar siz de temizlemeye calisiyorsunuz hala,yapmayin

Hastayim.deyip pastalarini bile yapmak..

Ben de olsam ..gelin numara yapiyor.derdim

Hasta olan yataktan kalkmaz
Yemegini bile tepsiyle yatagina ister
Demek ki cok da hasta degilsiniz.
Pasta bile yaptiginiza gore

Yok estagfurullah. Aksine bana degil beni elestiren arkadaslara verdiniz cevabinizi. Hatta tesekkur ederim. Kadinlar oyle yazdikca bir garip oldum ben de. Nasil yani haksiz miyim diye düşündüm durdum.
Bence kendinizde sorun aramayın. Bende titiz bir insanım. Öyle o yapsın diye rahatça bırakamam anlıyorum sizi o yüzden. Ama zorlayın kendinizi. Yapmayın. Ben yavaş yavaş alışıyorum. Kardeşimle aynı problemleri yaşıyordum o yüzden boşvermeyi öğreniyor insan bir süre sonra. Dayanın. Allah yardımcınız olsun. Allah tan eşiniz biraz yanınızda duruyor en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…