Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

doğru mantık talım..zaten diyet yapanlar için veriyorum o listeyi.
ancak şöyle bir durumda var:mesela protein günüleri vücudun proteini en iyi değerlendirdiği günler.yani bi porsiyon yerine çeryek porsiyon yiyeyek ve onu da protein günleri 3 günse sadece bir gün yiyerek uygula.özellikle ay büyüyen fazdayken.çünkü büyüyen fazdayken etkisi daha fazla oluyor.
küçülen fazdayken yine çeyrek porsiyonla tüm protein günlerinde yiyebilirsin.böylece sağlığında bozulmaz.

Son düzenleme:

Harikasın sennn
Ayy sen olmasan ne yapacakmışız bilmem kii ..
Ben bir ara her protein gününde balık yemiştim.
Kas oranım artsın diyordum.
Ee protein de önemli.
Bir ölçüm yaptırdım doktor şaşırmıştı
Tekrar teşekkür ederimm ..

sende harikasın canım,tebrik ediyorum ve ayakta alkışlıyorum seni
demek ki her şey tıpta gizli değilmiş

Son düzenleme:
bendede saç sökülmesi başladı.ama bakımımı çok boşladım yada mevsimden dolayı hepimizde böyle :S bilemiyorum.bu ara düzenm çok kaçtı.uyku,beslenme falan bunlarda etken tbi.birde stres yaptım bu sene terch yapmadm tm arkadaşlarm üniye gitti bu beni sıkıntıya soktu.hiç bi şekilde düzenmi oturtamıyorm canım bakım yapmak bile istemiyorrr yaklaşık 1.5 aydır elimi saçıma sürmedm sanırım bakım için

'ekimden önce yok tatlım.ekimdede sadece 1 kez olacak,o da ekimin ilk günlerinde,dikkatli ol bu kez.'

olsun canım ekime ne kaldı şurda beklerim.sağolasın.

kısmet tatlım,üzüldüm..çünkü o aralık da oldukça önemliydi.

olduğu kadar artık ne yapalım, bu ay kota dolduğu için girmiyorum pek internete ondan da oldu biraz.
denk getirebildiğim kadarını yaparım ben de, annem yaptıklarından dökülüyo dedim diye mi iki gün tutacaksın o şeyi kafanda diyo

süngerle çok pratik ve daha hızlı kesinlikle kuzu
rica ederim kuzu işine yaradıysa ne mutlu bana

amonracım yap canım... şu an özel mesak atamıyorum
şu 10 dakika sınırına deli oldum bu gece,bir sürü kişi mesaj bekliyor

tamam kuzum yapıcam o zaman

aldın mı kan sonuçlarını canım, inş olumsuz bişeyler çıkmamıştır...
aycangülün verdiği bakım mı 2 gün kafanda durcak, nasıl bişeymiş o

kıyamam :)
tatlım annene söyle doktor reçetesi bu ve 24 saat tutuluyor saçta.içi rahat etsin lütfen.ben sadece gününü ve saatlerini seçtim senin için:)

bizimki 26-27 saat oldu be seferlik.3 saatten birşey olmaz,endişelenmeyin ikinizde :)

Son düzenleme:
Dun maya aldim ama firsat bulupta yapamamistim az once zorla surdum sac diplerime ama beceremedim galiba macun gibi oldu islatinca yapis yapis cokda kotu kokuyor yarim saat sonra yikiycam. Canim protein gunlerinde protein iceren sac bakimlari yapsak uygun olurmu?

bu soruyu hiç duymamış olayım
neden protein günleri onlar ?

aldın mı kan sonuçlarını canım, inş olumsuz bişeyler çıkmamıştır...
aycangülün verdiği bakım mı 2 gün kafanda durcak, nasıl bişeymiş o

bemiks evigen bepanten ampul de sonuçları almadım daha.

saçlarımı yıkadım kuruttum annem ne yaptın sen saçlarına çok güzel gözüküyor dedi, canlı parlak oldu gerçekten de anlamadım neden ama rengi daha koyu gözüküyor çok mutlandım saçlarım parlak parlak. Aycangül arkamda olduktan sonra uzunlukta ece gürsel gürlükte azeriler tek rakibim

çok sevindim canım.keşke ilk kısmınıda kaçırmasaydın,o da çok önemliydi.
sana yeni saatler göndereceğim,çalışıyorum daha tamamlamadım.onları daha dikkatli uygula lütfen,kesinlikle çok daha iyi olacak. annenin endişesi de giderek kaybolacak

kısmet değilmiş demek ki şükür daha geç görmedim de aldım ampulleri yapabildim, hiç yoktan iyidir elbet
yarından itibaren evimdeyim bakarım inşallah aslında faceden de olabilir buradan mesaj atmada süre bekleme sorunu olduğundan?

Kızlar benim sinamekili karışım ve brezilya fönü işlmlerimden sonra saçlarımdaki boyanın rengi çok aktı, hazır boyama günleri geliyorken saç rengimi koyulaştırmak istiyorum ama doğal yöntemler denemek istiyorum. Yeşil cevizleri haşlayarak ve döverek yapılan işlemle oluyormuş, ama bu işlem saç boyama günlerinde yapılır değil mi aklıma takıldı?
Birde acaba sizce bu mevsimde yeşil ceviz bulabilir miyim veya nerden bulabilirim?

boya günleri uygun tabi; ama satıldığını sanmıyorum.meyve yapmaya başladıysa çevrene duyur,ağaçtan toplayıp sana ulaştırsınlar.
ancak şunu da söylemek isterim.yeşil cevizi sürekli bulamazsın .bir ara bende düşündüm ama bu nedenle devam etmekte zorlanacağım için denemedim.yada çok miktarda temin edip dondurucu da saklayabilirsin.

caniimm , çok tesekkur ederim bu tarihler için , cok faydali gercekten , 1 ay oldu yeni eve tasinali , takip edemiyordum , baskasinin pc sine bakincaya kadar da kesim , bakim tarihlerini surekli kaciriyordum ama sonunda yerlesebildim :)son tarihler cok isime yarayacak yeniden tesekkurler , sana seviyoruz <3 :)

Teşekkür ederim aycangülüm, ben bi etrafa sorup soruşturayım ailemin oturduğu yerde ceviz ağacı falan çok pazarda satılıyor mevsiminde olmadı anneye tembih ederim ben. Ama ben işte bu cevizin mevsimini bilemedim size danışıyım dedim anneme rezil olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…