aycangül teşekkür ederim cevabın için, bana bu konuda ufak tüyolar verebilir misin peki? hangi dönemlerde daha iyi öğrenebilirim derslerimi
aycangül canım bu aralar kilo aralarıymıs ya bna kilo alabilmem için yardım edrmisin özellikle bacaklarımı kalınlastırmak istiyorum
geç gördüm cnm kusura bakma..havluyu kaynar suyla ıslatıp iyice sıkıyoılar.evde yapamazsın dedi erkek kuvveti lazım sıkmak için,yoksa yanarsın dedi..ben de her gittiğimde yaptırıyorum..bu ara biraz aksattım gerçi.ama saçımda parlama ve yumuşama var..nem kazandı resmen..belki 2 kişi sıksa olur..evde eşime denetebilirim aslında,ama uğraşmazki
bu arada mavikuş isimli arkadaşımız ile hiç konuşma fırsatım olmadı,ancak uzun süredir siteye girmediğim için Van'da yaşadığını sizler sayesinde okudum,çok üzüldüm..iyi olduğunu yazmışsınız..ama evi yıkılmış..ne durumdadır,çadırlarda mı yaşıyor..birşeye ihtiyacı var mıdır,neler yapabiliriz..konuşan görüşen var mıdır arkadaşlar..
aycanım merhaba
nasılsın görüşmeyeli ya ne dicem
bu benim saçlar neden uzamıyo
ya da bi benim mi böyle
bakım günlerini günü gününe yapıyorum
saç kesim günleride uçlat-rından aldırıyorum
yok uzamıyo uzamıyo
ne güzel kişiye özel tarihlerde uzamıştı
onu üzerinden ne kadar zaman geçti sadece
2 cm uzamış önceden çok çabuk uzardı saçlarım
bu ara bişey oldu küstüler sanki
çok doğru bir tespit canım,tabi ki var..
Aycangülcüm bununla ilgili tarihleri ve saatleri de verirsen çok ama çok güzel olur, malum sınavlar yakınlaştı, ve bnde doğru düzgün motive olup çalışamıyorum
canım biliyorsun bu iş biraz enteresan.saçlarını kestirdiğin tarih ve özellikle saatleri not aldıysan gönder bana bakayım.sorun bundan mı kaynaklanıyor.
sonrada bi kür daha yapalım.
ama yinede 2 cm çok iyi.benim o zamandan bu yana ancak 1 cm uzamıştır.
çarşamba gününü ve pazar günü akşam saatlerinde çalışmayı dene :)
Acaba bugün veya yarın saçlarımızı boyayabilir miyiz ?
saç kesimi için uygunmuş ama boya nasıl sonuç verir ki ?
Aycangülüm ben bugün saat 17 de saçımı kesebildim ama anlamadığım nokta şu acaba eski saat uygulamasına göre mi düşünmeliydim? Eski saate göre 18 di saat çünkü...ve ben 20 dakika falan geç kalmıştım dünkü saate göre...Bi sorun olur mu acaba...Etkisi azalır mı?
Ben ne zaman saçıma zeytinyağı maskesi yapsam, saçları çok dökülüyordu. Daha önceden aklıma ne zaman eserse, bakım uyguluyordum ve saçımı kestiriyordum. (Tarihlerden hiç haberim yoktu.)
Bu sefer 29 Ekimde (yani dün) zeytinyağı maskesi yaptım, sonuç yine aynı saçlarım çok döküldü. Sonra da saçlarımı kestirdim.
Bundan sonra da Aycangül'ün verdiği tarihlere uyarak saçlarıma bakım yapmaya ve kestirmeye dikkat edeceğim.
saatlerin geri alınması sorun olmaz ama sen de geç kalmışsın..17:39 da bittiyse geç başlamış olman olumsuz etkilemez.
hatta önemli olan başlama süresi diyelim,niyetimizi tatlıya bağlayalım :)
Aycangül'cüm teşekkür ederim ekleme yaptığın için
peki 2 kasım da saat kaç gibi saçlarımızı boyayabiliriz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?