Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

inşallah faydalı olur diyeyim. ben de iki kere sinameki denedim olmadı,barcelino aynı şekilde. dax ilk iki ay uzama hızını arttırdı ancak sonrasında etki etmemeye başladı,anneanne formülü de uyguladım olmadı. yaz aylarında da dinlenmeye bıraktım,arada sırada yaptığım karışık yağ bakımları oldu ama uzatma amaçlı değildi. bi de bu turp deneyeyim dedim 2 ay en azından,randıman alırsam devam ederim.

aycanın bana özel hazırladığı bakım takviminin
ilk kürünü gerçekleştirmiş bulunuyorum arkadaşlar
hint yağı bemiks evigen bepanthen ve biraz suyla hazırladığım
karışımı saçlarıma dip ve uç olmak üzere sürdüm
yalnız hintyağı tek başına uygulanması ne kadar zor bi yağmış yav
canım çıktı yayana kadar
yarım şişe yeter kısa saçım derken baktım yayamıyorum
miktarı arttırdım 1,5 şişe kullandım
sabaha kadar kafam sarılı yatıcam sabahı sabırsızlıkla bekliyorum

hadi bakalım :S
yeterince ılık değil miydi acaba amonracım,soğudu mu ya da sürerken..

hadi bakalım :S
yeterince ılık değil miydi acaba amonracım,soğudu mu ya da sürerken..

canım sıcak değil ama ılıktı
sonlara doğru soğudu tabi taraması bile zorladı ama azimle
her yerine eşit yaydım
bonemi ve yazmanı taktım bi de havlu sardım sıcak
şu an boncuk boncuk ter atıyorum
yatarken havluyu çıkarırım artık yastığa sererim sadece

burasıyla alakalı bir konu mu bilemiyorum ama özellikle aycangülün yazdıkları güzel şeyler belki bu konuda bilgisi vardır benim yüzümde sivilceden kalma izler var kırmızı kırmızı.. bide elmacık kemiği ve yanaklarım kırmızı. izler de var işte [B]eritretin jel [/B]kullanıyorum da o daha kızarttı sanki güneşte kalmış gibiyim çok tuhaf duruyo gözlerimin altı normal ten rengim beyaz duruyo ama gözümün hemen altı yanaklaım filan burnuma doğru kızarık biçimde çok uzattım gerçi ama çok kötüyüm ya küçük sivilcelerde var ama daha çok ondan kalan kırmızı izler bunun için uygun bi önerisi olan var mı bunu bunu buraya yazmak ne kadar doğru oldu bilmiyorum am yardımcı olursanız çok mutlu olurum yoğutlu karbonatlı bi şiy flan da varmış ama ne iyi olur hiç bilemiyorum:18::18:

Son düzenleme:

hint yağı katı mı oluyo?
onun için mi zorlandın?

tarayıp yolmasaydın narin saçlarını.bir sonrakine su koyma :S)

ahhh tam yerine geldin :)
sana özelden link atıcam bekle..geçti say tatlım :)

benim mesaj sayım dolmadığı için burdan yazıyorum çok çok saoll öncelikle gerçekten ilgimi çekti güzeldir eminim ama benim o jeli sürmeden önce yüzümü yıkadığım nilera okyanuslu sabunum var işte ondan sonra o jeli sürüyorum her gece yüzümün sürdüğüm yerlerini çok kuruttu bide bu karışım kurutmaz dimi sonuçta yağlı bide bunu doktora sormadan başlamamda bi sakınca olmaz dimi ne kadar süre durcak sonra hemen yıkamak mı gerekiyo bide bunu ne zaman yapsam ki benim jelden önce mi o sabaha kadar duruyo yüzümde :44:

bırak sen o jeli,zaten daha beter kızartmış :)))
bence birkaç gün ara ver jele.yatmaya yakın (yatana kadar biraz emmiş olur cilt)yüzünü yıka kullandığın ürünle iyice arınsın,ılık suyla yıka ki gözeneklerin de açılsın.sonra temiz bir havluyla kurula ve hemen diğerini sür hafif masajla.sabaha kadar kalsın yüzünde.
sabah aynı işlemi tekrarla yine evde olduğun sürece kalsın yüzünde..
hele bunu duştan çıkarken hiç ihmal etme..gözenekler iyice açılmış oluyor.
doktora danışmana hiç gerek yok,durduk yerde gıcıklık etmesinler şimdi :) biliyorsun alternatif tıbba çoğu karşı !
merak etme hiç bir yan etkisi yok.uzun uzun yazmayayım şimdi defalarca denenmiştir.
zaten en fazla 2-3 gün sonra jelle arasındaki farkı göreceksin :) ve bence jeli çöpe atacaksın :)))

evet doktorlar konusunda çok haklısın
tamam bn bunu almayı istiyorummm kırmızı sivilce lekelerimi geçir inşş çok saoll tekrar yeni bi şiy öğrendim sayende

aycangülüm kırmızı sivilce lekeleriyle ilgili arkadaşa öneride bulunmuşsun acaba eski minik kahverengi sivilce izlerine önerebileceğin birşey var mı? suna dumankayanın tarçınlı maskesini yapıyorum aslında baya gelişme var ama ekstra bir öneri hiç fena olmaz :97:

günaydın kızlar
dün geceki bakımdan sonra saçlarımı yıkadım sabah
çok incelemeye fırsatım olmadı ilk etapda duş alıp
çıktım işe yetişmek için
çok bi değişiklik göremedim
dipler gayet iyi ama yıpranmış uçlar
be boylar aynı durumda
cuma günkü bakımdan sonra bakalım nasıl bi değişiklik olucak

hmm anladım canım yaa... sen sınavın bitince bize burdan sınavım bitti de, biz hemen geliriz
sağol canım ilgin için bu arada...

tarayıp yolmasaydın narin saçlarını.bir sonrakine su koyma :S)

ahhh tam yerine geldin :)
sana özelden link atıcam bekle..geçti say tatlım :)

canııım bu konuda bana da bilgi verebilir misin bi müsait zamanında... benim de yüzümde sivilceden kalma izler var da
hele hele cok sıcakta ve cok sogukta müthiş bir kızarıklık,pullanma vs vs... o izler iice cıkıyo ortaya...
şu formülü ben de alsam, ne dersin

saçlarım çok kötü durumda, uzatmak istiyorum ama bu saç uçlarıyla nasıl uzar bilemedim
ayrıca benimde cildimde güneş lekeleri oluştu özelikle alnımda sivilce problemim de var. burda konuların birinde mayanın hem cilde hemde saça iyi geldiğini okumuştum. bir bardak süte veya yoğurda bir kaşık mayayı hergün önermişlerdi. sence işe yarar mı?
gözaltı kırışıklığı ve torbalarada çözümün var mı :)))

canım banada yazabilirmisin leker için yapabileceğim uygulamayı bide acaba gözenekler icinnde bir çözümün var mı en azından iri gözükmemeleri icin:97:

Aycangüll ..
Bana da bana da

Aycangülcüm ben de seni takipteyim canım. Bu ay başladım. Saçlarımı verdiğin tarihte kestirdim. Bakımını da aynı şekilde yaptım.
Bundan sonra her ay uçlarından kestireceğim mutlaka. Saç bakımı içinde ben yağ kullanmıyorum çünkü ince telli ve zayıf saçlarım. Daha çok dökülüyor ve yapışıyor. Kaldırmıyor galiba. Ben de yumurta sarısı ve sütü karıştırıp bir saatte saçımda bekletiyorum. Umarım faydasını görürüm. Gelişmeleri yazarım. Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…