Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

ameliyat zamanlarına ihtiyacım var :)) yuppi bilgin olmasına sevindim. burun ameliyatı olacağım doktor bu cuma(09 eylül) üstünde duruyor. 29.12.1986 çorum doğumluyum bana yardımcı olur musun kafam çok karışık

hafif ılıtırım sadece o zaman yağı gevşetecek kadar olsa yeter

tatlım tüm ameliyatlar küçülen ay fazında yapılırsa iyi olur.kanama ve iyileşme süreci açısından.
bir de ayın koç, boğa ve ikizlerde de olmadığı günleri tercih etmelisin.
salı (gündüz) ve cumartesi (gece)nin de ameliyat olana da yapana da kolaylık sağladığını okudum ama böyle durumlarda insan tereddüt ediyor yönlendirirken.bunlar herkes için,her durumda geçerli olmayabilir.konu sağlık olunca sorumluluk almak istemem.
bende kendi ameliyatımda bu bilgileri dikkate aldım ama iyileşmem yine de uzun sürdü.insanın beslenmesiyle, bağışıklığıyla ve rahatsızlıklarıyla da ilgili aslında.örneğin bir şeker hastasının yarası çok zor iyileşir,ne yaparsan yap.
yada kanı geç pıhtılaşan birinin kanama problemi de herkesten çok olacaktır.
işte bu yüzden bu konuda sorumluluk almak istemem.
ama yinede istiyorsan yukarıdaki kriterlere göre en yakın tarih 20 eylül.
yine de derim ki dua et ve teslim ol;en iyisi onun elinde inan :)

işte öyle :)

Son düzenleme:
aycangul çok teşekkür ederim doğru diyosun teslim olmak lazım herşey ondan iyi de kötü de hayırlısı diyip girişicem bu işe artık bakalım :))

canımcım mesaj kutum mesajını beklemekte
ben de yarın tlfnun kablosunu getireyim de iş yerinde atayım sana

Attım şimdi yeni gördüm de.

Aman tanrım atlatıldım mı yani :26:

kullandığın yağlardan hint yağını seçtim amonracım.
sen yarın bemix,bepanten ve evigeni hazır et.
akşama bakım yapıyorsun :)

Amonra'yla aynı şehirdeyiz de biz ondan sevinmiştim ama olmadı
Özel mesajda resmi atabiliyorsak da ben beceremedim sana nasıl gösterebilirim ki başka? :44:

Merhaba dün de yazmıştım ama bana cvp vermemişsin
dünkü yazımda:
benim saçlarımda yanık
ben dün akşam keratin bakım yaptırdım bu akşam yıkıyacağım. yanlış bir zaman mı oldu? perşembe kök güçlenmesi için yağlı bakımda yapsam fazla mı gelir?
maalesef ki geçen pazt saçlarımı boyatıp kestirdim :S ve halada uçlarda yanıklar var. ensemde gibi saçlar. artık kestirmekde istemiyorum. uzama günleri diye birşey var mı? o günlerde bakım yapmak dahada uzamasını sağlar mı sence?
çünkü şunu farkettim pzt sacıma dip bpya yaptırdım, çarşamba sabahı dibim cıkmıstı önlerde :S nasıl iş anlamadım? acaba her pzt veya salı uzama günü olabilir mi :)
demiştim.
Bu arada dün gece keratini yıkadım yine kaskatı saçım ne yapsam yumuşamıyor saçlarım,keçe gibiler.
Benim doğum tarihimde 25.04.1981 bana da bakabilirmisin zahmet olmazsa :S

8-10 arası tatlım...

ben bakım yapalı çok oldu da, taa geçen ptesi yaptım :44: hem bu akşam hem de 9unda yapasım var, 10undan sonra bakım için uygun olmayan günler gelcek gibime geliyo

kullandığın yağlardan hint yağını seçtim amonracım.
sen yarın bemix,bepanten ve evigeni hazır et.
akşama bakım yapıyorsun :)

aay ayy ayy ne güzel, heyecanlı şeyler oluyor galibaaa
aslında sana ben de bişey danışmak istiyorum canımcım yaaa uygun olur mu ki :44::93::97:

danış tatlım :)

barroum neden atlatılasın..
ben kaç gün önce yazdım yanık saçlı birini arıyorum diye,foto eklesin buraya diye ?????
neden foto ekleyemiyorsun ki?

az önce saçımı biraz kestirip geldım: ))) teşekkürler aycangül. yalnız ben bi şey sormak ıstıyorum. bı arkadaşım saçın çabuk uzamaması için tarıh sordu. önerebileceğin bi tarıh var mı yakında? şimdiden teşekkürler

eyvahlar olsun !!!
haftalar önce biri daha sormuştu bunu ve ben cevaplamadım..yanılmıyorsam annesi içindi.
çok üzgünüm,gerçekten..

sana geince; kötü haber ! bu sabah 04.00 gibi bimişti kesim günü canım.. hiç dikkat etmiyorsunuz !
arkadaşın için şimdi bişey yapamam,büyüyen ay fazındayız. 17 eylül olabilir.15 i gibi hatırlat bana saat vereyim.ama 17 si dediğimide hatırlat :)

benim mesajlarım gözünden kaçıyormu acaba?

merhabalar bayanlar

geçen kış sinameki denemelerinde bu başlığa da uyumlu biçimde yapardım bakımlarımı.

ancak acı gerçek:sinameki hiçbir işe yaramadı.

sonrasında da zaman zaman çeşitli bakımlar uyguladım ama yine de sonuç alamadım.

turplu su yapma kararı aldım,çeşitli araştırmalarım sonrası turp sebzesinin içeriğinin yoğunluklu olarak potasyum,fosfor,demir,kalsiyum gibi minerallerden ve bazı vitaminlerden oluştuğunu öğrendim. şu bilgiyi ekleyeyim,belki bilgi sahibi olmak isteyen birinin işine yarar:

100 gram turpta bulunun besin değerleri A Vitamini B Vitamin: Thiamine 0,3 mg. C Vitamin: 24 mg. Kalsiyum: 37 mg. Demir: 1,0 mg Fosfor: 31 mg. Potasyum: 130 mg. Karbonhidrat: 4,2 gr. Protein: 1,2 gr. Kalori: 20 Folik asit, magnezyum ve sodyum.

ben de burdan yola çıkarak mineral günlerinde turplu su bakımı yapacağım,5 günde 1 yapmayı düşündüğüm için,eğer uygun mineral günü bulamazsam vitamin günlerini kullanacağım. ilk uygulamam yarın olacak,ayrıca yarından itibaren priorin kapsül kullanımına da başlıyorum. fayda gördükçe paylaşmaya çalışacağım.

malesef canım sinameki ve türevi bakımlarla bende uzatamadım saçımı.nedenini çözmüş değilim.bir ara el atayım en iyisi :)
geçenlerde bir arkadaş turplu bakımı hangi günler yapmalıyım diye sormuştu.bende içeriğini bilmediğimi söylemiştim.yoğunluktan da araştıramamıştım.çok teşekkürler bu bilgi için.
içeriğindeki vitamin ve proteinden yola çıkarak protein-meyve(vitamin) günlerinde yapılabilir.hızlı karaktere sahip günlerdir ve büyüyen ay fazında yapıldığında hızlı uazamaya etki edecektir.
mineraller açısından da tuz-mineral günlerinde yapılabilir.kökleri güçlendiren günler olduğu için ve küçülen ay fazı yani köklerin gelişimi için etkili günlerde rahatlıkla kullanılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…