canım kusura bakma görmemişim,bayram telaşından saniyeler içinde bakıp çıkıyorum.
arkadaşımız abdest açısından önemli olduğunu yazmış ama benim bu konuda bilgim yok.hatta belkide kestirmişimdir o dönemde.
o dönemdeki hormonlar açısından durum nedir onu da bilmiyorum.
bence hiç risk alma,zaten ayın 25 i gibi yeniden olur uygun zaman.
canım kusura bakma görmemişim,bayram telaşından saniyeler içinde bakıp çıkıyorum.
arkadaşımız abdest açısından önemli olduğunu yazmış ama benim bu konuda bilgim yok.hatta belkide kestirmişimdir o dönemde.
o dönemdeki hormonlar açısından durum nedir onu da bilmiyorum.
bence hiç risk alma,zaten ayın 25 i gibi yeniden olur uygun zaman.
Yaa canım . online forum takipten gördüm. regl iken tırnak saç kıl aldırmak günah değil . Ancak öldükten sonra onlarda bizle beraber direlecek ve abdestsiz dirilmesinler diye regl iken kesmezler. ben tırnağımı bile kesmem gerekse saklıyıp abdest alırken onlarıda ıslatıp öyle atıyorum.
Canım uygulayacağımız kür 10 kasımdan sonra mı daha etkili olur yoksa o sadece belirtmek için miydi:26:
merhabalar,
ben bu ay verdiğiniz tarihlere uygun olarak bakım yapmaya çalıştım. en son dün yaptım bakımı ama 9 kasım da bitiyor tarihler, şimdi ne zaman bakım yapmamız uygun olur acaba ?
rica ederim:) önemli olan işinize yaraması..üzgünüm unutmuşum, çok çok teşekkürler harcadığınız emekler ve verdiğiniz bilgiler için..
yakın bi tarihte saç kesimi için uygun bi gün var mı acaba ?
canım anlayamadım,afedersin..hangi kür için soruyorsun..
canım gördüm ki saç kökleri bakımı gününe gelmişiiz... dökülmeler,kuvvetlendirmeler için tavsiye edebileceğin bakım nedir :26:
Ben minik bir tavsiyede bulunabilirim, çam yağı. Ben 2'dir kullanıyorum dökülmem durdu gibi baya. Almak istersen çam terebentin vermeye kalkışabilirler ondan değil özellikle çam yağı diceksin aktarlara.
Aycangülümm benim bu halim ne olacak.
Bakım günü dedim, bakım yapayım.
Tamam bunu tutturdum.
Ama bu seferde protein diye kalmış aklımda maya maskesi yaptım.
Saçıma yüzüme.
Meğer kil yapmalıymışım
aycangülüm bu cumartesi günü bakım yapılabilir mi bakım günüyse ne yapılabilir ?
canım maya hem protein hem vitamin hem de mineraller içeriyor zaten..
canım gördüm ki saç kökleri bakımı gününe gelmişiiz... dökülmeler,kuvvetlendirmeler için tavsiye edebileceğin bakım nedir :26:
Ben minik bir tavsiyede bulunabilirim, çam yağı. Ben 2'dir kullanıyorum dökülmem durdu gibi baya. Almak istersen çam terebentin vermeye kalkışabilirler ondan değil özellikle çam yağı diceksin aktarlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?