- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
Son gittiğinde yine baba evine çöküp aylarca yan gelip yatarak bı yandan da diliyle milleti birbirine düşürünce, öz babasi kayınpederini arayıp "isterseniz gelininiz biraz da sizde kalsın " demiştiİlk evlendi ilk çocuk yaptı ama anasının evinden çikmiyoraynen herkes eminim onu kıskanıyordur
Bugünde utandık şükürSon gittiğinde yine baba evine çöküp aylarca yan gelip yatarak diliyle milleti birbirine düşürünce, öz babasi kayınpederini arayıp "isterseniz gelininiz biraz da sizde kalsın " demişti
Bunu ben de sormustum bir ara "kocamın durumu çok çok iyi " filan diye övünüyordu burda , "kocanın durumu çok çok iyiyse özel hastanede doğum masrafını niye abin karşılıyor? " diye...Kusura bakmayın ama abinizin evliliği sizin yüzünüzden biterse şaşırmayın. Gecenin bir yarısı eşini yalnız bırakıp sizi almak için yollara koyuluyor saçmalık. Özel hastane doğum masraflarınızı da abiniz karşılamıştı diye hatırlıyorum. Ben yengenizin yerinde olsam böyle bir şeye de müsaade etmezdim. Eşim kardeşinin özel hastanede doğum masraflarını karşılamak istese ne münasebet derim. Maddi imkanları yeterli olmasa devlet hastaneleri var. Devlet hastanelerinde doğuranlarda insan sonuçta. Bebeğin ihtiyaçları karşılanabilir ne bileyim hediye vs alınır ama özel hastane masraflarını karşılamak çok çok fazla. Yengede peygamber sabrı varmış maşallah
Valla şok oldum ne diyeyim ki , Allah akıl versin ...Yengesine değil kendi öz ablasına yaptığı olay bu... Yengesine kimbilir neler yapıyor tabii onu da allah biliyor
Herkesin meraamii başka tabiBir konunda pilatese gideceğini söylemiştin, bu hastane, kadın doğumcu ve çocuk doktoru dahi bulunamayan yerde pilates salonu var mı? Ben de buna takıldım.
Ne abiler varmış diyorum o zamanBunu ben de sormustum bir ara "kocamın durumu çok çok iyi " filan diye övünüyordu burda , "kocanın durumu çok çok iyiyse özel hastanede doğum masrafını niye abin karşılıyor? " diye...
El cevap, tahmin edersiniz
çünkü abim
Ailenizin olduğu şehirde hiç deprem olmayacağı ne malum ? Siz kendinize kaçış arıyorsunuz.700 km uzaktan geliyorsu an utanmasam geri dön dicem abime evet sonu yok haklısınız. ama deprem konusunda sağlam bir ilde büyüdüm ben. hiç deprem yasamadım. ilk defa burada gecen yıl tecrübe ettim.. esimin soğukkanlışığı sayesinde gecen yıl atlattık bir sekilde ama simdi bebeğim varken sakinleşemedim ne bileyim.. esim de haklı olarak beni öyle görünce korktu
Ben asıl konu sahibinin annesini merak ediyorum. Böyle birbirinden güzide! ve değişik çocuklar kolay yetişmez, baba silik bir tip belli ki annenin emeği bunlar hep....Ne abiler varmış diyorum o zaman
Bunu da sorduk, kocası üst düzey memur maaşı alıyormuş ...konu sahibinin diğer konularına baktım. çelişkili ifadeleri var. mesela eşiyle sürekli kredi kartından yediklerini çok borç yaptıklarını da yazmış. bu durumda nasıl kocasının durumu iyi oluyor? ayrıca akılları 5 karış havada belli. biz boşuna ellerimizi yoruyoruz. ne köy olur ne kasaba. saçma sapan bir evlilikleri var.
kocası da anasının evine postalıyor ki biraz kafa dinlesin. çoğu erkek bunu yapar. sen git biraz annenlerde kafanı dağıt derler ama aslında kendileri kafalarını dağıtmak isterler.
Yenge sabırlı olmasa bu kadar dayanır mı o kocaya? Sabah yatması bile dert olmuş görümceye. Öğlene kadar yattı diye laf sokuyor kendisi çalışan biriymiş gibi.Ay fenalık bastı. Yengeye sabırlar dilemeye geldim.
Ya kötü gelin olmıyım diyorum ama yok maalesef. Asla kabul etmem doğum masrafını karşılamayı. Bence kadının haberi yok.Yenge sabırlı olmasa bu kadar dayanır mı o kocaya? Sabah yatması bile dert olmuş görümceye. Öğlene kadar yattı diye laf sokuyor kendisi çalışan biriymiş gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?