aycangüül gittim aktardan bakım şampuanı aldım,ama kendi yapımı değil bi markanınki.
sarımsak özlü. saçlarımı da saç kesim gününde kestirmedim bilerek
her neyse saçlarım bi kurudu düzlüyoruz maşa yapıyoruz falan berbat oldu kırık kırık duruyor
çabucak yağlanıyor
uzun zamandır bakım yapmıyordum geçen akşam maya maskesi yaptım hatta saatlerini de verdim sana
ama saati tutumadı herhalde olmadı
saati tuttuğu zaman parlıyor saçım çünkü bu sefer yok
bi bakım tarihi saati uygulaması bana da yaparmıyız
Aycangülüm ben hem saçlarımı kestirmek (saçlarım belimde annemin ısrarıyla omuz hizama getirmeyi düşünüyorum umarım yakışır :44:)hemde saçlarıma kına yakmak istiyorum ve senin vereceğin haberleri iple çekiyorum ,seviyorum seni hemde çok yaaaaa
ben her zaman müsaitim senle aynı tarihlere geliyo sanırım bizim bakımlar
sen kendine çalışma yaptığında bana da haber verirsen sevinirim kuzu
uzama zamanı olmamasına rağmen uzadı evet
kökler çok iyi beslendi demek ki
saçlarım maşallah çok gür ama daha da gür olabilir yani
bu konuda doyumsuzum
minnak saçlarıma ben de çok sevindim valla
yıldız tablosunu yarın açıklıcam kuzu
ama artan bi ivmeyle gittiğini söyleyebilirim yıldızların
Canım çok güzel söyledin, kuru ve kırık saçlara hafifçe ısıtılmış zeytinyağı çok iyi geliyor ve daha hesaplı. Ben de bakımlara devam etmeye çalışacağım. hayatımda ilk defa bu kadar uzatabildim, kestirmek zorunda kalırsam baya üzülürüm.
Sana birşey danışmak istedim, belki merak eden arkadaşlarım vardır diye de izninle özel değil de buradan yazıyorum. Çalıştığım okulda bit problemi var. Çocuklarla yeri geldiğinde çok yakın, kafa kafaya çalışıyoruz. Bana geçerse arındıramam. Bit tokası aldım ama çok çocuksu ve fosforlu şeyler, klasik okul kıyafetleriyle çok dikkat çekiyor. Ne yapmalıyım sence?
ben her zaman müsaitim senle aynı tarihlere geliyo sanırım bizim bakımlar
sen kendine çalışma yaptığında bana da haber verirsen sevinirim kuzu
uzama zamanı olmamasına rağmen uzadı evet
kökler çok iyi beslendi demek ki
saçlarım maşallah çok gür ama daha da gür olabilir yani
bu konuda doyumsuzum
minnak saçlarıma ben de çok sevindim valla
yıldız tablosunu yarın açıklıcam kuzu
ama artan bi ivmeyle gittiğini söyleyebilirim yıldızların
bende hep hakiki zeytinyağı ve badem yağını karıştığı bakım yapıyorum tarihlere göre ama saçlarımı bi ara çok uzattım hatta sırf 1 sene nerdeyse hiç düzleştirici kullanmaım biraz uçlarından aldırmak için kuaföre gitmiştim saçımı o kadar kısaltmış ki ağlayacaktım ve makas kesimi yapmıştı ! saçlarım çok kalın telli ama çok dökülüyor banyoda kuş gibi 2 parmak kalınlığında ama kuruyuncaa hiç açık bırakamıorum :S uçları biraz inceltmesini söylemştim o kadr kısa olunca bide iğrenç makas kesimi olunca :S o da ara makas makasıyla incellti ve daha beter oldu 3 ayda saçımın her teli farklı oynuyor acayip drecede dökülüyor hala çok üzülüyorum.banyoda hep durulama suyuna sirke katıyorum ve haftada bir zytinyağıyla bakım ypıyorum umarım işe yarar ama kırıklardan kurtarmaz sanırsam..
Sorum şu ki aycangül :) inş yanıtlarsın çok fazla sayfa var hepsini okumam imkansız eğer yazdığım soruyu cevaplamışsanda kusura bakma. Saçlarımın uçlarındaki kırıklardan kurtulmak istiyorum hangi tarihler kestirmek için uygundur acaba ?
ekime kadar uygun kesim tarihi yok zaten.
hangi günler de ne yapabileceğinizi ilk sayfada ki ilk mesaja yazıyorum sürekli.oradan takip edebilirsin.eğer kesimle ilgili birşey yazmamışsam o günler uygun değildir.daha sonra ekleyeceğim günlerden birinde olacaktır.
boyalı ve kınalı saça bit gelmiyor.
öğrencilerime de kına yaktırıyordum ben bütün bitler evde saçlarından atlıyordu,okula getiremiyorlardı :) velilerde bu pratik yöntemi seviyor.tabiçalıştığın muhite göre değişir.
sarmısaklı şampuanı kullan,havalar eskisi kadar sıcak değil nasılsa.dışarı koku gitmez ama bitlere ulaşır.
lavanta bit vb haşerelerin en büyük düşmanıdır.demleme şeklinde yada yağıyla bakım yaparak kullanabilirsin.
hatta bir köşe yazımda bahsetmiştim bundan.o kısmını kopyalayayım yazımın. link atamıyorum ama bu sorun olmaz.
" Kokusuyla bizleri mest eden lavanta haşereler için tam bir baş belasıdır.İşte bu özelliğinden dolayı o küçük,şirin lavanta kesecikleri yıllardır elbise dolaplarında,çeyiz sandıklarında onur konuğu olmuştur.Güveler içinse istenmeyen misafir..
Sadece bu kadarda değil.doğal lavanta kokusuyla dezenfekte edilen evler,altına lavanta çiçekleri serpilmiş halı altları ve camları kapatılıp lavanta buharıyla doldurulmuş evler böcekler,güveler,tahta kurtları,bitler ve pireler için tam bir kabus ortamıdır.Lavanta buharının nasıl yapıldığını merak ediyorsanız hemen söylüyorum:1 litre suya 100 gr kadar lavanta koyup su bitene kadar kaynatıyorsunuz.Pencereleri ve kapıları kapatmayı unutmayın !
Bit demişken hemen hatırlatmak isterim ki lavanta çayı yada yağı ile çocuklarınızı bitten koruyabilirsiniz.
Banyodan yarım saat önce biraz lavanta yağını saç diplerine sürmeniz yeterli olacaktır.Çayını ise temiz saça sürdükten sonra yarım saat bekletip sadece suyla durulayabilirsiniz."
amonra senin saçına yaptığın bakımı çok merak ediyorum neler yapıyosun banada söylermisin saçlarım çok dökülüyo çok seyreldi bu aralar barcelona bakım yağı sürüyorum 3. kez sürdüm bugün haftada 3 kez yapın yazıyo onun dışında baska ne yapabilirim saçlarımın güçlenmesi ve gürleşmesi için
inşallah memnun kalırsın canım.
bende seni seviyorum gül şekeri :)
ama hangi haberleri iple çekiyorsun,boya günlerini mi ?
18 Eylül 2011 saat 12:06’ dan 20 Eylül 2011 saat 20:53’ e kadar Ay İkizler burcunda küçülecek;
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar ve ya uzatmak isteyenler için..mesela sinameki kürü)
saçlarınızı boyayabilirsiniz.
yağ günleridir..yağ tüketimine dikkat..kilo yapabilir :) ayrıca çiçek bitkileri tüketebilirsiniz.örneğin brokoli,karnabahar,enginar gibi.vee ıhlamur,papatya gibi çiçek çayları..
boyalı ve kınalı saça bit gelmiyor.
öğrencilerime de kına yaktırıyordum ben bütün bitler evde saçlarından atlıyordu,okula getiremiyorlardı :) velilerde bu pratik yöntemi seviyor.tabiçalıştığın muhite göre değişir.
sarmısaklı şampuanı kullan,havalar eskisi kadar sıcak değil nasılsa.dışarı koku gitmez ama bitlere ulaşır.
lavanta bit vb haşerelerin en büyük düşmanıdır.demleme şeklinde yada yağıyla bakım yaparak kullanabilirsin.
hatta bir köşe yazımda bahsetmiştim bundan.o kısmını kopyalayayım yazımın. link atamıyorum ama bu sorun olmaz.
" Kokusuyla bizleri mest eden lavanta haşereler için tam bir baş belasıdır.İşte bu özelliğinden dolayı o küçük,şirin lavanta kesecikleri yıllardır elbise dolaplarında,çeyiz sandıklarında onur konuğu olmuştur.Güveler içinse istenmeyen misafir..
Sadece bu kadarda değil.doğal lavanta kokusuyla dezenfekte edilen evler,altına lavanta çiçekleri serpilmiş halı altları ve camları kapatılıp lavanta buharıyla doldurulmuş evler böcekler,güveler,tahta kurtları,bitler ve pireler için tam bir kabus ortamıdır.Lavanta buharının nasıl yapıldığını merak ediyorsanız hemen söylüyorum:1 litre suya 100 gr kadar lavanta koyup su bitene kadar kaynatıyorsunuz.Pencereleri ve kapıları kapatmayı unutmayın !
Bit demişken hemen hatırlatmak isterim ki lavanta çayı yada yağı ile çocuklarınızı bitten koruyabilirsiniz.
Banyodan yarım saat önce biraz lavanta yağını saç diplerine sürmeniz yeterli olacaktır.Çayını ise temiz saça sürdükten sonra yarım saat bekletip sadece suyla durulayabilirsiniz."
amonra senin saçına yaptığın bakımı çok merak ediyorum neler yapıyosun banada söylermisin saçlarım çok dökülüyo çok seyreldi bu aralar barcelona bakım yağı sürüyorum 3. kez sürdüm bugün haftada 3 kez yapın yazıyo onun dışında baska ne yapabilirim saçlarımın güçlenmesi ve gürleşmesi için
yaa kızlar banada yardım edin saçlarım çok dökülüyo barcelona saç bakım yağı kullanmaya basladım haftanın 3 günüsürüyorum 2ay devam edicem diğer günlerde ne yapabilirim hangi kürü uygulayayım saçlarım giderek seyreliyo hele on kısımları
kızlar ya ben 5 senedir düzenli olmasa da saçlarıma kına yakıyorum (koyu kızıl saçlarımın rengi) fakat bu sefer değişiklik olsun diye kına ile simsiyah yapmak istiyorum ,kınanın içine ne koymamı önerirsiniz???
Amonranın yaptığı bakımı ben de merak ediyorum ve ne zaman paylaşacaklar diye merakla bekliyorum :)) Anladığım kadarıyla deney aşamasında değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?