O küçük cinnete bugün çok yaklaştım

Aynen oyle. Bir tuvalet haftada 1 temizlenir mi ya. Evde olsam ben 2 gunde 1 temizlerim.

Canım çok beklentiye girmişsin, valla çok bile yapmış kv benimki olsa hiç yapmaz. Bu arada 4,5 ay çabuk geçer eşine de zindan etme hayatı.

Hastaysam dünya yansa umrumda olmaz. Evi böcekler de bassa temizlemem. İki saç kılından da kimse ölmez. Madem kimse ellemiyor pislikten de rahatsız değil hasta hasta neden kendinize eziyet ediyorsunuz? Bu kadar titizlenip kendini paralarcasina temizlik yapınca madalya mı veriyorlar? Canınıza yazık. Eğer etraftakiler bizi düşünmüyorsa biz kendimizi simartacagiz. Fedakar eş olunca kıymet bilinmiyor valla. Lafını edince de yapmasaydın deniliyor. İnsanlar nankör ve acımasız. Biri egilse de sırtına bassak diye sırtlan gibi bekliyorlar.

Ben en çok tuvaletin haftada bir temizlenmesine ve bunun,
'sen temizle,hafta içi annen temizlesin,
pazar günleri hep ben temizliyorum' şeklinde gündem olmasına şaşırdım.
Evimizde iki klozet var ve toplam üç kişiyiz evde.
Klozetin birini oğlumuz,diğerini eşimle ikimiz kullanıyoruz.
Herkes kullandığını temiz bırakıyor,her akşam yatmadan ikisini de wc temizleyici ile dezenfekte eder,oturma yerlerini de ıslak mendille silerim.
Gerektiğinde de daha ayrıntılı temizlerim.
Wc temizliğine haftada bir gün ayırmayı aklım havsalam almadı.
Mutfak tezgahı,lavabosu ve wc ile lavaboları her zaman temiz tutulması gereken yerler bence.
Bu arada ben de çalışan bir kadınım.

Erkegin elinde camasır suyunun ne işi var zihniyeti çok eskilerde kaldı, kv sizin de "erkek" gibi çalışıp, eve ekmek getirmenizi nasıl yorumluyor? Hiç sordunuz mu?

Temizlik yapmayın net, esinize söyleyin temizlikçi çağıracağız diye. Insan gibi yetistirseydi oğullarını her haftasonu bir kìşi temizlerdi tuvaleti banyoyu ayda 1 sıra gelirdi. Ama kv banyodan çıkarken daha kendi kıllarını temizlemiyor. Allah sabır versin

Ben sizin yerinizde olsam hasta numarasina devam ederim madem calisiyorsunuz eve temizlikci alın haftada iki kere esinizede Annesi gibi aglayin çok hastayım diye yemekte yapmayın kv de hatta bu biraz özel olacak ama erkeklerde en etkilisi bu galiba cinsellikten biraz uzak durun annen kardeşin duyar rahatsız oluyorum diye yaklasmayin yanına birazda eşiniz rahatsız olsun beraber yaşamanın zorlugundan bide sizin evinizmi kv nin mi kim kimde yasiyor

Ben madem kıldan rahatsızsınız bunu neden KV'ye söylemediniz onu anlamadım

Yani eşinize annene söyle demek kadar garip bir şey yok

Eşiniz de madem annesi deyince toplayacakmış annesine söylemeden neden toplamamış

Bu arada tuvaleti Nasıl yıkayayım diyen Adama tarif etseydiniz hemen, annen öğretmemiş ben öğreteyim deseydiniz

Ha beni kessen o tuvaleti yıkamazdım

bir hafta durdu ise iki üç gün daha da durabilir pazar temizlik yapılacak diye yasa mı var

Son düzenleme:

Çünkü hep aynı şeyden şikayet ediyorsunuz. Kadın sizin evinize iş yapmaya gelmemiş. Siz davet etmişsiniz ve 1 yıl boyunca buna razı olmuşsunuz. Aynı durumu siz yaşasanız ne olurdu hiç düşündünüz mü? Ben, kaynım dediğiniz çocuğa da üzülüyorum. Okulu değişecek, 1 yıl sonra tekrar babanın olmadığı bir eve girecek. Allah korusun da düşünemiyorum o yaşta babamı kaybettiğimi. Karşınızda travmatik bir durum var. Siz burada yapılmayan 2. yemeğe, salataya, tuvalet temizliğine takılmış gidiyorsunuz. Kusura bakmayın ama benim düşüncem bu. Umarım haziranda giderler de kurtulursunuz bir an önce kamburunuzdan..

Bir uyeye cevap olarak yazdim buraya da yazayim. Tuvalet haftada 1 temizlenmez zaten. Evde olsam 2 gunde 1 temizlerim. Ama isim cok yorucu, gün boyu ayaktayim, faranjitim var doktor camasir suyu soluma dedi, skolyoz baslangici var sirtimda, sirtim ve belim eve geldigimde o kadar agriyor ki.. esim ve kv haftaici 2 gun temizlese haftasonu da ben temizlesem ne guzel olur degil mi? Ama yok iste yok.

Bizim evimiz.

Olaya cok farklı bakıyorsunuz. Ayrıca evet iş yapmaya geldi. Siz çalışıyorsunuz ben size yemek yaparim temizlik yaparim dedi. Ona guvenerek fazla mesaiye kaldim. Evet travmatik bir durum var ama o cocugu annesinden cok biz düşünüyoruz. Kv kaynımi bize birakip kendi ailesiyle yasamak istiyomus. Düşünebiliyor musunuz? O cocukta olusabilecek bozukluklari tahmin edebilir misiniz? Benim icin 2. Yemek, salata, tuvalet dert degil. Kv min üşengeçliği. Sorumluluk almamasi, baskalarina acımadan yüklenmesi. Kv mi tanımıyorsunuz. Lutfen bana hic tanımadığınız birini savunmayin.

Çamaşır suyu kullanmak zorunda değilsiniz.
Çok güzel zararsız,kimyasal içermeyen ürünler var,ben kullanıyorum.
Kaldı ki wc temizlemek kaç dakikalık iş?
Eğilip dakikalarca,halı veya yer silmiyorsanız beliniz ve sırtınız ağrımaz.
Bence siz kv ve kaynınızdan bıkıp bunalmışsınız, wc temizliği de o nedenle gündem oluyor.
Ben olsam yazıcıdan şöyle bir yazı çıkarır,
tuvalete yapıştırırdım.
'Kullandıktan sonra klozetin yanındaki deterjanla temizlemeyi unutmayın.
Wc temizlemek sadece benim görevim değil.'
Evin hanımı.

Haftada bir gün wc mi temizlenir ya cok üstelik kalabaliksiniz. Bende kv ye gidince her girmede yıkıyorum bana biz haftada 1 yıkıyoruz dedi gerçketende belliydi. Insan eti ağır siz onlar olsada olmasada yapacağınız işler ama onlar olunca yük oluyor aynen oda evinde olsa yapacağı işler ama oda yapmıyor. Birlikte yasamak herkes icin zor

Kesinlikle katiliyorum. Haftada 1 cok az. Benden baska kimse yapmadigi icin benim de elimden gelen haftada 1

Valla nankörlük görünce göz de çıkarılır ama ben onu da yapmiyorum. Yaptığımı söylemişsiniz ama..

Ne nankorlugu? Yemek ve temizlik yaparim demis kadin ve yapiyormus da. Hosunuza gidip gitmemesi sizi baglar.

Soylenmeniz gereken kisi esinizken beklentilerinizi karsilamadi diye kadina haksizlik ediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…