O kadar boguluyorum ki nefes alamiyorum

Eşinizin ailesini etrafınızdan uzaklaştırmazsanız bu sorunlar bitmez. Anlaşamıyorsunuz ve anlaşmak zorunda değilsiniz. Ev üstüne ev olmaz. Çocuklara ya bir bakıcı tutun ya da kreşe gönderin. Ben sinir oldum burada.

Gerçekten tavsiye istiyor musunuz? Çünkü genelde verilen tavsiyeleri uygulamıyorsunuz ve çok pasifsiniz. Ben her türlü pasifliği anlarım ama bir annenin çocukları konusunda pasif kalmasını anlayamıyorum.

Eğer tavsiye istiyorsanız vereyim. Eşinize aynen şunu diyeceksiniz, bu çocuklara ya bakıcı bakacak ya da kreşe gidecekler aksi takdirde bu evlilik biter. Ve kabul etmezse gerçekten bitireceksiniz. Size verilecek başka tavsiye yok yani.

Niye böyle bir yalan söyleme ihtiyacı duymuş ki? Çocuğun gitmemesi gereken bir yere mi gitmişler ya da siz mi çocuğun götürülmesini istemiyorsunuz? Eşiniz doğruyu söylemiş olsa tepkiniz ne olacaktı?

Kızınızın doğum gününde sessiz kalın ve hiçbişi olmamış gibi mutlu olun.. sonra yine tavrınızı alın çünkü aynı evde olmaz

Niye böyle bir yalan söyleme ihtiyacı duymuş ki? Çocuğun gitmemesi gereken bir yere mi gitmişler ya da siz mi çocuğun götürülmesini istemiyorsunuz? Eşiniz doğruyu söylemiş olsa tepkiniz ne olacaktı?
Disari çıkmışlar markete pazara falan. Karantinadan yeni çıktık hastalik atlattık. Çıkmasını istemezdim ama bu kadar tepki gostermezdim. Böyle bir kavga cikmazdi

niye insanlar göç ediyor, bi bakıcı tutun . kira taşınma kolay değil . niye insanlarla mıç mıç oluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…