canım ya hep ilk oraya bakıyorum zaten özellikle beklemistim bakmak icin ama yarın icin boya ile ilgili bisey yazmıyo sanırım uygun degil...
evet canım uygun değil.
kesim ve boya günleri farklı oluyor zaten..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ya hep ilk oraya bakıyorum zaten özellikle beklemistim bakmak icin ama yarın icin boya ile ilgili bisey yazmıyo sanırım uygun degil...
evet canım uygun değil.
kesim ve boya günleri farklı oluyor zaten..
çam terebenti zararlı mı saç için?
Bize düzleştirici gibi şeyler kullanmayın de sonra buralarda itiraf et yaptıklarını olacak şey mi yani
(gülücüklerim almış başını gitmiş sms suratlarına dönüyorum mecbur.)
Çam terabentini zararlı mı ki saça neden bırak dedin?
Ben kattım da geçen ay kullanmayayım mı onu artık?
Aradığın yanık saç aslında var, teyzem saçları sarıya boyamaktan pişmaniye oldu ama rengini değişmez asla saçları kötü durumda ama bakımları da tarihli saatli yapmakla uğraşamazmış kendisi.
Amonra'nın saçları kötüyse benimki de kötü hatta görüntü olarak çok daha kötü siyaha boyadığım yerler uçlara doğru iniyor şimdi 4-5 parmak kadar ve oralar tiftik tiftik bir garip, Amonra'nın zaman aralıklarından ben de nasiplenebilirim yani
çamterebentin saçı uzun vadede mahfediyor canım.
en son annemin saçlarını tiftiğe çevirdi.ki saç telleri pırıl pırıldı.birkaç ay önce şampuanına katmıştım birazcık.başlarda gözüm üstündeydi,dökülme de durdu..sonra geçen zaman zarfında dikkat etmedim.zaten saçını ya toplar ya kapatır..bayramdan önce boyamaya kalktık.saçı elime bir aldım tiftik gibi. kullandığı başka hiçbirşey yok ve ben yıllardır annemin saçını ilk kez böyle görüyorum.
ayrıca bende defalarca teşebbüs ettim ama uzun sürmedi,bıraktım.
ben sevmiyorum ve yararından çok zararına şahit oldum açıkçası.
hocanın dediğini yap yaptığını yapma demişler :))
saç kesimim berbat tatlım benim.anlatmıştım bi ara.şekil verince daha az rahatsız ediyor,napayım..
sende foto ekle bakalım ne durumda saçlar
tatlım ilk sayfaya da yazdım bu ay saç kökleri için çok önemli..
dökülme için uygun ne varsa ihmal etmeden yap.
ayrıca en azınsan bu ay sarmısaklı şampuan kullan.
benim ihtiyacım olan yanık saçlı bir arkadaş şu an için
bildiğin biri varsa yönlendir lütfen.sonuçlar daha sonra sizin için de çok önemli olacak :)
buda heryere aynı şeyleri yazıyo canım aaaa koalaaa'm yeeeğğrim seniii
Hayırlı bayramlar herkeslereeee
4'üne kadar bakımlarda etkili olmayan günler olmasına nasıl sevindim anlatamam regli günlerim de boşa gitse üzülecektim
en kısa zamanda toparlarız allahın izniyle..en azından görüntüsünü :)
ama şu çam terebentini bırak lütfen
Tekrar koymayayım ben o zaman çam terabentini.
Saçlarımı ekleyemem ki buraya özelden atılıyorsa yarın çekip atarım sana?
ooii datlum datluummm
kız ne alaka reglde bakım daha mı ii yoğsam? ben de bugün oldum da, malum sabaha kadar bakım günü,değerlendircem zaten
tüh tüüüh ben de bayram sabahı yeni şampuuuya başlamıştım, hemi de çamterebentinli...
aaslında bi zararını görmedim bi önceki kutuda ama yine de korktum şimdi.
şişe bitsin de bi daha koymayım ben de... :44:
şu saç fotosu ekleme olayı... ben de ekleyemiyorum ama doğrusu bi yoruma da ihtiyacım var...
baarroo hatun nasıl hallediyorsan ben de öyle yapayım :97:
Bana regl döneminde hiçbir bakım işe yaramıyormuş gibi geliyor ne kadar doğru bilmiyorum ama regli olduğumda bakım falan yapmıyorum ben.
Fotoğrafları birbirimize atalım bizde msn adresimi yazayım sana özelden
Bir de bakayım şimdi sana atarken özel mesajla resim atılıyor sanırım denemedim de daha önce.
Mesaj kutunu boşaltman lazım tabi önce paytak hanım.
Bize düzleştirici gibi şeyler kullanmayın de sonra buralarda itiraf et yaptıklarını olacak şey mi yani
(gülücüklerim almış başını gitmiş sms suratlarına dönüyorum mecbur.)
Çam terabentini zararlı mı ki saça neden bırak dedin?
Ben kattım da geçen ay kullanmayayım mı onu artık?
Aradığın yanık saç aslında var, teyzem saçları sarıya boyamaktan pişmaniye oldu ama rengini değişmez asla saçları kötü durumda ama bakımları da tarihli saatli yapmakla uğraşamazmış kendisi.
Amonra'nın saçları kötüyse benimki de kötü hatta görüntü olarak çok daha kötü siyaha boyadığım yerler uçlara doğru iniyor şimdi 4-5 parmak kadar ve oralar tiftik tiftik bir garip, Amonra'nın zaman aralıklarından ben de nasiplenebilirim yani
kız o kadar kötü değil mi gerçekten
ben alışmışım yıllardır sırım gibi saçlara bu hali bana
garip ve sağlıksız geliyo
ama toplayacaz inşallah
sen bir yaparız bakımları artık
ama kişiye özel sanırım
doğum tarihi yeri falan sordu bana çünkü
hummalı bi çalışma var anlıcan
aycan el attı sağolsun
aycangül sinamekiyi 6-8 eylül arası mı uygulamak daha iyi yoksa 8-10 eylül arası mı??
kullandığın yağlardan hint yağını seçtim amonracım.
sen yarın bemix,bepanten ve evigeni hazır et.
akşama bakım yapıyorsun :)
kullandığın yağlardan hint yağını seçtim amonracım.
sen yarın bemix,bepanten ve evigeni hazır et.
akşama bakım yapıyorsun :)
aycancım posta kutun dolu canım
sakıncası yoktur sanırım burdan yazayım
işe yarayacak çok inanıyorum ben
içine doğmuş valla helal hislerine:)
o zaman kuru saça dediğin gibi yapıyorum
hint yağını ısıtınca daha faydalı kesinlikle
ince tüyolar için ve yardımın için tekrar teşekkürler canım
aycangül medikal astrolojiden anlıyor musun?