AMİN,teşekkür ederim..
ben herzaman gittiğim aktardan aldım poleni..zaten 10 tl lik aldım sadece.araştırmaya fırsatım olmadı.ama sahtesinin daha çok olduğunu da dşünmüyorum.
ilkokuldan bir arkadaşım arıcılık yapıyormuş.face te resimlerini görüyorum.çok da gönül vermiş belli fotolardan.bir ara ona soracağım.her arıcılık yapan polen üretmiyor sanırım ama içlerinde olduğu için bilir kimde ne kalitede ürün olduğunu.şimdiden söz vermeryeyim ama çok ihtiyacı olan varsa yazabilir bana.gönderemesem bile en azından irtibat kurmalarına yardımcı olabilirim.
gelelim saç konusuna .dökülmenin tamamen durmasını bu mevsimde beklemek pek doğru değil.sonbahardayız ve bu mevsimin çeşitli dönemlerinde herbirimiz yaşayacağız bunu.
çünkü saçlarımızda tıpkı ağaçların yaprakları gibidir.doğar/yeşerir ve ömrünü tamamlayanlar zamanı geldiğinde dökülür.nasıl ki sonbaharda herhangi bir ilaçla yaprakların yeşil kalmasını sağlayıp, dökülmesini önlememiz mümkün değilse;ömrünü tamamlayan saçlarında dökülmesini önleyemeyiz.bitkilerde ve hayvanlarda olduğu gibi bizlerde de bu olay sürekli değil belli dönemlerde olur.sonbahar genel kabul görmüş bir dönem bu konuda bizler için.
bunu aklında tutmaya çalışarak bakıma devam et..bak arkadaşımız sığır iliğinden bahsetmiş.bence bu kür bittikten sonra onu da dene.zaten temel bir bakım yapmış oldun.üzerine bununla devam edebilirsin.
ben bu ay saç kesim günlerini kaçırmış olabilirmiyim acaba( 1 aydır cadı gibi geziyorum hala saç kesimi için uygun yazısını göremedim:)) bu gidişle papaz olabilirim:)
rüyamda bir adam sesi, önünde bir kağıt üzerinde bakım tarihleri
dedim aycangül nerde, bunu bana neden o vermiyor
ayyy iyicem bakımlarla kafayı yedim herhal,sen nasıl dayanıyorsun balım
rüyamda bir adam sesi, önünde bir kağıt üzerinde bakım tarihleri
dedim aycangül nerde, bunu bana neden o vermiyor
ayyy iyicem bakımlarla kafayı yedim herhal,sen nasıl dayanıyorsun balım
arkadaşlar merhaba . aycangül sana bir sorum olacaktı kafama takılan.
25 Eylül 2011 saat 08:50’ den 27 Eylül 2011 saat 06:50’ ye kadar Ay Başak burcunda küçülecek; diye yazıldığı zaman mesela saçınızı boyayabilirsiniz demişsin ya, bu tarihler aralığı mı yoksa verdiğin saatlerde mi etkili olur?
uzun zamandır ilgiyle takip ediyorum ve geçen hafta ilk sinemakili kürümü uyguladım. belki bu soru daha önce de sorulmuştur ama inan görmedim. aynı şekilde istenmeyen tüy topğini de takip ediyorum. reglimi 2 gün olmasına rağmen bu gece deneyeceğim. etkili olacağına inanıyorum.
emeğine sağlık, güzel günlerin olsun...
Cok sevdigim bir soz var "her gecenin birde sabahi var" diye.. Bu sikintili gunlerinde bir sonu var elbet, cok gecmis olsun canim. Umarim en kisa surede hersey yoluna girer
aycangülüm akşam dediğin bakımı yaptım, yalnız o kadar ampul karıştırınca bi korktum, gece kalkmak için saati kurdum, hani kendimi kötü hissedersem doktora giderim diyee
iyice yedim kafayı saç bakımı diye diyeee :)
amaaa sabah saçımı yıkadım öyle yumuşak oldu ki, bir de dülünüyorum 9 seans sonra ne olur
teşekkür ederim emeklerinee
hoşgeldin benim hayatıma paytağım :)))
ahahahahah rüyalarına da girdi demek oh oh maşallah sen bu azimle gidersen ohooo
hoşbulduk bakım meleğimhem de çok hooş buldumm
ay sorma ne komikti, dün gece de tüy alma günüydü ya, gece bacaklarımı kıl yumağı gibi gördüm rüyamdasıyırdım herhal
aycangülcüm bu arada dün tüylerimi alırken dedim saçlarıma da bakım yapayım kökleri kuvvetlendirme günleriydi diye.
ama bilemedim bi türlü kökleri kuvvetlendirmek için nasıl bir bakım yapabilirim diye. :44:
ben de susamyağı+çörekotu yağı+zeytinyağı karıştırdım sürdüm. :82:
daha iyi bi önerin var mı balım
bu arada mail adreseeni bekliyorum hayla
canım bu saatler aralığında yap.boya için kişiye özel zamanlar var tabi ki ama herkese tek tek veremeyeceğim için genel dönemleri yazıyorum.
yalnız şu an regl dönemindeysen ağda yapmasan daha iyi olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?