• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kadar sıkıldım o kadar umudum azaldı ki..

Benim ailem kızım uzulme nasip de varsa yine olur ayrılık kolay mı derken onun annesi yuzelli tane kizoglan kız alırım sana oğlum davulun göbeğine vurdurup der. Bu hani son nokta. Ben de bunları yaşamak yerine direk ayrılmayı secerim kızlar ben sonumuzu göremiyorum :KK43: içim kahroluyo ama ilerleme var bende eskiden aynı evin içinde kus kalamazdim şimdi umrumda değil hani isterse bi hafta konusmayalim..
eşin ne diyor annesinin bu konuşmasına?

benim kv değil ama kv nin eltisi benzer bir cümle kurdu, eşime sordum hemen "sen ne dersin bu teklife?" diye. eşim ben seni seviyorum o ne saçma şey dedi. bir daha da konusu açılmadı.

Arkadaşlar merhaba. Benim sorunum az çok bileniniz vardir.
Eşimi bırakıp gittikten sonra eşim geldi beni aldı ve o zamandan beri sıkıntısızca devam ediyorduk. Ama diyorum ya her güzel rüyanın bir sonu vardır..
Bana geçenlerde o malum teyzesinin yanına (annesi de gidecek onlarla birlikte) "Afyona gidelim diyorum şifalı sulara gireriz. Hem annemle de aranız duzelsin istiyorum artik" dedi. Ben tabi kötü gozukmemek için olur hayatım demek durumunda kaldım. Daha kesin değil ama. Benimde iş durumlarim var zaten o zamana çalışır olurum gidemem zaten dedim icimden.
Cuma günü annelere gittik ve orda kaldık çünkü diğer gün kardeşim askere gidecekti yardımıydı yemeğiydi falan. Arkadaşlar bu arada annem eşimi yere göğe sigdiramaz onu utandırır iltifatlariyla oğlum oğlum der hep. Ben bunu hiç eşimin başına kalkmamisimdie annene bak anneme bak diye.
Diğer gün mevlitiydi asker ugurlamasiydi annem kotu olmasın diye ben ağlayamadım bile boğazım şişti. Eşim Bile dayanamadı ağladı.. Babam eve bıraktı bizi herşey için tesekkur edip. Eşim annesine geçti karşıya tabi kapı açık ben az buçuk anladım hanfendi suratlı tripli yine oğluna. Çünkü oğlu Sun gitti kayınvalidesinde kaldi affedilir gibi değil. Benim annem onlar bizimle kotu diye oraya gelmemelerine rağmen (ama kendi biseyleri olsa biz ve bizimkiler gitmese elalem ne der hakkımızda küsler mi diye laf çıkar diye gelmemiz için olay çıkarırlar) annem mevlit pilavı gönderdi bi tencere eşim de onu vermeye gitmişti.
Neyse eşim geldi öncesinden hayalini kurduğumuz kardeşimin yemin töreni ile ilgili konu acti. Annesi ne dediysem artık.. işte eşim diyo nasıl gitcez annem dondureyim diye verdiği parayı alacak ön gün sonra falan olmadı sen gidersin dedi. Babamların yaninda arabanın arka koltuğunda gitcez biz masraf yapmicaz halbuki.. önceden konuşulup anlaşılan şeye kalkıp sen gidersin deyince ben de dayanamadım. Güldüm alaycı şekilde "tabi sen de haklisin anneciğim göndermez seni sivaslara kadar ben de karın değilim senin malum bakıcınım biz bi aile değiliz" dedim. Aynen öyle dedi. Geçiştirmek için mi öyle olduğu için mi desek geçiştirmek için söylese sonrasında benimle konuşurdu. Ama sonradan o yüzden öyle dedim diye savuncak kendini. Oysa biz dün film izlicektik tatlı yaptırdı bana hiçbirşey yapmadan yattik uyuduk demin de işe gitti kelime konuşmuyoruz. Benim aklımda deli sorular tabi yarın bi gün Maraşta bi akrabag dugunumuz veya başka bi durum olsa benim ailem onu o kadar çok seviyor o kadar anlatıyor ki herkese tanıştırmak için can atıyorlar. Ama onun annesi ölene kadar gidemezsin salmam seni uzaklara başına ne gelir uzun yolda der. Ben kardeşimi askere uğurlamışım aglayamamısım bile eve gelmişim moralim bozuk yaşattıklarına bak. Ya biz evli miyiz değil miyiz çok koyuyo bana arkadaşlar benim bu adam geldiğinde ona nasıl davranmam lazım lütfen akıl verin.. sağolun şimdiden..
Kocaman adam ufak degil.Kac yasina gelmis izin mi alacak ailesinden.Bence hic israr etme.tek basina gider gelirsin.

KV üstüme yürüdü gorumceyle.
ben de ayriliyoruz dedim. Emin olunca bir başladı bana saymaya, senin annen de çok k*ş*r sen de ama ben sizden de fenayim, oğlumu sana yem etmem biz romaniz ekmegimizin derdindeyiz. Sizin gibi boyanip gezmeyi bilmeyiz falan dedi çekemediği ne varsa oradan vurdu yani.
Esime bagirdi seni zamanında bi bursali o*****dan zor kurtardim bu da yapisti sakiz gibi deyip ona küfür etti kizip disari cikardilar onu.
Buyu bile yapacakmis ogluna anne sözü dinlesin diye bunların hepsi daha rahat edebileceğimiz bi eve tasinmak istiyoruz diye. Hic arkadasim yok kapimi bile acmiyorum görmek istemediğim için. İnsanlara ben oğlunu ona gondermiyomusum adam on dk oturup kaciyormus benden korkuyormus halbuki esim kendi boyle biz ayrilmadik esim cok ozur diledi artik neyin ne oldugunu gordum dikkat edicem dedi.
Bunlarda eve geç bile gelinse bekaret kontrolü varmis. Esim o kafada insan değil ama korkuyorum ben ileride kizima dayatma değil kendi doğrusuyla yanlisiyla namusunu korusun istiyorum. İnsanlar için korktuğu için değil yani boyle ve bu gibi şeyler. Uzun oldu okuduysaniz zaten buraya kadar teşekkürler..
Esimle hic bi sorunum yok. İleride kendilerinde haddinden fazla karisma hakki bulacaklardır herşeye diye korkuyorum . Kadin acik acik diyor ki kizimin çocuğu el oğlundan düşme oğlumun çocuğu benim Hakiki torunum olur diye.. Çok tereddutluyum psikolojim bile yerinde mi bilmiyorum..

bu kadar edepsiz, arsız insanın içinde nasıl evli kalabiliyorsun hayretler içerisindeyim.
eşin hiç de ailesinin yanlışlarını anlamış değil hala anasının ağzıyla hareket ediyor.

ama sen annene kaşar diyen kadına ve oğluna boyun eğdin. neden, sevgiden öyle mi?
olmaz olsun böyle sevgi.

bekaret kontrolüne ise hala inanamıyorum.
yuh oha.

valla bu okuduklarımdan sonra sana acımıyorum be canım.
ne yaşıyorsan hakediyorsun. bu kadar şeye rağmen kocişim de kocişim.
bu ne ya?

Şimdi sana dersem alttan alma hatasını anlayana kadar trip at ama işi boşanmaya götürürse üzülürüm sebeb olcak akıl verdiğim için. Evliliğinin bitmesini istemiyorsan alttan al ama yok o bana gelsin diyosan devam et er yada geç konuşacaktır

Şimdi sana dersem alttan alma hatasını anlayana kadar trip at ama işi boşanmaya götürürse üzülürüm sebeb olcak akıl verdiğim için. Evliliğinin bitmesini istemiyorsan alttan al ama yok o bana gelsin diyosan devam et er yada geç konuşacaktır

eşin ne diyor annesinin bu konuşmasına?
O cahil ondan öyle söylüyor takma onun lafiyla mi hareket etcem ben sanki onun istediği olsa elli tane kişiyle evlenmemo istedi evlenirdim ama ben kendi kendime seninle evlendim diyor

benim kv değil ama kv nin eltisi benzer bir cümle kurdu, eşime sordum hemen "sen ne dersin bu teklife?" diye. eşim ben seni seviyorum o ne saçma şey dedi. bir daha da konusu açılmadı.
Ya adamın babası bana ayrılmayın oğlum kahrolur sensiz sen de seviyosun biliyorum insanların ekmeğine yağ surmeyin derken kaynanam böyle söylüyor. Hani kendi hiç kadın olmamış anlamazmis gibi kocası alsaymis 150 tane üzerine dünyayı yıkardı ama

Kocaman adam ufak degil.Kac yasina gelmis izin mi alacak ailesinden.Bence hic israr etme.tek basina gider gelirsin.
Bi ömür böyle mi gider ama herşeye yapma oğlum gitme oğlum kocan nerde
Diyen olursa da annesi izin vermedi gelemedi derim artık dünyada bi ilk :(
bu kadar edepsiz, arsız insanın içinde nasıl evli kalabiliyorsun hayretler içerisindeyim.
eşin hiç de ailesinin yanlışlarını anlamış değil hala anasının ağzıyla hareket ediyor.

ama sen annene kaşar diyen kadına ve oğluna boyun eğdin. neden, sevgiden öyle mi?
olmaz olsun böyle sevgi.

bekaret kontrolüne ise hala inanamıyorum.
yuh oha.

valla bu okuduklarımdan sonra sana acımıyorum be canım.
ne yaşıyorsan hakediyorsun. bu kadar şeye rağmen kocişim de kocişim.
bu ne ya?
Demek ki onun içinde bi nebze insanlık görebiliyorum ve o yönünü yakalamaya çalışıyorum. Yoksa niye yorayim kendimi..

MAALESEF Kİ BOSANİYORUZ ARKADASLAR GELDİ VE BEN SUCLUYMUSUM BEN HEP KONULARİ ACİYORMUSUM GİBİ TARTİSTİK BEN BUCAYA TASİNMAK İSTİYORUM AYNİ SOKAKTA OTURMAYACAGİM AİLENLE DEDİM BUCA DOLMUSLA 5 DK ARKADASLAR O İSE BEN BURDAYİM İSTEMİYORUM O HALDE BOSANİRİZ DEDİ HALLOLMASİ İCİN BUNU ASMALİYİZ AMA ANNESİ ONU HER GUN GORMEK İSTEYECEGİ İCİN ASAMAYİZ.. TASİNABİLECEGİMİZ HALDE HAYİR DİYO AMA KUSURA BAKMASİN BEN CESARET EDİP DE BU İNSANLARA BU KADAR YAKİNKEN TORUN VEREMEM..

Ya adamın babası bana ayrılmayın oğlum kahrolur sensiz sen de seviyosun biliyorum insanların ekmeğine yağ surmeyin derken kaynanam böyle söylüyor. Hani kendi hiç kadın olmamış anlamazmis gibi kocası alsaymis 150 tane üzerine dünyayı yıkardı ama

Diyen olursa da annesi izin vermedi gelemedi derim artık dünyada bi ilk :KK43:

Demek ki onun içinde bi nebze insanlık görebiliyorum ve o yönünü yakalamaya çalışıyorum. Yoksa niye yorayim kendimi..

MAALESEF Kİ BOSANİYORUZ ARKADASLAR GELDİ VE BEN SUCLUYMUSUM BEN HEP KONULARİ ACİYORMUSUM GİBİ TARTİSTİK BEN BUCAYA TASİNMAK İSTİYORUM AYNİ SOKAKTA OTURMAYACAGİM AİLENLE DEDİM BUCA DOLMUSLA 5 DK ARKADASLAR O İSE BEN BURDAYİM İSTEMİYORUM O HALDE BOSANİRİZ DEDİ HALLOLMASİ İCİN BUNU ASMALİYİZ AMA ANNESİ ONU HER GUN GORMEK İSTEYECEGİ İCİN ASAMAYİZ.. TASİNABİLECEGİMİZ HALDE HAYİR DİYO AMA KUSURA BAKMASİN BEN CESARET EDİP DE BU İNSANLARA BU KADAR YAKİNKEN TORUN VEREMEM..
tabi ki boşan.
annene kaşar, sana o...pu diyen, kızlara her akşam bekaret kontrolü yapmayı normal gören bir aile ile neden iyi olasın, neden torun veresin ki?
aşk da sevgi de bir yere kadar.

Diyen olursa da annesi izin vermedi gelemedi derim artık dünyada bi ilk :KK43:

Bosanmak kolay mi o kadar.Kaynananin ekmegine bal suruyosunuz suan.O kadinin istedigi de bu zaten

Ben bu durumlarda kimseye boşanma diyemiyorum. Çünkü biliyorum ki bu konunun bi çaresi yok. Annenin bir lafıyla verdiği sözleri, yaptığı planları iptal edebilen, evlatlık vasfının kocalık vasfından daha önde gittiği bir erkek tipi.. Üstelik nankörün teki!! Düzelir mi?? Ben düzeleni görmedim... Kaynana yapar, bunlar ezelden beri kaynanalık misyonun içeriğinde hep var. Ben kaynana davranışlarını eleştirmem bile. Bana kocadan haber verin!!
Karısına sahip çıkabiliyor mu?? Karısının arkasında dimdik durabiliyor mu?? Anneye yeri gelince orda bi dur bakalım diyebiliyor mu?? Ben bunları görmedim. Ben böyle bi kocaya kendimi emanet etmem.. Tabi ki savunmamı yapar, gardımı alırım. Sonu boşanmak bile olsa bile.. Ki bu da bundan sonraki hayatım için bir bir savunma olur o kocaya karşı..

Kızlar dört gündür giremedim çünkü eşim yanımdaydı. Eşim tamam dedi taşınma olayına kapattık babası geldi falan çok konuştu insanları sevindirmek diye. Eşim söz verdi bana. Sonra teyzesinin yanına gidilecektir Afyon'a ailesiyle birlikte babası bana güvenip gelir misin dedi kırmadım gittik hep beraber herkesle o kadar iyidim özellikle eşim her zamanki gibi hep yanımdaydı hep şakalasti benimle elimi tuttu. Onlar bi yere gitti o benimle başbaşa kalmak istedi otelde. Tabi kv suratlarindan gecilmedi yine ama eşim de görmüş oldu. Ben kalktım herşeyi gocunmadan yaptım yardımlar çabalar eşim hep birilerini gönderdi yanima niye yalnız yapıyor deyip. Geldik çok şükür evinize on gün sonra da kardeşimin yemin törenine gidicez. B Began sen evli misin bilmiyorum ama hiç öyle durmuyor ya da yeni evlisin sanırım çok. Eşim aileme laf etmedi kaş*r diye annesi dedi "senin annen kaş*r ama ben daha kaş*rim" diye. Hani bunda namustan vurmak olsa niye kendine de desin ? Yine doğru bulmuyorum ama saptirmaya ne gerek var yapmadığı şeyi yapmış gibi söylemeye. Hem dediğin gibi olsa bile benden bu denli nefret eden kadını niye mutlu edeyim eşim arkamda olduktan sonra mutlu olduktan sonra biz ? Sorunlarım hep kv gibi göründü ama eylemesra eylemesra nın dediği gibi en iyi kv canı cehenneme.. Ben eşime bakıyorum bazen beni kuşkuya düşürüyor buraya yazıyorum fikir almak için..

Kızlar dört gündür giremedim çünkü eşim yanımdaydı. Eşim tamam dedi taşınma olayına kapattık babası geldi falan çok konuştu insanları sevindirmek diye. Eşim söz verdi bana. Sonra teyzesinin yanına gidilecektir Afyon'a ailesiyle birlikte babası bana güvenip gelir misin dedi kırmadım gittik hep beraber herkesle o kadar iyidim özellikle eşim her zamanki gibi hep yanımdaydı hep şakalasti benimle elimi tuttu. Onlar bi yere gitti o benimle başbaşa kalmak istedi otelde. Tabi kv suratlarindan gecilmedi yine ama eşim de görmüş oldu. Ben kalktım herşeyi gocunmadan yaptım yardımlar çabalar eşim hep birilerini gönderdi yanima niye yalnız yapıyor deyip. Geldik çok şükür evinize on gün sonra da kardeşimin yemin törenine gidicez. B Began sen evli misin bilmiyorum ama hiç öyle durmuyor ya da yeni evlisin sanırım çok. Eşim aileme laf etmedi kaş*r diye annesi dedi "senin annen kaş*r ama ben daha kaş*rim" diye. Hani bunda namustan vurmak olsa niye kendine de desin ? Yine doğru bulmuyorum ama saptirmaya ne gerek var yapmadığı şeyi yapmış gibi söylemeye. Hem dediğin gibi olsa bile benden bu denli nefret eden kadını niye mutlu edeyim eşim arkamda olduktan sonra mutlu olduktan sonra biz ? Sorunlarım hep kv gibi göründü ama eylemesra eylemesra nın dediği gibi en iyi kv canı cehenneme.. Ben eşime bakıyorum bazen beni kuşkuya düşürüyor buraya yazıyorum fikir almak için..
kv çok arsız ve eşin annesine düşkün.
seni seviyor evet ama annesine asla rest çekemez.
kv kapıdan kovsan bacadan girecek gibi potansiyeli var.
canım geç kalan kızlara bekaret kontrolü yapacak kadar düşük profilli bir kadının namus anlayışı zaten sakat.
onun annene, sana, belki ileride kızına yaşatacakları "ben geliyorum" diyor.

eşin kaç kez söz verdi ama hep yarı yolda bıraktı. inşallah bundan sonra kararlı olur.

bu arada 13 yıllık evliyim. 3 kızım var. yeni evliyken kaynım ve kv bana kaltak dedi. kaynım olacak şerefsiz daha bir kez evime girmiş değil. o günden sonra hem eşim hem ben bağı kopardık. kv yi de senelerce eve almadım. son 3-4 senedir yılda 1-2 kez, keyfim isterse kabul ediyorum.

Katılıyorum. Ayrıca bu kadar tuhaf kelimeleri bu kadar rahatça söyleyen böyle bir ailenin yanında nasıl çocuk yetiştireceksiniz cidden anlamıyorum. Yani eski konularınızı hatırlayamamıştım şimdi bakınca hatırladım. Bu adam bu aile ile ancak bir melekse çekilir. Üstüne bir de annesinin gazına geliyorsa, biz aile olamamışıza evet diyorsa olmaz yani.

eğer kocan böyle arkanda durmaya, sana verdiği değeri göstermeye devam ederse kv'nin cidden canı cehenneme tatlım. kocana bak.. kocan sana bakmaya devam ettiği sürece kimseyi umursama kocana bak sadece.. ve hep böyle mutlu ol inşallah

kv çok arsız ve eşin annesine düşkün.
seni seviyor evet ama annesine asla rest çekemez.
kv kapıdan kovsan bacadan girecek gibi potansiyeli var.
canım geç kalan kızlara bekaret kontrolü yapacak kadar düşük profilli bir kadının namus anlayışı zaten sakat.

eşin kaç kez söz verdi ama hep yarı yolda bıraktı. inşallah bundan sonra kararlı olur.

bu arada 13 yıllık evliyim. 3 kızım var. yeni evliyken kaynım ve kv bana kaltak dedi. kaynım olacak şerefsiz daha bir kez evime girmiş değil. o günden sonra hem eşim hem ben bağı kopardık. kv yi de senelerce eve almadım. son 3-4 senedir yılda 1-2 kez, keyfim isterse kabul ediyorum.
Erkekler öyle bişey ki en iyisine bile güven yok. Niye diye dersen benim de amcalarım babaannem anneme etmediklerini bırakmadılar senelerce annem iyi oldu yine de onlarla yoklukta kapimizi calmadilar varlıkta telefonlar susmadi ve yine bana anneme iftiralar halkalarım babaannem.. annem son zamanlar mesafe koydu babamla aralarında ihanet üzerine başka bi muhabbete ayrilik söz konusu oldu. Anneme hep destek çıkan babam başladı sen zaten benim ailemi de hiç istemedin sevmedin cekemedin onları falan hiçbirimiz inanamadik.. insan çocuğunun mutluluğuyla mutlu olur ya gözü arkada kalsın istemez bunlar sanırım dünyaya kazık cakmis ona güveniyorlar..

Katılıyorum. Ayrıca bu kadar tuhaf kelimeleri bu kadar rahatça söyleyen böyle bir ailenin yanında nasıl çocuk yetiştireceksiniz cidden anlamıyorum. Yani eski konularınızı hatırlayamamıştım şimdi bakınca hatırladım. Bu adam bu aile ile ancak bir melekse çekilir. Üstüne bir de annesinin gazına geliyorsa, biz aile olamamışıza evet diyorsa olmaz yani.
Eşim ilk zaman daha cahildi zamanla daha iyi bir hal aldı ben yaşadıklarından dolayı acele ediyorum bazen muhemmel olsun istiyorum gibi duruyor sanki aileni at beni tut diyormusum gibi. Diyenler de vardır oysa ki sırf eşime göstermek için yanında Afyon'a giderken arabaya binerken günaydın anne dedim kv. Duyduğu halde surat yapıp bindi arabaya adam yerine koyup cevap vermedi. Tabiki umrumda değil ama eşim kıpkırmızı oldu bi daha desin bana bakalım nereye kadar böyle kus kalacaksınız diye.. gidip ayaklarına kapanmamı bekleyemeyecegine gore e kv de burnu düşse eğilip almaz bir ömür böyle bir samimiyet yapmaciklik yapmak zorunda değilim..

eğer kocan böyle arkanda durmaya, sana verdiği değeri göstermeye devam ederse kv'nin cidden canı cehenneme tatlım. kocana bak.. kocan sana bakmaya devam ettiği sürece kimseyi umursama kocana bak sadece.. ve hep böyle mutlu ol inşallah
Öyle yapıyorum öyle bir kadinki erkek muhabbeti bile olsa sırf kendi cahilliği örtme çabası gibi herşeye bi cümle de olsa yorum.. eleştiri.. resmen irkildim artık sesinden üç gün boyunca bana bişey demedi Allah var ama insanlara hep "bu insanlar mı ters ben mı.. hepsi gerizekalı bunların.. dengesiz insanlar.." böyle şeyler konuşuyor. Kızlaaaar herkesten zeki her konuda bilen akıl küpü kv var bende çok şanslıyım..

Erkekler öyle bişey ki en iyisine bile güven yok. Niye diye dersen benim de amcalarım babaannem anneme etmediklerini bırakmadılar senelerce annem iyi oldu yine de onlarla yoklukta kapimizi calmadilar varlıkta telefonlar susmadi ve yine bana anneme iftiralar halkalarım babaannem.. annem son zamanlar mesafe koydu babamla aralarında ihanet üzerine başka bi muhabbete ayrilik söz konusu oldu. Anneme hep destek çıkan babam başladı sen zaten benim ailemi de hiç istemedin sevmedin cekemedin onları falan hiçbirimiz inanamadik.. insan çocuğunun mutluluğuyla mutlu olur ya gözü arkada kalsın istemez bunlar sanırım dünyaya kazık cakmis ona güveniyorlar..

Eşim ilk zaman daha cahildi zamanla daha iyi bir hal aldı ben yaşadıklarından dolayı acele ediyorum bazen muhemmel olsun istiyorum gibi duruyor sanki aileni at beni tut diyormusum gibi. Diyenler de vardır oysa ki sırf eşime göstermek için yanında Afyon'a giderken arabaya binerken günaydın anne dedim kv. Duyduğu halde surat yapıp bindi arabaya adam yerine koyup cevap vermedi. Tabiki umrumda değil ama eşim kıpkırmızı oldu bi daha desin bana bakalım nereye kadar böyle kus kalacaksınız diye.. gidip ayaklarına kapanmamı bekleyemeyecegine gore e kv de burnu düşse eğilip almaz bir ömür böyle bir samimiyet yapmaciklik yapmak zorunda değilim..

Öyle yapıyorum öyle bir kadinki erkek muhabbeti bile olsa sırf kendi cahilliği örtme çabası gibi herşeye bi cümle de olsa yorum.. eleştiri.. resmen irkildim artık sesinden üç gün boyunca bana bişey demedi Allah var ama insanlara hep "bu insanlar mı ters ben mı.. hepsi gerizekalı bunların.. dengesiz insanlar.." böyle şeyler konuşuyor. Kızlaaaar herkesten zeki her konuda bilen akıl küpü kv var bende çok şanslıyım..
ben de onu diyorum işte
hiç kimseye tamamen güvenemeyiz. gün gelir her şeyi başımıza kakar.
o yüzden birine göre yaşamak yerine, nasıl mutlu ve huzurlu olacaksak öyle yaşamak gerekir bence.

kocamın babamın anamın hatrı da bir yere kadar yani. onlar üzülmesin kırılmasın derken ben dağılıyorsam, ne anladım bu işten.

bu yüzden sen alttan alma, kocan için bile olsa taviz verme.

ya bence sen de abartıyorsun. evet haklısın o kısmı net. ama bu kayınvalideni değiştiremezsin. sadece eşin üzerinde oynama yapabilirsin.
belli kadın doldurmuş oğlunu. hiç cevap vermeseydin. o gün gelsin bakarız kim öle kim kala. bunun için şimdiden konuşup yorulmaya bile değmez cnm deyip sarılıverseydin.
yani eşin uymaca akıllı belli ki. zaten 1 aya kadar fikrini değiştirirdin. mesela benim eşim ne beni dinler ne annesini. doğru bildiği doğrudur. o yüzden tartışılabilir. ama sende durum farklı.

ya bence sen de abartıyorsun. evet haklısın o kısmı net. ama bu kayınvalideni değiştiremezsin. sadece eşin üzerinde oynama yapabilirsin.
belli kadın doldurmuş oğlunu. hiç cevap vermeseydin. o gün gelsin bakarız kim öle kim kala. bunun için şimdiden konuşup yorulmaya bile değmez cnm deyip sarılıverseydin.
yani eşin uymaca akıllı belli ki. zaten 1 aya kadar fikrini değiştirirdin. mesela benim eşim ne beni dinler ne annesini. doğru bildiği doğrudur. o yüzden tartışılabilir. ama sende durum farklı.
Ya sadece bu olaya bakılınca abartı durabilir ama her konuda ileride ve geçmişte karıştığını var sayarsak bu ciddi bir durum. Ayıptır söylemesi termale giriyoruz çıkıyoruz eşimin kuzeni var 14 yaşında kız regl olmuş. Annesini arıyor anne ben napcam çık gel nolur diyor annesi gelmiyor erkek arkadaşının yanından. Sabaha gelcem ben diyor kız ağlamaktan helak oldu. Kayınvalideme de sabah gelcem demiş eşimin teyzesi. Küçük kıza içim acıdı eşime dedim iki dk binelim arabaya ped alıp gelelim yazık kıza dedim aldık geldik. Eşim hapsurmus diye o iki gün her dk işte ıslakken çıkarsan boyle olur. Aha işte hastalanıncan. Tylol alın thylol icsin. Hani tamam annesi pamuklara sarsın ama keyfimizden cikmamisiz o kızı herkesten çok düşünüp gidip alıp gelmişiz kız bana dedi yenge sen olmasan napardım bu gece bilmiyorum. Herhalde insanlara yararlı olmama bile takik bi halde ben biliyorum ki o kızı sabaha kadar öyle pis bekletirdi anasi dusunmuyo ben napayım diye.
ben de onu diyorum işte
hiç kimseye tamamen güvenemeyiz. gün gelir her şeyi başımıza kakar.
o yüzden birine göre yaşamak yerine, nasıl mutlu ve huzurlu olacaksak öyle yaşamak gerekir bence.

kocamın babamın anamın hatrı da bir yere kadar yani. onlar üzülmesin kırılmasın derken ben dağılıyorsam, ne anladım bu işten.

bu yüzden sen alttan alma, kocan için bile olsa taviz verme.
Asla vermem zaten zamanında yediğim kazıkların acısı gecmemisken üstelik.

Back
X