Annesini goturuyor bu sefer bazi sebeplerden dolayi.Sizin gitme ihtimaliniz yok mu peki? Sizi de götürsün madem.
O ortak benim de cok yakin arkadasim bir kiz ve durumlari biliyordu zaten.Siz durumu abartmissiniz.Esinizin yurt disindaki ortagina mesaj atip ozelinizi acarak cok ileri gitmissiniz.
Esinizin aklinda mi degil mi bilmem ama biraz agir durun.
Esim evli oldugu muddetce kiz asla adim atmaz ki. Kadinlik gururu denen bi sey var, hangimiz evli adama yesil isik yakariz?Kendi kendinizi teselli ediyorsunuz uzgunum ama esiniz sizi sevmiyor.o kiz terkettigi icin istemedigi icin yaninizda.
Kiz bi adim atsa esiniz kimseyi takmadan gidecek onun yanina..hazirlikli olun.
Bir dusuk yaptim. Su an bir sey yok ama esim cok istiyor.Cocugunuz var mi????
Esin bu kizi elde edemedigi icin takmis kafaya.
Sonunuz hayir olsun.
Bir dusuk yaptim. Su an bir sey yok ama esim cok istiyor.
Bir dusuk yaptim. Su an bir sey yok ama esim cok istiyor.
Tabi ki bana da cok ters. Ama oyle dost falan gibi de diiller. Okudugum mesajlar cok resmiydi aslinda. Hatta kiz isle ilgili sikintilari icin teselli gibi bir iki cumle yazmis, esim cevap bile vermemis. Diyorum ya gozumle bir sey gorsem ne yapacagim simdi falan diye dusunmem ya da karalar baglamam. Ben de icimden neler neler dusunuyorum, orada kizin tavrina mi bakacak, deneyecek mi daha bir suru dusunce. Sonra gidecek olan bilet ayirttigi zaman giderdi ne olursa olsun diyorum, ya da her sey kafasinda bu kadar havadayken cocuk yapmaya calismazdi diyorum. Isin icinden cikamiyorum sonra.Öyle eski sevgili ile dost olmak bize ters
bence esin kıza karşı hala beklenti içinde ama kız akıllı biri belli ki onu istemiyor.
seninle boşanma durumunda o şehre nasıl bilet ayırtir bunun mantığı nedir biri açıklasin
Cok konustum bu konuyu. Rahatsizliklarimi da soyledim. Rahatsiz olman gereken bir durum yok diyor. Seni sevmesem evlenmezdim, cocuk istemezdim diyor. Kavga ettigimiz donemde cok kotuyduk tabi ki. Ailevi sorunlar da vardi. Annesi su an benimle gorusmuyor ve surekli bosanmasi icin basinin etini yiyor. Hayatimda ilk kez anneme karsi geliyorum, bosanmak istemiyorum diyor. Hemen yine cocuk yapalim diyor. Surekli beni seviyor musun diye soruyor. Yildonumumuz icin tatil planlari yapiyor. Bilemiyorum boyle seyler kafami karistiriyor iste.Esinle ciddi oturup konusun. Bence sizin evliliginiz tam oturmamis. Yani bu evlilikten beklentileriniz neler? Sor esine.
Hem cocuk istiyor, hemde akli o kizda. Yani celiskili yasiyor. Evde normalde araniz nasil? Yani anlasir misiniz, kafa yapilariniz uyar mi yoksa sürekli kavga kiyamet mi???
Bence o kadin esini birakti diye takmis ona. Ikisini ayni ortamda gördünüz mü hic??Kadinin esine davranislari nasil?
Zaten en son kavgada evi terk etti. Ac davayi dedim. Acmadi.sen bu adamı sevıyomusun?sevmıyosan sal ıpını ne halı varsa gorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?