• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kişiyi nasıl bulabilirim fikirlerinizi okumak icin sabırsızlanıyorum.

hurremsultannnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2024
37
21
3
19
Ben üniversite de okuyorum ve hayatımda bana iyi gelen eğlenceli bana uygun birisi olsun istiyorum çok doğal bir düşünce bence tabi ki önceliğim okulum ama ikisi de aynı anda yurutulebilir. Sosyal biriyim laf açmaktan da çekinmem güzel de bir kızım.
Size sorum şu ben karakterli istediğim gibi birini nasıl ve nereden bulabilirim manifest vs yaptiniz mi siz nereden buldunuz yorumlarınızı bekliyorum nerede tanıştınız yada tanıştığınız kişiyle nasıl ilerlettiniz ve beğendiğiniz biriyle ilk olarak konuşmayı siz baslattiysaniz nasıl başlattınız lütfen iyi kötü demeden yazın okumak için sabırsızlanıyorum.

Tam lokasyon veremeyiz tabiiki. Ama ne kadar sosyal ilişkileri arttırırsan tanışacağın insan sayısı artacağı için ihtimalin de artar. Bol arkadaş, bol seyahat, bol hobi.
Hatta bence şu an eylemlere de gidersen kesin tanışırsın tüm düzgün delikanlılar orada 🙃
eylemmiiii 😂😂😂😂

Tam lokasyon veremeyiz tabiiki. Ama ne kadar sosyal ilişkileri arttırırsan tanışacağın insan sayısı artacağı için ihtimalin de artar. Bol arkadaş, bol seyahat, bol hobi.
Hatta bence şu an eylemlere de gidersen kesin tanışırsın tüm düzgün delikanlılar orada 🙃
Ya iste erkeklerin çok olduğu hobiler falan neler

Canım hobilerini belirle ve kurs dernek vs gibi ortamlarda bulun ortak zevklerinin olduğu insanlarla görüşürsen daha kolay kendine göre birini bulursun.

Manifesto yapmak istiyorsan eğer o öyle aramakla olmuyor. Ben de hayatımda ne zaman erkek arkadaş aradıysam bulamadım. Hiç aramadığım zamanlarda da hayallerimi süsleyen biriyle tanıştım. Aradığın zaman, aradığın şeyi kendinden uzaklaştırıyorsun.

Ben üniversite de okuyorum ve hayatımda bana iyi gelen eğlenceli bana uygun birisi olsun istiyorum çok doğal bir düşünce bence tabi ki önceliğim okulum ama ikisi de aynı anda yurutulebilir. Sosyal biriyim laf açmaktan da çekinmem güzel de bir kızım.
Size sorum şu ben karakterli istediğim gibi birini nasıl ve nereden bulabilirim manifest vs yaptiniz mi siz nereden buldunuz yorumlarınızı bekliyorum nerede tanıştınız yada tanıştığınız kişiyle nasıl ilerlettiniz ve beğendiğiniz biriyle ilk olarak konuşmayı siz baslattiysaniz nasıl başlattınız lütfen iyi kötü demeden yazın okumak için sabırsızlanıyorum.
manifest gibi saçmalıkları bırakın.
öğrenciysen bir sürü kulüp dernek vs vardır onlardan birine dahil olup pek çok yeni insanla tanışabilirsin.

Ben de Uni sevgilimle evlendim. İngilizce kursunda tanıştık. Not defteri almak vermek ile başladı selam merhaba muhabbet numaraların alınması benim yalandan biseyler sormam kafede buluşma vs ilerledi gitti.

Back
X