• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

kızlar siz ne bakımı yapıyorsunuz saçlarınıza?
ben çoğunuzu görmüyorum da benim topikte :roflol:

canım ben entele,maya ve hc saç bakım yağı kullanıyorum düzenli olarak,mayayı hem saçıma hem cildime sürüyorum hem de içiyorum,çok faydasını gördüm.enteleden özellikle memnunum bir bucuk ayda inanılmaz uzattı saçlarımıbayanssulusmiletavsiye ederim,sinameki bana pek yaramadı,uzama görmedim ayrıca saç rengimi bozup,saçlarmı keçeleştirdi,herkese faydalı olmuyor demek kibilmiyorumkismilebana yaramadı mesela,ama sana faydası olmuş bayagıopuyorumnanaktanallah nazardan korusun:nazar:

Canim ben zamaninda o kadar distan bakim yaptim ki artik o kadar bikmisim hic ugrasasim gelmiyor. gözümde büyüyor maske hazirlamak, saca onu sürmek, streclemek, 2 saat beklemek, sactan onu arindirmak.. ohoooo akannehir
sac icin vitamin haplari kullaniyorum ben.zahmetsiz, yemeklerden sonra al isine bak.. :)) . ay'da bir karis uzatmiyor ama normalindn daha hizli uzatiyor :)

evet canım haklısın yalnız dıştan beslemekle olmuyo,içtende beslemek lazım.bende yaklaşık 10gündür vitamin kullanıyorum,one a day women,benexol,marincap.cildimde etkilerini görmeye başladım bilezemuszemusdilerim saçlarıma da yansır:Saruboceq:canım birde bişey sorucam sana silica dan bahsetmişsin gerçekten faydasını gördün müü???ben hem saçım hemde cildim için kullanıyorum ne kullanırsam,silica hem saça hem cilde iyi geldi mi senin?birde hangisini kullanıyorsun?solgar mı???bin tane soru sordum dimi:kedi:sıkılmazsın umarım cevaplarkenopuyorumnanaktan

kopartmam dersem yalan olur :))

şöyle nur yüzlü bi teyze bulup okutayım kendimi,zararı olmaz,faydası olur.

ayrıca canım benim işater parmağımda 5 yıl önce belirdi bu ağrı.o dönemde çok ağır olaylar yaşamamın dışında birşey olmadı.yani fiziksel bir travma falan yaşamadım.
zaten bu yüzden hep psikolojik sanıldı ve uzun süre güçlü antidepresanlarla tedavi gördüm.
baş parmağımda son iki yıldır falan var.bunuda "ağrılarım diğer parmaklarıma yayılıyor"şeklinde değerlendirmiştim açıkçası.hatta plastik cerrahide de yansıyan ağrılar denildi fakat ameliyattan sonra geçmedi. en son mayısta emg çekildi.o da temiz çıktı.tümör olmadığından neredeyse eminim.çünkü tümör olduğunda oraya dokunamıyorsun,çok can yakıyor.bunda öyle bir sorun yok.sadece güçlü bir yanma ve ağrı.o da ataklar halinde.ağrı kesici gibi bir lüksüm yok yani.bazen iki dakika sürüyor,bazen on saniye vs.
bir de sen sor bakalım,ne diyecekler.inşallah diğeri gibi uzun ce acılı bir maraton olmaz bu da. birde artık soğuk sıcak pek ayırt etmiyor.aklına geldikçe ağrıyor.ama soğuğu hiç atlamıyor..
öff kafanızı şişirdim kızlar..kusura bakmayın..şirinlik yapayım bari :1hug:

canım benim senin için doktor arkadaşlarla görüşmelerim devam ediyoropuyorumnanaktanönümüzdeki hafta doçent bir arkadaşım var onunla yemek yiyeceğiz,bu konuyu onunla da konusucam kendisine çok güvenirim bilgi konusunda,ondan sonra edindiğim bilgileri sana aktarıcam sakın unuttum sanma aklımdasın,iki arkadaşıma ulaşamadım,bir tanesiyle konuştum o da senin doktorun söylediklerinden farklı bişi söylemedi,ama araştırmaya devam zuzum,çözücez şu elindeki mereti senin,opuyorumnanaktanyılmak yok.kaydirigubbakcemile5

kendim nasıl keseyim yahu mahvederim:1shok:...kıvırcık ve katlı bi saçım var...akannehir
kuaför 10 dk da güzelce kesiversin...kaydirigubbakcemile2

ben sadece kırık telleri minik makasla kesiyorum
boyu kısalmadan krııklardan kurtulmuş oluyorum
tek tek saç telleri ile uğraştığım için zaman alıyor ama değer:kedi:

kuaföre adım atmam artık.o bahsini ettiğin 10 dk içinde en az 10 cm kesiyorlar a.s

canım ben entele,maya ve hc saç bakım yağı kullanıyorum düzenli olarak,mayayı hem saçıma hem cildime sürüyorum hem de içiyorum,çok faydasını gördüm.enteleden özellikle memnunum bir bucuk ayda inanılmaz uzattı saçlarımıbayanssulusmiletavsiye ederim,sinameki bana pek yaramadı,uzama görmedim ayrıca saç rengimi bozup,saçlarmı keçeleştirdi,herkese faydalı olmuyor demek kibilmiyorumkismilebana yaramadı mesela,ama sana faydası olmuş bayagıopuyorumnanaktanallah nazardan korusun:nazar:

amin canım cümlemizi inşş:kedi::Saruboceq:

canım benim senin için doktor arkadaşlarla görüşmelerim devam ediyoropuyorumnanaktanönümüzdeki hafta doçent bir arkadaşım var onunla yemek yiyeceğiz,bu konuyu onunla da konusucam kendisine çok güvenirim bilgi konusunda,ondan sonra edindiğim bilgileri sana aktarıcam sakın unuttum sanma aklımdasın,iki arkadaşıma ulaşamadım,bir tanesiyle konuştum o da senin doktorun söylediklerinden farklı bişi söylemedi,ama araştırmaya devam zuzum,çözücez şu elindeki mereti senin,opuyorumnanaktanyılmak yok.kaydirigubbakcemile5

oyyy yerim seni ben opuyorumnanaktan çok ama çok teşekkür ederim :) acayip mutlu oldum :) kendini çok yorma yine de emi :)

Evet mayali sütle uzamanin hizlandigini görmedim ama "saclari uzamayanlar buraya" topigine girenler pek bi memnun..
bu tarifi veren bayan 1-2 ayda omuzundaki saclari beline kadar uzadigini söylüyor mayali sütle..
bilmiyorum kisiden kisiye mi degisiyor insanlar mi abartiyor akannehir
ama denemekten birsey kaybetmezsin..

bence saçın uzamaması mayanın içerdiği bir maddedenin eksikliğinden kaynaklanıyorsa mayayla uzar.
mayayı bende kullandım zaman zaman,yumurta sinameki kürü ..aslında bunların ortak yönü b vitaminleri ve protein.ama bende normalin üzerinde uzama olmadı.ben artık demir eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum.sinamekiye ara verdim.bu problemi çözdükten sonra yeniden uygulayacağım..olmadı dermotoloğa..
gerçi gidip ne diyeceğim ki ..benimki neden ayda 4 cm uzamıyor mu ?:1shok:

Son düzenleme:
evet canım haklısın yalnız dıştan beslemekle olmuyo,içtende beslemek lazım.bende yaklaşık 10gündür vitamin kullanıyorum,one a day women,benexol,marincap.cildimde etkilerini görmeye başladım bilezemuszemusdilerim saçlarıma da yansır:Saruboceq:canım birde bişey sorucam sana silica dan bahsetmişsin gerçekten faydasını gördün müü???ben hem saçım hemde cildim için kullanıyorum ne kullanırsam,silica hem saça hem cilde iyi geldi mi senin?birde hangisini kullanıyorsun?solgar mı???bin tane soru sordum dimi:kedi:sıkılmazsın umarım cevaplarkenopuyorumnanaktan

Evet canim silika gercekten cok etkili ama biraz pahali benneyaptımki
Silika zaten sac cilt tirnak icin canim..
Uzatma özelligi yok aslinda sac vitaminlerinin ama saclari besledigi icin, beslenen sacta cabuk uzadigi icin bu yöndne hizlandiriyor uzamasini.. evet gercekten uzama hizlandi silikaya basladiktan sonra, benim silika vitaminlerimin icinde bira mayasi da var.. Türkiye de satilanlarda var mi bilmiyorum, bi arastir istiyorsan..
Benim kullandigimin markasi solgar degil canim, isvec de yasadigim icin yabanci bir marka.. cilt icin fayda etti mi diye sormussun.. söyle diyim sana canim : ergenlik zamanimda cok sivilcem cikardi, benimde elim rahat durmaz ki eyvahedigeldismile onlari slklp patlattigim yetmiyormus gibi bide yara haline getiriyordum, sürekli elim sivilcelerimdeydi kaldirip duruyordum kabuk baglayan yerleri.. iltaplaniyordu ve cok kötü izler birakiyordu benneyaptımki
yüzümde mor/kahve rengi izler vardi sivilce izleri.. bunlarin hepside kayboldu..
Ama silika yapti diyemem cünki hem B-vitamini hem Silika hem cinko, hem biotin, hemde one a day vitamininden kullaniyorum.. ha bide mayali süt icmedende yatmiyorum 3.5 aydir.
ins biraz yardimci oalbilmisimdir canimopuyorumnanaktan

bence saçın uzamaması mayanın içerdiği bir maddedenin eksikliğinden kaynaklanıyorsa mayayla uzar.
mayayı bende kullandım zaman zaman,yumurta sinameki kürü ..aslında bunların ortak yönü b vitaminleri ve protein.ama bende normalin üzerinde uzama olmadı.ben artık demir eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum.sinamekiye ara verdim.bu problemi çözdükten sonra yeniden uygulayacağım..olmadı dermotoloğa..
gerçi gidip ne diyeceğim ki ..benimki neden ayda 4 cm uzamıyor mu ?:1shok:

Haklisin canim.. Doktora gidipte sunlari sunlari yapiyorum ama uzamiyor benim topikteki arkadaslar yapiyor onlarin saclari uzuyor desen doktorun surat ifades nasil olur acaba görmeyi cok isterdim :roflol:
canim bide git eczaneden demir haplari al (cinko kullaniyorum demistin, yanlisim yoksa cinko demir hapi gibi kansizliga da kullaniliyor) e o zaman etkileride hemen hemen ayni olmasi gerekmez mi bilmiyorumkismile
benim bi komsunun cocuguna doktor cinko surup vermis kansiz oldugu icin.. demir de kansizlik oldugunda veriliyor.. kafam karisti, bu saatte eccük aptallasiyom da :roflol:

Haklisin canim.. Doktora gidipte sunlari sunlari yapiyorum ama uzamiyor benim topikteki arkadaslar yapiyor onlarin saclari uzuyor desen doktorun surat ifades nasil olur acaba görmeyi cok isterdim :roflol:
canim bide git eczaneden demir haplari al (cinko kullaniyorum demistin, yanlisim yoksa cinko demir hapi gibi kansizliga da kullaniliyor) e o zaman etkileride hemen hemen ayni olmasi gerekmez mi bilmiyorumkismile
benim bi komsunun cocuguna doktor cinko surup vermis kansiz oldugu icin.. demir de kansizlik oldugunda veriliyor.. kafam karisti, bu saatte eccük aptallasiyom da :roflol:

çinkoyla folik asit kullanıyorum evet.ama bunlar direkt demir eksikliğini tedavi etmiyor.
şöyle birşey var: demir tedavisi herkese uygulanıyor ama bazılarında işe yararken bazılarında yaramıyor bende olduğu gibi. vücutta bu iki madde ve hatta c vitamini eksikliği varsa hasta tedaviye cevap vermiyormuş.yada normal yoldan alığı demire rağmen eksiklik ortaya çıkıyormuş.çünkü gıdalardan alınan demir vücut tarafından emilmiyormuş.
bazı doktorlar demir haplarını portakal suyuyla içmeyi tavsiye ediyor mesela.
dedim ya ben neler yiyip içtim bir türlü normale dönmedi kan değerlerim.belki de bunların eksikliğinden kaynaklandı..

çinkoyla folik asit kullanıyorum evet.ama bunlar direkt demir eksikliğini tedavi etmiyor.
şöyle birşey var: demir tedavisi herkese uygulanıyor ama bazılarında işe yararken bazılarında yaramıyor bende olduğu gibi. vücutta bu iki madde ve hatta c vitamini eksikliği varsa hasta tedaviye cevap vermiyormuş.yada normal yoldan alığı demire rağmen eksiklik ortaya çıkıyormuş.çünkü gıdalardan alınan demir vücut tarafından emilmiyormuş.
bazı doktorlar demir haplarını portakal suyuyla içmeyi tavsiye ediyor mesela.
dedim ya ben neler yiyip içtim bir türlü normale dönmedi kan değerlerim.belki de bunların eksikliğinden kaynaklandı..

Hmm anladim.
evet demir haplarini portakal suyu ile alin derler.
sac uzaticaz diye kendi kendimizi yiyip bitiriyoruz ama ömür geciyor farkinda degiliz.. :(
Biz öldükten sonra o topragin altinda kisa olsa ne yazar uzun olsa ne yazar mafoldumben

Hmm anladim.
evet demir haplarini portakal suyu ile alin derler.
sac uzaticaz diye kendi kendimizi yiyip bitiriyoruz ama ömür geciyor farkinda degiliz.. :(
Biz öldükten sonra o topragin altinda kisa olsa ne yazar uzun olsa ne yazar mafoldumben

kız ne oldu şimdi birden bire :1shok: gel bakayım sen buraya :1hug:

dur daha; evlenicem ben,anne olucam,nereye gidiyoruz :))

kız ne oldu şimdi birden bire :1shok: gel bakayım sen buraya :1hug:

dur daha; evlenicem ben,anne olucam,nereye gidiyoruz :))

bakma sen kiz bana :roflol:
Allah uzun ömür versin basta ailenle daha sonra seni cok mutlu edecek prens'inle.. 3-5 de cocuk oldumu daha ne istenir ki:emir_bebek:

Back
X