merhabalar, 13 aylık erkek bebeğim var doğduğu günden beri bugüne kadar hep mızmız hep ağlamaklı mutlu olduğu günler sayılıdır bundan şikayetçi değilim fakat artık gerçekten kafayı yemek üzereyim psikolojim bozuldu. 5 aya kadar gazlı bi bebekti 6.ayda diş başladı. Büyüdükçe rahat edersin diyolardı ama tam tersi oluyor bizde. Kendi başına asla oynamıyor durmuyor hiçbi iş yapamıyorum evin içinde, mama sandalyesinde de 10-15 dk anca oturuyo sürekli kucak istiyo paçama yapışıyo istediği olmadığında ise kendi yanaklarına vuruyo yada yere yatıp kafasını vuruyo bilerek. Birsürü oyuncak alıyorum dikkatini çekecek şeylerle oyalama çalışıyorum ama herşeyden o kadar çabuk sıkılıyoki hiçbişeyden memnun olmuyo sürekli ağlıyo ve artık evin içinde 2 dakika bile kafa dinlemeye ihtiyacım oluyo, çocuğu benimki gibi olan varmı hanımlar bu neyin huysuzluğudur bileniniz varsa nolursunuz yazın artık tükendim ağlama sesi duymaya bile tahammülüm kalmadı, sinirli bi insan değildim artık sinirlerime hakim olamıyorum