O kadar üzgünüm ki.. Kaçtığım her şeye çekiliyorum resmen!

İlk evlendi ilk çocuk yaptı ama anasının evinden çikmiyor aynen herkes eminim onu kıskanıyordur
Son gittiğinde yine baba evine çöküp aylarca yan gelip yatarak bı yandan da diliyle milleti birbirine düşürünce, öz babasi kayınpederini arayıp "isterseniz gelininiz biraz da sizde kalsın " demişti

Sözde babasına kızmisti da Trabzon'da kocasına ayrı ev actiracakti

Kusura bakmayın ama abinizin evliliği sizin yüzünüzden biterse şaşırmayın. Gecenin bir yarısı eşini yalnız bırakıp sizi almak için yollara koyuluyor saçmalık. Özel hastane doğum masraflarınızı da abiniz karşılamıştı diye hatırlıyorum. Ben yengenizin yerinde olsam böyle bir şeye de müsaade etmezdim. Eşim kardeşinin özel hastanede doğum masraflarını karşılamak istese ne münasebet derim. Maddi imkanları yeterli olmasa devlet hastaneleri var. Devlet hastanelerinde doğuranlarda insan sonuçta. Bebeğin ihtiyaçları karşılanabilir ne bileyim hediye vs alınır ama özel hastane masraflarını karşılamak çok çok fazla. Yengede peygamber sabrı varmış maşallah

Bunu ben de sormustum bir ara "kocamın durumu çok çok iyi " filan diye övünüyordu burda , "kocanın durumu çok çok iyiyse özel hastanede doğum masrafını niye abin karşılıyor? " diye...
El cevap, tahmin edersiniz

çünkü abim

Ailenizin olduğu şehirde hiç deprem olmayacağı ne malum ? Siz kendinize kaçış arıyorsunuz.

konu sahibinin diğer konularına baktım. çelişkili ifadeleri var. mesela eşiyle sürekli kredi kartından yediklerini çok borç yaptıklarını da yazmış. bu durumda nasıl kocasının durumu iyi oluyor? ayrıca akılları 5 karış havada belli. biz boşuna ellerimizi yoruyoruz. ne köy olur ne kasaba. saçma sapan bir evlilikleri var.

kocası da anasının evine postalıyor ki biraz kafa dinlesin. çoğu erkek bunu yapar. sen git biraz annenlerde kafanı dağıt derler ama aslında kendileri kafalarını dağıtmak isterler.

Bunu da sorduk, kocası üst düzey memur maaşı alıyormuş ...

Küçümsemek için demiyoruz ama adam konsolos filan değil, alt tarafı Hakkari'de asker, en üst düzeyden bile alsa şu kadar olur, sen buna mı çok cok iyi para diyorsun? dedik, "ama bir de şirketi var" dedi

Son düzenleme:
Sizin çevrenizde sülalenizde ilk doğum yapan siz misiniz merak ettim. Çocuğu kontrole heleki 0-3 ayındaki bebeği 700km yol nasıl götürebilirsiniz. Hakkariden trabzona her ay kontrole mi gidiceksiniz? Gerçekten kafayı mı yediniz yani bunun riskleri hakkında bilginiz yok mu, çocuğa acil bi şey olsa takipli doktoru 700km ötede olabilir mi?
1-4 saat mesafenizdeki şehirlere bakmak varken, sırf iş olsun insanlar peşimde dolansın diye yaptığınıza bakın. Kimseye acımıyorsunuzda bari el kadar bebeğinize acıyın.

Deprem için güvenli bir yer yok. Geçen Ankara'da hem batısında hem doğusunda iki kere deprem oldu. Hatta batısında olanı Ankara'nın bütün ilçeleri hissetmişti. Yani güvenilir bulunan şehir bile güvenli değil. O yüzden bununla yaşamayı herkesin öğrenmesi gerek..

800 km uzaktan geliyor bir de abisi. İstanbul'la Konya arası mesafeden bile 200 km daha uzak. İstanbul'la Muğla arası düşünün 800 km'yi. Cidden yazık adama

Son düzenleme:
2022 deki kasım depremine Sakarya'da yasadigim icin an be an sahit oldum tv miz yere düstü paramparca oldu o gökyüzünün aydinlanmasi falan asla unutamam bina yıkılacak zannetmistik 2 yasindaydi o zaman kizım.Cocukken 7 den büyük iki deprem yasadıgım icin zaten travmatiktim bir de onu yasayinca aylarca kendime gelemedim gece depremin oldugu saati gecirince uyuyabilirdim ondan önce asla uyuyamazdım destek aldım sonra gecti.Basta sizin gibi yalniz duramadim sonra mecburen alistim tam alistim 6 subat depremi oldu yasamadim ama gorduklerimizle bile etkilendik yaralar aldık tekrar basa sordım sonra düsündüm sonucta ölüm geldiyse her yerde bulacak bizi dua ettim yatmadan önce hep ayetel kursi okudum zamanla azaldi korkularim hic düzeninizi bozmaya degmez bebeginizin rutine ihtiyaci var

Yenge sabırlı olmasa bu kadar dayanır mı o kocaya? Sabah yatması bile dert olmuş görümceye. Öğlene kadar yattı diye laf sokuyor kendisi çalışan biriymiş gibi.
Ya kötü gelin olmıyım diyorum ama yok maalesef. Asla kabul etmem doğum masrafını karşılamayı. Bence kadının haberi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…