malesef canım sinameki ve türevi bakımlarla bende uzatamadım saçımı.nedenini çözmüş değilim.bir ara el atayım en iyisi :)
geçenlerde bir arkadaş turplu bakımı hangi günler yapmalıyım diye sormuştu.bende içeriğini bilmediğimi söylemiştim.yoğunluktan da araştıramamıştım.çok teşekkürler bu bilgi için.
içeriğindeki vitamin ve proteinden yola çıkarak protein-meyve(vitamin) günlerinde yapılabilir.hızlı karaktere sahip günlerdir ve büyüyen ay fazında yapıldığında hızlı uazamaya etki edecektir.
mineraller açısından da tuz-mineral günlerinde yapılabilir.kökleri güçlendiren günler olduğu için ve küçülen ay fazı yani köklerin gelişimi için etkili günlerde rahatlıkla kullanılabilir.
aycanın bana özel hazırladığı bakım takviminin
ilk kürünü gerçekleştirmiş bulunuyorum arkadaşlar
hint yağı bemiks evigen bepanthen ve biraz suyla hazırladığım
karışımı saçlarıma dip ve uç olmak üzere sürdüm
yalnız hintyağı tek başına uygulanması ne kadar zor bi yağmış yav
canım çıktı yayana kadar
yarım şişe yeter kısa saçım derken baktım yayamıyorum
miktarı arttırdım 1,5 şişe kullandım
sabaha kadar kafam sarılı yatıcam sabahı sabırsızlıkla bekliyorum
hadi bakalım :S
yeterince ılık değil miydi acaba amonracım,soğudu mu ya da sürerken..
aycanın bana özel hazırladığı bakım takviminin
ilk kürünü gerçekleştirmiş bulunuyorum arkadaşlar
hint yağı bemiks evigen bepanthen ve biraz suyla hazırladığım
karışımı saçlarıma dip ve uç olmak üzere sürdüm
yalnız hintyağı tek başına uygulanması ne kadar zor bi yağmış yav
canım çıktı yayana kadar
yarım şişe yeter kısa saçım derken baktım yayamıyorum
miktarı arttırdım 1,5 şişe kullandım
sabaha kadar kafam sarılı yatıcam sabahı sabırsızlıkla bekliyorum
hint yağı katı mı oluyo?
onun için mi zorlandın?
canım sıcak değil ama ılıktı
sonlara doğru soğudu tabi taraması bile zorladı ama azimle
her yerine eşit yaydım
bonemi ve yazmanı taktım bi de havlu sardım sıcak
şu an boncuk boncuk ter atıyorum
yatarken havluyu çıkarırım artık yastığa sererim sadece
burasıyla alakalı bir konu mu bilemiyorum ama özellikle aycangülün yazdıkları güzel şeyler belki bu konuda bilgisi vardır benim yüzümde sivilceden kalma izler var kırmızı kırmızı.. bide elmacık kemiği ve yanaklarım kırmızı. izler de var işte [B]eritretin jel [/B]kullanıyorum da o daha kızarttı sanki güneşte kalmış gibiyim çok tuhaf duruyo gözlerimin altı normal ten rengim beyaz duruyo ama gözümün hemen altı yanaklaım filan burnuma doğru kızarık biçimde çok uzattım gerçi ama çok kötüyüm ya küçük sivilcelerde var ama daha çok ondan kalan kırmızı izler bunun için uygun bi önerisi olan var mı bunu bunu buraya yazmak ne kadar doğru oldu bilmiyorum am yardımcı olursanız çok mutlu olurumyoğutlu karbonatlı bi şiy flan da varmış ama ne iyi olur hiç bilemiyorum:18::18:
benim mesaj sayım dolmadığı için burdan yazıyorum çok çok saoll önceliklegerçekten ilgimi çekti güzeldir eminim ama benim o jeli sürmeden önce yüzümü yıkadığım nilera okyanuslu sabunum var işte ondan sonra o jeli sürüyorum her gece yüzümün sürdüğüm yerlerini çok kuruttu bide bu karışım kurutmaz dimi sonuçta yağlı bide bunu doktora sormadan başlamamda bi sakınca olmaz dimi ne kadar süre durcak sonra hemen yıkamak mı gerekiyo bide bunu ne zaman yapsam ki benim jelden önce mi o sabaha kadar duruyo yüzümde :44:
evet doktorlar konusunda çok haklısınbırak sen o jeli,zaten daha beter kızartmış :)))
bence birkaç gün ara ver jele.yatmaya yakın (yatana kadar biraz emmiş olur cilt)yüzünü yıka kullandığın ürünle iyice arınsın,ılık suyla yıka ki gözeneklerin de açılsın.sonra temiz bir havluyla kurula ve hemen diğerini sür hafif masajla.sabaha kadar kalsın yüzünde.
sabah aynı işlemi tekrarla yine evde olduğun sürece kalsın yüzünde..
hele bunu duştan çıkarken hiç ihmal etme..gözenekler iyice açılmış oluyor.
doktora danışmana hiç gerek yok,durduk yerde gıcıklık etmesinler şimdi :) biliyorsun alternatif tıbba çoğu karşı !
merak etme hiç bir yan etkisi yok.uzun uzun yazmayayım şimdi defalarca denenmiştir.
zaten en fazla 2-3 gün sonra jelle arasındaki farkı göreceksin :) ve bence jeli çöpe atacaksın :)))
tatlım durum bahsettiğin gibiyse yapabileceğim pek birşey olduğunu sanmıyorum.
yinede sınavım geçince tekrardan hatırlat bişeyler deneyelim,gönlün kalmasın
(özelden bi türlü gönderemedim canım,o yüzden buraya yazdım)
tarayıp yolmasaydın narin saçlarını.bir sonrakine su koyma :S)
ahhh tam yerine geldin :)
sana özelden link atıcam bekle..geçti say tatlım :)
bırak sen o jeli,zaten daha beter kızartmış :)))
bence birkaç gün ara ver jele.yatmaya yakın (yatana kadar biraz emmiş olur cilt)yüzünü yıka kullandığın ürünle iyice arınsın,ılık suyla yıka ki gözeneklerin de açılsın.sonra temiz bir havluyla kurula ve hemen diğerini sür hafif masajla.sabaha kadar kalsın yüzünde.
doktora danışmana hiç gerek yok,durduk yerde gıcıklık etmesinler şimdi :) biliyorsun alternatif tıbba çoğu karşı !
merak etme hiç bir yan etkisi yok.uzun uzun yazmayayım şimdi defalarca denenmiştir.
zaten en fazla 2-3 gün sonra jelle arasındaki farkı göreceksin :) ve bence jeli çöpe atacaksın :)))
Merhaba dün de yazmıştım ama bana cvp vermemişsin
dünkü yazımda:
benim saçlarımda yanık
ben dün akşam keratin bakım yaptırdım bu akşam yıkıyacağım. yanlış bir zaman mı oldu? perşembe kök güçlenmesi için yağlı bakımda yapsam fazla mı gelir?
maalesef ki geçen pazt saçlarımı boyatıp kestirdim :S ve halada uçlarda yanıklar var. ensemde gibi saçlar. artık kestirmekde istemiyorum. uzama günleri diye birşey var mı? o günlerde bakım yapmak dahada uzamasını sağlar mı sence?
çünkü şunu farkettim pzt sacıma dip boya yaptırdım, çarşamba sabahı dibim cıkmıstı önlerde :S nasıl iş anlamadım? acaba her pzt veya salı uzama günü olabilir mi :)
demiştim.
Bu arada dün gece keratini yıkadım yine kaskatı saçımne yapsam yumuşamıyor saçlarım,keçe gibiler.
Benim doğum tarihimde 25.04.1981 bana da bakabilirmisin zahmet olmazsa :S
bırak sen o jeli,zaten daha beter kızartmış :)))
canııım bu konuda bana da bilgi verebilir misin bi müsait zamanında... benim de yüzümde sivilceden kalma izler var da
hele hele cok sıcakta ve cok sogukta müthiş bir kızarıklık,pullanma vs vs... o izler iice cıkıyo ortaya...
şu formülü ben de alsam, ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?