çok ısıtma ama kıracağın vitaminlerin hepsi ısıya dayanıklı değildir muhtemelen..araştırmadım ama ne zaman ısıtmaya niyetlensem iç güdüsel olarak durduruldum :)
çok detaylı bir konu canım.benimkisi samanlıkta iğne kalır.sadece beslenmeyle ilgili kısmını birazcık,ve ameliyat zamanları vs..
ameliyat zamanlarına ihtiyacım var :)) yuppi bilgin olmasına sevindim. burun ameliyatı olacağım doktor bu cuma(09 eylül) üstünde duruyor. 29.12.1986 çorum doğumluyum bana yardımcı olur musun kafam çok karışık
işte öyle :)hafif ılıtırım sadece o zaman yağı gevşetecek kadar olsa yeter
8-10 arası tatlım...
canımcım mesaj kutum mesajını beklemekte
ben de yarın tlfnun kablosunu getireyim de iş yerinde atayım sana
kız o kadar kötü değil mi gerçekten
ben alışmışım yıllardır sırım gibi saçlara bu hali bana
garip ve sağlıksız geliyo
ama toplayacaz inşallah
sen bir yaparız bakımları artık
ama kişiye özel sanırım
doğum tarihi yeri falan sordu bana çünkü
hummalı bi çalışma var anlıcan
aycan el attı sağolsun
kullandığın yağlardan hint yağını seçtim amonracım.
sen yarın bemix,bepanten ve evigeni hazır et.
akşama bakım yapıyorsun :)
hafif ılıtırım sadece o zaman yağı gevşetecek kadar olsa yeter
8-10 arası tatlım...
kullandığın yağlardan hint yağını seçtim amonracım.
sen yarın bemix,bepanten ve evigeni hazır et.
akşama bakım yapıyorsun :)
ben bakım yapalı çok oldu da, taa geçen ptesi yaptım :44: hem bu akşam hem de 9unda yapasım var, 10undan sonra bakım için uygun olmayan günler gelcek gibime geliyo
aay ayy ayy ne güzel, heyecanlı şeyler oluyor galibaaa
aslında sana ben de bişey danışmak istiyorum canımcım yaaa uygun olur mu ki :44::93::97:
az önce saçımı biraz kestirip geldım: ))) teşekkürler aycangül. yalnız ben bi şey sormak ıstıyorum. bı arkadaşım saçın çabuk uzamaması için tarıh sordu. önerebileceğin bi tarıh var mı yakında? şimdiden teşekkürler
danış tatlım :)
danıştım
tatlım durum bahsettiğin gibiyse yapabileceğim pek birşey olduğunu sanmıyorum.
yinede sınavım geçince tekrardan hatırlat bişeyler deneyelim,gönlün kalmasın
(özelden bi türlü gönderemedim canım,o yüzden buraya yazdım)
benim mesajlarım gözünden kaçıyormu acaba?
PÜF!!!
arkadaşlar saç bakımı yaparken içine 5-10 damla kadar su koyun.
amonracım sende :)
merhabalar bayanlar
geçen kış sinameki denemelerinde bu başlığa da uyumlu biçimde yapardım bakımlarımı.
ancak acı gerçek:sinameki hiçbir işe yaramadı.
sonrasında da zaman zaman çeşitli bakımlar uyguladım ama yine de sonuç alamadım.
turplu su yapma kararı aldım,çeşitli araştırmalarım sonrası turp sebzesinin içeriğinin yoğunluklu olarak potasyum,fosfor,demir,kalsiyum gibi minerallerden ve bazı vitaminlerden oluştuğunu öğrendim. şu bilgiyi ekleyeyim,belki bilgi sahibi olmak isteyen birinin işine yarar:
100 gram turpta bulunun besin değerleri A Vitamini B Vitamin: Thiamine 0,3 mg. C Vitamin: 24 mg. Kalsiyum: 37 mg. Demir: 1,0 mg Fosfor: 31 mg. Potasyum: 130 mg. Karbonhidrat: 4,2 gr. Protein: 1,2 gr. Kalori: 20 Folik asit, magnezyum ve sodyum.
ben de burdan yola çıkarak mineral günlerinde turplu su bakımı yapacağım,5 günde 1 yapmayı düşündüğüm için,eğer uygun mineral günü bulamazsam vitamin günlerini kullanacağım. ilk uygulamam yarın olacak,ayrıca yarından itibaren priorin kapsül kullanımına da başlıyorum. fayda gördükçe paylaşmaya çalışacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?